Min älskling!

KiMemories, Chatterbox och stoooora öljetter från Scrapperiet!

minalskling

Papper: Chatterbox Wild Thing Heartbeat. KIM Wild Thing Bouquet. KIM Pet Shop Spots.
Dekorationer: WeR Memory Keepers Extra large eyelets. Chipboard från MM.
Typsnitt: Studio QK. Dymo. (de ljusblå remsorna är inköpta i Kiel...)

Egokickar!!

Jag svävar omkring på moln idag... :-)
1)
Mitt kort pryder Scrappiz förstasida!!!

2) Swe Scrapbook valde ut min layout som jag scrappat efter Monnahs snygga skiss!!!

glasögon

Även Morfens läckra layout blev utvald!! :-) Heja va bra det va med en fika och scrap-prat igår vännen!! Taaaack!
   
Anna har också lagt upp foton från vår fikadejt, de finns här! :-)


Förutom egokickarna ovan så fick jag äntligen mitt exemplar av Scrapbooking m.m idag och ett paket med läckra papper från Scrapaddicted. Inspiration!!! :-)

Många kramar till er!!

Min klocka

Hos Scrapperiet finns läckra chipboardklockor från Heidi Swapp och jag fick en idé om att dokumentera min trogna vän som sitter på arm (vänster så klart ;-) ) varje dag!  Mitt beroende av klocka har inte alltid varit som det är idag och därför känns det kul att ha med i BOM. Även om jag så klart önskar att livet va tidlöst... :-) Jag har stansat visarna med QK arrows.
klocka
KIM Pet Shop Leash & Spots & Play Ball (pilarna)
Heidi Swapp Chipboard Clocks Jet
QK arrows
Dymo


Road Trip

Jag har blivit så inspirerad av er som mixat färgfoton med svartvita foton på era layouter, så nu har jag också provat!! :-) Fotona är från en utflykt jag, Morfen & Téa gjorde i maj 2005... JISSES va tiden går fort!!! Det va iaf en underbar dag med många skratt och hög mysfaktor!! Hoppas vi kan göra en ny road trip i vår!?! ;-)

roadtrip
KIM Wild Thing - Spots & Hugs
Orange Peel Red Hot
KIM Bubbletters
QK Studio. Heidi Swapp Floral Center. Junkitz flower.

Morfen scrappade för ett bra tag sen om vår utflykt och hennes version finns här! :-)


Trevlig fredag!!

Linas kortskiss

Duktiga Lina har gjort en så fin skiss till veckans kortumaning på Scrappiz att jag bara va tvungen att prova den. :-)
Linas kortskiss

Stämpelmotiv från hänglar (tack Sanna!), färglagt med twinklings och 3d-lack på blommorna.
KIM Grateful Skinny Stripe (Fram och baksida), Orange Peel
Loopy brads, floss
Fluid chalk tangerine & chestnut roan
QK studio


Tack underbara tjejer för era kommentarer om mina foton!! Har säkert växt en meter nu.... Hihi! :-)
Apropå min kamera så är det ingen värsting...(inte ens en systemkamera för det har inte ekonomin tillåtit än) men en pålitlig kamera som vi är jättenöjda med! Det är en Canon IXUS 800 IS ! Liten, smidig och snygg kamera med stor display, bra macro och bildstabilisator. :-)


Förresten så löste det sig bra idag, jag fick tag i referensexemplar av boken och läste i biblioteket på skolan! Så nu är jag gladare igen :-)

Vinterluft

Helgen i Sth blev kanonbra! Tack syster yster för en rolig fest!! :-) Vädret gjorde vår hemresa i söndags kväll rätt långdragen tyvärr...Så igår va vi som zoombies här och jag vet inte om det är bättre idag heller tyvärr. Känner mig tom och urladdad vilket inte är någon bra kombination med en kursstart... Hoppas få nya krafter snart för den nya kursen "Gerontologi och Geriatrik" känns intressant! Klantiga Åsa hade dock missat beställa en bok som visade sig vara viktig för en inlämningsuppgift redan denna veckan...suck! Får hoppas jag kan roffa åt mig ett referensex i skolan imorgon och läsa där.

