{Nova 11 månader}

Glad, busig och energisk, det är Nova det :) 1-årsdagen närmar sig och det känns helt relevant med tanke på vad Nova lärt sig och tiden vi haft tillsammans tycker jag. Men samtidigt känns det märkligt att det nu är ett år sedan jag blev sjukskriven och ordinerad vila av läkaren...

Nova älskar att leka titt-ut och har nyligen börjat ställa sig upp från ingenting. Hon står alltså stabilt utan stöd men vågar inte riktigt ta steget ännu... Hon har ju krypit sedan 6månader och väljer därför det framför att våga ta några steg. Men hon går gärna när hon håller i våra händer, så det är nog inte långt borta nu.
Vi upptäcker nya saker varje dag som behöver barnsäkras på ett eller annat sätt, allt ska utforskas med händer och mun. 7:e tanden har kommit fram så en ny bitperiod är här.
Sömnen är fortfarande sådär...vissa nätter helt okej, då kan vi få sova 3-4 timmar per pass. Vi var på god väg mot bättre sömn när magsjukan slog till och efter det har vi tampats med att komma tillbaka till en mage som kan hantera fullkorn och större portioner mat, men nu är vi nära och det märks genast på nattsömnen. Främst är det kvällarna som blivit lugnare, nu kan det hända att vi inte behöver somna om henne utan hon sover tills hon är vällinghungrig vid 02-04. Men oftast är det inte så och jag sitter på helspänn och kan inte njuta eller ladda om på kvällarna, vilket sliter en hel del.
Livet är betydligt mer intensivt med vårt lilla hjärta :) men samtidigt så mycket mer betydelsfullt och roligt och mysigt och kärleksfullt! En puss från öppen mun full med dregel - det är livet det! :)

Kommentarer
Postat av: mya

söta lilla Nova!

Postat av: Sanna

Theo och jag sitter här och kikar runt. När bilden på Nova kom fram tittade Theo länge och sen sa han: Theos Nova! :) <3

2011-03-21 @ 17:38:42
Postat av: Anna

Lilla gullegumman så söt hon är och så fort tiden går!

2011-03-22 @ 16:04:17
URL: http://morfen.blogg.se/
Postat av: Fia

Hej! Så himla söt hon är er fina lilla Nova! Men så himla fort tiden går alltså! Kram på dig!

2011-03-24 @ 13:07:15
URL: http://fialoppansblogg.blogspot.com
Postat av: Moster

Min underbara lilla tös!!!

Saknar saknar saknar!

Ses om 2 veckor.

PUSS

2011-03-26 @ 12:01:32
Postat av: Mia

Sicken sötis! Usch vad tiden går fort. Arvid är redan 1 vecka ju. =)Kram!

2011-04-16 @ 09:32:53
URL: http://joggemia.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback