Halloween

Den nya kollektionen Salem från Scenic Route är anpassad till halloween men de passar lika bra till andra teman tycker jag! Ännu en gång har SR lyckats skapa läckra papper med snygga mönster och färgkombinationer!! Att de dessutom är så snygga på bägge sidor medför ju dock viss beslutsångest ibland...:-)

image724

image725

image726

image727

Salem finns hos Scrapperiet!!

Happy Halloween!

Scrappening -07

Wow vilken helg!!! Kreativiteten, vänskap, skratt, inspiration, lycka - ja helgen har varit såååå lyckad!! Jag har varit med på min tredje Scrappening och jag blir bara nöjdare för varje gång. Arrangörerna är otroligt duktiga och jag är så tacksam för deras arbete... Tusen tack Malin, Malin & Elisabeth!!! :-)
Jag är så tacksam för alla underbara relationer scrapbooking fört med sig in i mitt liv och att dessutom få samla många av dem under samma tak en hel helg - ja ni förstår ju att det blir ett lyckorus! :-) Tack till er alla för en kanonhelg!!!
Jag var lite ringrostig efter mitt scrapuppehåll i samband med flytten och det har inte gått helt enkelt i helgen, men jag är jättenöjd med det jag fått till och framförallt för att jag är igång igen!! :-)

En av helgens alster efter en skiss av Lina;
image723

Resten kommer så småningom...det ska fixas lite småsaker på en del, men främst ska fler scannas. :-)

Idag är jag rejält "träffbakis" och lite tom...har varit i skolan för föreläsning och seminarium men sen har jag inte lyckats koncentrera mig på något vettigt. Det får bli nya tag imorgon för det är tenta på fredag. :-/

Kram på er goa bloggläsare! Jag ligger fortfarande efter i att läsa era bloggar, men jag tar kikar ikapp mig lite i taget... :-)

Filt, plast och papper

Scrapperiet har läckra stora ark med filt och jag fick möjlighet att leka med ett! Wow så härligt! Mjukt och gosigt. :-) Jag har scrappat fotot förut, men det är ett favoritfoto...och den här layouten fick bli en inspiration till mig själv att fota ännu mer! Mina närstående tycker nog att jag fotar så det räcker och blir över...men ni andra som fotar och scrappar förstår ju att det aldrig kan bli för mycket, eller hur!? :-) (Som svar på en fråga fotar jag med en Canon Ixus 800 IS. ) Layouten ska få pryda min nya scraphörna som sakta men säkert tar form. :-)

image720

Stort filtark som grund
Bazzill Scalloped

Scenic Route Salem Boardman Street

Scenic Route Salem Die Cuts Journaling

Scenic Route Bristol Stickers black

Scenic Route Halloween Cardstock Stickers

Hambly overlay vin patchwork blac

Queen & Co Felt fusion scroll black

MM Color Staples


Ett par detaljbilder så ni ser hur härligt det blir med olika material ihop!
 

Produkterna hittar ni hos Scrapperiet!!

Fler mäss-layouter

Här kommer resten av layouterna jag scrappade inför mässan med produkter från Scrapperiet! Ni som kikar in i Scrapperiets blogg har redan sett dem så ni får stå ut med lite upprepning. :-) I det inlägget finns även mer information och länkar till vilka produkter jag har använt.

image715


image716


image717

image718
(Denna blev sned i scanningen, ber om ursäkt...)

image719

Tack för titten och för alla era kommentarer, jag är överväldigad över det varma välkomnandet tillbaka till cybervärlden! :-)

Snart scrappening!

Nedräkningen har startat! I helgen är det äntligen dags för den bästa scraptraditionen - Scrappening!!! Jag längtar jättejättejättemycket! :-)

Inspirerad av ÅsaB's layout om förra årets Scrappening och Linas utmaning att visa en tidig layout så kommer här min layout om Scrappening 2005;

image714

Fotona från Scrappening 2006 har jag inte scrappat än...*skäms*...men nu har jag fått inspiration iaf! Och förhoppningsvis blir resultatet aningen annorlunda än layouten ovan... :-)


Födelsedag, mässa och stipendium

Förutom att renovera i lägenheten och tömma flyttlådor har jag faktiskt hunnit med liiiite annat också... :-)
* Jag har hunnit fylla år och bli uppvaktad med underbara kort, blommor och presenter. Trots att födelsedagarna inte känns så speciella nuförtiden så är det ju jättekul att bli ihågkommen av nära och kära. :-) Och sen jag började scrappa får jag ju så fina kort i posten... - Stort tack till alla er underbara själar som skickade så fina kort till mig på min födelsedag!!! Jag blev helt rörd när jag fick se högen på hallmattan... :-)
* Jag har även hunnit vara med
Scrapperietmässan;
image711

image712

image713
Vilken helg!! Vi hade såååå roligt tillsammans i Scrapperiets monter och timmarna flög iväg. Tack Annika, Tina, Camilla och Malin!! Superkul att få träffa så många goa besökare dessutom!! Det är ju nåt visst att träffa er jag mest träffar på nätet annars. :-)

* Annars har skolan tagit mycket tid och energi. Det är väldigt intressanta kurser denna terminen och allt börjar knytas ihop till en helhet vilket känns riktigt spännande! Men tyvärr är organisationen av programmet inte den bästa just nu och det är ju vi studenter som blir lidande... :-( Dessutom har en del tankar snurrat kring praktiken som vi går ut på v 47, jag fick nämligen min praktikplats på Näl och det kommer innebära många timmars pendlande per dag...Känns tungt. Samtidigt fick jag höra att studenter som gjort praktik där varit väldigt nöjda, så jag hoppas det ska bli riktigt bra och kännas värt pendlandet.
En positiv glimt i allt är att jag har fått ett stipendium!! *lycklig*

Luxe Designs

Scrapperiet fick för en tid sedan in läckra produkter från Luxe Designs, bla rub ons och journalingrutor som jag blev väldigt förtjust i och har använt en hel del... :-) Här kommer några exempel:

image709
American Crafts Metropolitan Cab Fare
Luxe Designs Cocktail Dress
Luxe Designs; Jotters - Brackets
Luxe Designs; Rub Ons
AC; Thickers Vinyl - Sprinkles

AC; Thickers Foam - Gift Box

image710
SassafrasLass Indian Summer - Butternut Souffle
Creative Imaginations Narratives
AC; Thickers Vinyl - Sprinkles
Luxe Designs; Rub Ons
You Do; Cirklar i filt

Produkterna hittar du hos Scrapperiet! ;-)


Online!!!

Wohoooooo! ÄNTLIGEN är jag online igen!!! :-)
Tusen tack för alla era kommentarer, det är så roligt att läsa att jag har varit saknad! Utan internet tappar man mycket av kopplingen till scrapvärlden (och en hel del annat också förstås...) så jag har lite att ta igen nu... :-) Ska bli superkul att kika in i era bloggar och se vad som hänt under 1,5 månad!

Flytten gick kanonbra och vi trivs jättejättebra i vår nya lägenhet!! :-) Det tar ju en hel del tid och energi att packa upp, inreda, renovera osv... Fast det är ju så himla roligt samtidigt!! Nu bor vi i en 4:a med stora ytor och mycket charm, jag lovar att återkomma med bilder! Äntligen får jag iaf ett kombinerat scrap-/plugg-/gästrum och det är såååå lyxigt! Min sambo är utbildad ljudtekniker och har en del musikutrustning, därför passar det bäst med skilda hobbyrum. :-)
image708

Jag har inte scrappat mycket sedan flytten, men inför mässan blev det några layouter för Scrapperiet och de lovar jag att visa er snart! :-)