Tog mig en promenad idag för att insupa vinterluften och solens strålar! Härligt!! Blev en del foton också såklart... :-) Här kommer några favoriter;
vinterfotonjan1

vinterfotonjan2

vinterfotonjan3

vinterfotonjan4

vinterfotonjan5

vinterfotonjan6

Och till sist kortet som syrran fick i helgen;
grattismaria

Kram till mina bloggläsare! :-)

Mot huvudstaden!

I eftermiddag åker vi till Sthlm för att fira syster yster som fyller 25 år!  Ska bli kul att träffa familjen och gå på partaj! :-)

Igår tog duktiga
Sanna sin examen!! Jag är så imponerad så! Och längtar själv till den dagen kommer såklart... men än så länge får jag glädjas åt att jag nu har gått halvvägs på min utbildning!! :-)
Det här kortet hamnade hos Sanna igår;
examen
Jag har använt KIM Pet Shop - Yarn, Bazzill fourz, Bazzill Bling, Bazzill bitty blossoms, AC knappar, Stickles Turquoise & Gold.

Önskar er en trevlig helg!!

Mer KIM Wild Thing!

Det har blivit några fler kort i 10X10 med KIM Wild Thing! :-)

kim-wildthing-kort4
KIM Wild Thing
Zebra och Multi Stripe.

kim-wildthing-kort5
KIM Wild Thing Hugs. Bazzill Orange Peel Red Hot. Bazzill hjärt-brad.

kim-wildthing-kort7
KIM Wild Thing Kisses. Bazzill Orange Peel Pinata.

kim-wildthing-kort6
KIM Wild Thing Rosey och Multi Stripe. Bazzill Orange Peel Red Hot.  


Igår postade jag min anmälan till Scrapeventet!!! Wohoooo! :-)

Antingen eller?

Vilket väder det har varit!! Helt galet... Jag lydde SMHI och stannade inne hela dagen igår, perfekt för att plugga och scrappa. :-)
I januari-numret av Scrapbooking m.m hade designteamet scrappat på antingen-eller-temat och det inspirerades jag av. Jag utgick ifrån deras lista men modifierade den lite.

antingen eller
Making Memories Kraft Color - Flower Brocade och Multi Stripe
Bazzill Kraft och Bahama, samt ett brunt Fourz
QK Studio
QK tag round frame - jag har använt yttercirkeln

MM Kraft hittar du hos Scrapperiet! ;-)

Wild Thing - kort

KIM Wild Thing med kärlekstema måste man ju använda till valentine-kort, eller hur!? :-) Jag har gjort 3 stycken enkla kort i 10x10. Inspirerad av Ulrika och Tanja - tack tjejer!

kim-wildthing-kort1
KIM Wild Thing - Multi Stripe, QK Metro, 3D-lack

kim-wildthing-kort2
KIM Wild Thing - Multi Stripe, QK nameplate, 3D-lack, brads

kim-wildthing-kort3
KIM Wild Thing - Flutter & Hugs, QK nameplate, dymo, 3D-lack

KIM-wildthing-rosamorotskaka

Det är så härligt att scrappa lite mellan pluggandet! :-) Den här layouten handlar om en råååååsa morotskaka som min kompis bakade till en pysselträff. Kakan va så himla läcker och så klart jättesmarrig! :-) Layouten blev inte riktigt som jag såg framför mig...*hmmm*... men kul hade jag när jag scrappade loss i allt rosa!
KIM-wildthing-rosamorotskaka
Mönstrat: KIM Wild Thing -
Kisses & Multi Stripe
Typsnitt: Heidi Swapp Ghost Alphabet Reason. (På baksidan har jag först tagit ett lager 3d-lack, sen ett lager MM shimmer (tack Sanna!!), låtit det torka och till slut limmat fast bokstäverna med Scrappy Glue.) AC Rubons Lulu. Ord från Wild Thing-Multi stripe
Dekorationer: AC knappar. Floss. QK tag round frame.

