Bidrag till midsommarcropen

Tack för alla era peppande kommentarer i förra inlägget! De uppskattas! :-)

Med bränd hy fick jag hålla mig undan från solen igår och då blev det lite scrappat faktiskt! Inspirerades av några skisser på Midsommarcropen hos
Svensk Scrapbooking och gjorde fyra layouter. Jag är inte väl inte supernöjd med någon av dem, men det känns härligt att ha fått scrappa lite och få igång de scrappiga tankarna igen! :-)
Tack Scrapperiet för tiden i teamet!Jag har tagit ett grymt svårt beslut som trots en del vemod känns rätt. Jag tackar Scrapperiet för tiden som medlem i Designteamet och önskar butiken och det goa Scrapperietgänget all lycka! Det har varit en otrolig resa att vara med i teamet, först hos Annika och därefter hos Lotta & Misan. Jag har utvecklats massor som person och scrappare tack vare utmaningarna i uppdragen och allt annat som gemenskapen medfört. Uppdraget hos Annika började i oktober 2005, jag har alltså varit medlem i designteamet i 3,5 år nu och det har varit en otrolig ynnest att få vara det!
Sedan jag började jobba hösten 2008 har jag haft allt mindre tid och energi för scrappandet vilket gör att scraptiden blir alltmer värdefull och jag saknar drivkraften som jag vill ha som designteammedlem. Därför har jag valt att tacka för mig. Jag ska nu försöka stå på egna ben utan utmaningarna, gemenskapen och tillhörigheten som teamet medfört. Spännande på sitt sätt förstås! :-)

Tusen tack till Lotta och Misan för förtroendet under senaste 1,5 året!! Och stort tack till DT-gänget!! Jag lär komma och hälsa på er på mässan i Gbg! Oj, det blir också en annorlunda känsla...att gå på mässan som besökare! Fniss! :-)

{wake up call}För två veckor sedan hade jag pysseltid och då kom passande nog den snygga skissen ut till den andra skisstävlingen hos
Veckans skiss! Tack för inspirationen VS! Min layout handlar om det tuffa uppvaknandet vi fick ombord på Kiel-färjan när vi va på scrapkryssningen...det gick inte att stänga av eller justera ljudvolymen på de skrikande måsarna och informationen på tre språk...! Gaaaaah!

Nu är midsommarafton över och vi hade det kanonbra! Några bilder kanske kommer så småningom...200 foton ska föras över och tittas igenom först :-) Idag laddar vi om för barndop och nya foton! :-)

{äntligen elgrill}

Jag är nyligen hemkommen från en trevlig after work med några kollegor. Härligt att umgås utanför jobbet en stund, även om det är svårt att låta bli jobbanknytet prat heeeelt. :-) En del börjar gå på semestrar nu och jag börjar undra varför jag valde semester i augusti....? Det känns ju galet långt bort nu! Men ändå, riktig semester - det ska bli mäktigt!! Va ju flera år sedan jag hade betald ledighet och riktigt kunde slappna av! :-)Det går verkligen inte fort fram med mina layouter nuförtiden...denna påbörjade jag på Nödingeträffen i april....ooooops! Kändes svårt att slutföra den, och nu får den bara vara så här. Ett minne om första grillningen på vår balkong! Ruggig påskaftons kväll. Fleecetröja OCH filt. Men ute måste man sitta på grillpremiär ju! :-) Grillen va ett himla bra inköp för oss som bor på 3:e våningen och är lite för lata att ta oss ut på gräsmattan varje gång vi är grillsugna... Tack vare grillen har matlagningen blivit betydligt roligare! :-)

Sommartävling hos Scrapperiet!Spana in Scrapperiets sommartävling som startar med en inspirerande layoutskiss! Finfina priser!!

Tjejhelg!!

