{vinterpromenix}

Sockergrynets läckra skissSwe Scrapbook igår lockade till scrap så det blev en vinterlayout mitt i alla vårkänslor :) Tack Marie för inspirationen! :)


De turkosa nyanserna matchar lite bättre i verkligheten...scannern fokuserar ju på chipboarden...

{theo}Det blev några omgångar vid scrapbordet igår! Mysigt och roligt! :-) Den här layouten kom jag att tänka på när jag mailade med Theos goa mamma 
Sanna igår...layouten påbörjades på träffen hos Ulrika i februari och jag mindes inte riktigt hur jag såg den färdiga layouten framför mig då, så det fick bli en enkel avslutning på den igår :)

Tack x 2

Ett par enkla tackkort med spillpapper har det blivit i veckan. Roligt att få rota runt bland scrapsakerna igen och sakta återfinna skaparlusten :) En layout har det faktiskt också blivit, men den får jag vänta ett tag med att visa.
Nu är jag sugen på att pyssla mer...får se om jag kommer igång nåt idag, annars blir det nog imorgon när sambon ska iväg och eftersom jag fortfarande är ordinerad vila måste jag sysselsätta mig med något ju!? :) Dessutom har jag träffat söta Mya idag och efter det kan man inte annat än vara inspirerad :)

Trevlig fredag!

Avtackad på jobbetSå här ljuvlig vårbukett och supersnyggt armband fick jag från mitt team som avtackning igår!! Dessutom en massa goa ord som värmde gott. Jag har trivs kanonbra och kommer verkligen sakna allihopa. Men förhoppningsvis dyker det upp någon möjlighet att få komma tillbaka framöver när jag/vi är redo :)
Jag har haft ett grav-vik, så det är därför jag blir avtackad nu i samband med att jag slutar för föräldraledigheten. Än så länge är jag sjukskriven och den sista tiden framåt till BF är det sedan tidigare inplanerad semester som gäller. Så nu ska jag försöka vila, njuta och ladda :)

Sjukskriven och dagvill :)

Ja from i tisdags är jag sjukskriven pga högt blodtryck. Jag går på kontroller två gånger i veckan på MVC och känner mig mycket väl omhändertagen :) Alla andra värden ser bra ut hos både mig och bebisen vilket förstås känns tryggt. Jag ska bara vila, vila, vila. Men lite besviken är jag allt på att jag inte fick fortsätta min härliga nedräkning av arbetsdagar...fniss! Jag ska bara gå in på måndag och lämna över patienter rent administrativt samt tömma mitt rum och skåp på personliga saker. Och dagvill blir man...det var inte alls samma fredagskänsla igår ju...men det är väl bara att vänja sig :)


{ultraljud}När vi hade msnscrapdejt för två helger sedan blev jag utmanad av Mya att testa Designats februariskiss och så här blev min tolkning av den. Måste måste måste verkligen köpa ny Zig photo signature...får ta mig en uppdateringstur i scrapbutiksvärlden tror jag :)

Annars känns det väldigt konstigt att för första gången på ALLA år den ordnats inte vara på Nordiska Stämpel & Scrapmässan... Men eftersom jag inte scrappar så mkt kändes det inte befogat att lägga pengar på det just nu, plus att Borås kändes lite långt borta. Det kommer fler mässor :)

{my sister and i}Förra fredagen blev det msnscrapdejt med
Mya och Sanna, härligt härligt! :) Jag tog mig an veckans skiss för v 8 och så här blev min enkla tolkning. Inget direkt nyskapande, men det var himla roligt att scrappa iaf! :)