Utmaning tema jul

På rekordträffen va en av utmaningarna tema jul och det kändes faktiskt lite mysigt att göra första julkortet :-) Minns att jag började i juli/augusti förra året och det var såååå skönt att göra några ibland för då blev det roligt utan tidspress och måste.Jag hittade även ett juligt foto i min samling och gjorde en jullayout i aningen mindre juliga färger... :-)Här vann jag fler BG-papper i kortutmaningen, men i layoututmaningen vann jag den nya boken
I min magiska scrapbookingvärld. En fin bok med massa inspiration för kortmakande. Kanske lite för basic för att inspirera mig länge men en del upplägg och färgkombinationer har redan triggat mig :-)

{trädälskare}Det var en ringrostig Åsa som tog sig an första utmaningen på rekordträffen...:-) Det var en snygg och egentligen enkel skiss men oj va det tog tid att komma fram till en färdig layout! Så här blev iaf resultatet och jag hade tur som blev dragen som en av vinnarna för även om priset (BG-papper) inte var klockrent för mig så blev det en morot att haka på flera av utmaningarna :-) Jag gjorde till slut 4 layouter och 1 kort till utmaningarna, och vann 3 priser :-)
Ännu en layout påbörjades så den ska slutföras och jag tror jag ska se över de andra om jag är helt nöjd eller ska lägga till något... :-)

Stort tack till Mya för uppladdning och skjuts!! Stora tack även till Susanne, Annika K, Jennie, Cilla, Camilla, Karin, Annika och Mya för härligt sällskap vid bordet!! Så många härliga skratt och minnen som jag lever länge på nu :-) För att inte tala om all inspiration från era snygga, läckra, vackra, kreativa alster!!
Förutom mina bordskamrater träffade jag en del andra härliga scraptjejer och det var förstås också roligt! Träffar är verkligen bra!! :-)

Nu ska jag packa upp scrapsakerna så jag är redo att scrappa när jag kommer hem från kalas i eftermiddag! :-)

Scrapträff imorgon!

Jag som inte har scrappat mycket senaste månaderna ska visst på scrapträff imorgon...hur gör man?? Haha! Försöker packa ned saker men vet ju inte alls vad jag vill använda... Tur man kan komplettera hemma med dekorationer och sånt sen :-) Det ska bli jätteroligt att träffa massa trevligt scrapfolk och insupa inspiration iaf!!! Om jag så bara påbörjar en layout imorgon så är det ju mer än hemma på sistone, så allt är plus! ;-)

Vill passa på att tacka för alla gratulationer!! Nu har jag snart varit 30 i en vecka och livet verkar vara rätt så likt på de här sidan faktiskt... :-)

Den här layouten var med i Scrapbooking m.m och var en lift av en av Fialoppans läckra layouter;


Nu ska jag packa vidare och sen börja förbereda ytterligare ett kalas på söndag :-)


30 år idag :-)

Ojoj. Idag blir lilla jag visst vuxen... :-) Jag fyller 30 och firar hela dagen och kvällen med nära & kära! Känner mig som en prinsessa eller nåt :-) Livet är underbart! :-)

{agnes}En liten fin Agnes föddes för snart 3 veckor sedan så det fick bli ett rosa kort till familjen :-) Annars pysslas det inte mycket nu... Jag har inte kommit in i någon bra jobblunk och känner mig alldeles för stressad. Måste varva ner...men det är svårt med förutsättningarna vi har just nu.
Om knappt två veckor är det iaf dags för Rekordträffen och dit ska jag tillsammans med
Mya! Då hoppas jag insupa massa inspiration och träffa trevliga scrappare! :-) Vilka träffar jag där?
Innan dess är det födelsedag och fest på gång, så tiden hemma ägnas åt förberedelser och fixande. Men det är ju himla skoj samtidigt! :-)