I helgen va det äntligen dags för en tjejhelg! Vi va fem tjejer som samlades i en av tjejernas stuga i Varberg för mys och shopping. På lördagsmorgonen va det tidig revälj och vi va i Ullared 7.40...märklig känsla att redan kl 8.00 på en lördag ha massa saker i en kundvagn... :-) Det blev cirka 3 timmar inne på Gekås och sen ett par timmar i butikerna utanför (och nej, Panduros outlet va inte mkt å ha...) innan vi nöjda och stumma i benen åkte tillbaka till Varberg.


Väl i Varberg möttes vi av strålande sol vilket var helt perfekt efter allt regn.


Vi tog picknick-korgen med oss ut till klipporna på fotot ovan och satt några timmar i solen å bara njöt.


På vägen tillbaka hade kossorna förflyttat sig och det blev lite terapi att gå så nära de stora djuren...


Tillbaka i stugan satte vi oss i solen igen och fortsatte vårt tjejprat över öl/vin och tacos! :-)
På söndagen blev det långfrukost och sen en skön promenad längs med vattnet.
Jag har haft det så himla mysigt, roligt och trevligt i helgen och jag är så glad att vi lyckades få till den här resan!! :-)

{I love you everyday}Många starka känslor till det här fotot på min älskade H! Jag är riktigt nöjd med layouten och även H uppskattade den i både design och innehåll. :-) Den här får nog stå framme ett tag... :-)

{student}Min näst yngste kusin tar studenten idag!! Hurra för honom! :-) Det här kortet har förhoppningsvis nått fram idag och matchar paketet. :-)

{påsk}Det här är min tolkning av
Hedvigs skiss till Scrapperiets träff i maj. Jag vet att jag utgick ifrån skissen när jag placerade papper, foto och titel redan på träffen...men jag hittade inte skissen igår när jag skulle göra klart layouten så jag kanske glömde nåt spännande moment, men det kvittar ju! :-)

Idag har jag scrappat layouter, redigerat foton, skickat foton till framkallning, gjort ett studentkort, röstat och storhandlat. Känns som en bra söndag och ändå är det några timmar kvar innan söndagsångesten kryper på ordentligt... :-) En normallång vecka, men till helgen väntar en tjejhelg så jag tror allt att veckan kommer gå fort!

Rekordträffen!Scrapperiet och Arkivet anordnar en scrapträff med tema rekord den 19:e september! Du kan läsa mer om träffen i
Scrapperiets blogg!

{ladda batterierna}Tjoho! Äntligen lite tid och inspiration för pyssel! :-) Layouten ovanför påbörjade jag på scrapträffen i Nödinge i mitten på april... Den handlar om en lördag när jag vaknade och bara inte ville någonting. Min käre sambo tog då med mig till IKEA för inspiration och sen picknick vid havet! Batterierna blev laddade på lite av varje och jag fick verkligen tillbaka energin. Helt perfekt dag mao! :-)

Igår var det ett år sedan jag tog
examen!! Tiden går tokigt fort! :-) Nu har jag vikariatet förlängt året ut och fick en fin bekräftelse i beskedet om nya lönen. Skön känsla!

Idag firar jag nationaldagen med lite pyssel. Om en stund ska vi hem till sambons föräldrar och därefter på kalas till hans systerson. Trevligt trevligt. :-)

QuicKutzhelg hos Scrapperiet!Scrapperiet har QuicKutzhelg med flera bra erbjudanden! Kika in!

Skrea

Vi tillbringade söndag till måndag på Skrea Strand och firade vår 9-årsdag & förlovningsdag. Supermysigt och lyxigt! Särskilt som det va sånt toppenväder!! :-)

Vi hade fin utsikt från balkongen!


Vi myste på stranden på söndagseftermiddagen;


Jag fotade å fotade å fotade...


Håkan fotade visst också...


Vi åt jättegod middag (på den enda restaurangen som var öppen och som dagen till ära bara hade en meny...ehum...lite lågsäsong alltså) ;


Vi promenerade i kvällssolen;


Vi njöt av lugnet i solnedgången;


Vi åt frukost i en nästintill tom matsal och hade den här utsikten;


Vi njöt av hotellfrukosten;


Vi solade å solade å solade;


Det var verkligen en kanonbra tripp och vi hade såååå mysigt ihop! :-)