KIM Wild Thing

Oh la laaaaa vilken läcker kollektion Wild Thing är!! Fram- & baksidorna matchar varandra extra bra och ger måååånga möjligheter. Jag blir glad bara jag tittar på de vackra papprena! :-)

KIM-wildthing-nueva

KIM Wild Thing Hugs & Multi Stripe
KIM bubbletters
QK metro & ring (tack igen Jenny!!)


Fler som känner igen sig i cerat-beroendet kanske? ;-)

Heja bajen...

Jag pluggar inför seminarium imorgon så det blir inte mycket scrappande eller bloggande tyvärr... Men jag har massor med scrapidéer och inspiration, så jag hoppas få tid och ork att scrappa i veckan trots att skolan drar igång på riktigt igen.
Så länge kan jag visa er en julklapp... Syrran och pappa är trogna Hammarbyfans så de fick varsin dekorerad tändsticksask i julklapp;
tandsticksask6mellan

Trevlig söndagskväll!

Hjärt-kort

Ett bling-hjärt-kort till ett nyförlovat par :-)

hjart-kort
Chatterbox Valentine - Dots och Dark Valentine Dots
Hjärtat är ett chipboardhjärta som jag färgat med fluid chalk charcoal, lagt på 3D-lack, strött på glitter (Tack Sanna!!), låtit torka... lagt på 3D-lack igen! :-)
Stickles Icicle, Zig Writer Silver & Black.


Även jag har börjat få reklam i min blogg (trist!) så jag har ändrat inställningarna så att jag får godkänna kommenterarna innan de publiceras... Men fortsätt skriva när ni har något att säga - jag underkänner bara reklam! :-)

Banan...blä!

Jag älskar KIM-papper!! Härliga färger, roliga mönster och så lätta att matcha! Nya kollektionen Wild Thing är på väg till mig och jag längtar efter att få jobba med dem! :-) Men här har jag använt Pet Shop-kollektionen på en layout om det i matväg som jag verkligen avskyr... BANAN! Ja, jag vet - de flesta bara älskar bananer och det är säkert jättesmidigt att ha med sig och mättande osv osv... Men jag har spottat ut det sen jag var liten och fortsätter göra så. :-) Värst är att jag inte kan med lukten heller...jag undviker helst att vara nära någon som knäcker en väl mogen banan... urk!
Det va lite ovanligt att scrappa om något jag inte tycker om...men det är samtidigt sådant jag vill ha med i min BOM också eftersom det är en del av Åsa. :-)

banan
(Jag har provat på Extra Large Eylets - supercoola!! Tyvärr syns den inte så bra i scanningen...men jag har en layout till på gång med dessa så jag återkommer... )

Mönstrat; KIM Pet Shop - "Spots" & "Stars"
Dekoration: We R Memory Keepers - Extra large eylets
Typsnitt: QK metro & Studio. Heidi Swapp Center of Attention

Länkarna går såklart till Scrapperiet! ;-)

10 favoriter 2006

Mikaela utmanar i sin blogg med uppgiften att välja ut sina 10 favorit-layouter från 2006...inte helt lätt...men jätteskoj att kika igenom sina alster över året!! Reflektionerna satte genast igång kring varför jag inte är nöjd med alla...kunde dra en del slutsatser och de ska jag ha med mig till scrap-året 2007! Reflektion och utveckling - det gillar jag! Så tack Mikaela för en BRA utmaning! :-)

koksfrojd
lycka-varatva

slapploss

vinterihamnen

takåsar

julklappar

kattis

advent

bladloss

syren


Annars är det en seg dag idag...efter en mycket lyckad nyårsafton - så det är allt värt det! :-) Jättegod mat & dryck, glatt sällskap och måååånga foton! Tolvslaget blev inte riktigt så glatt och trevligt som vi önskat, beroende på spöregn och storm... Vi borde stannat inne helt klart! Jag är glad att jag fotade GP's fyrverkeri vid 17, när det inte regnade än, så jag har några fyrverkerifoton till nyårslayouten! :-)
För en gångs skull va vi inte värdar själva och det är himlans skönt att inte behöva röja så här dagen efter... :-) Vädret är ju bedrövligt idag också, så det är innemys som gäller för oss. Hoppas orka scrappa lite också... :-)