Vår dotter!Söndag 11 april kl 22.52 föddes vår älskade dotter Nova!! 2760 gram och 48 cm lång. En akut havandeskapsförgiftning ledde till akut kejsarsnitt. Nova mådde fint från början och fick tillbringa första levnadsdygnet med pappa medans jag bevakades och vårdades på IVA.
I torsdags blev jag friskförklarad från havandeskapsförgiftningen och vi kunde skrivas ut från BB. Detta var en enorm lättnad och lycka för oss eftersom det var fullbelagt på BB och vi tvingats dela rum med en annan mamma & bebis två nätter, vilket gjorde att Håkan inte fick stanna kvar på nätterna. Det blev ingen direkt vila för mig och många moment var svåra pga snittet. Jag har återhämtat mig mycket fortare sedan vi kom hem, både mentalt och fysiskt. Nu njuter vi för fullt av vår lilla tjej och livet som familj här hemma! Massa kärlek och mys!!! :)

{på semester}

Jag blir alltid inspirerad av söta Myamias blogg och främst av hennes färgglada, livliga och snygga layouter! Som denna;


Och förra helgen när jag saknade att inte vara på en viss scrapträff så passade jag på att lifta Mya och mitt resultat blev så här;

En ny fotopenna är på ingång så text ska det kompletteras med...

Tack Mya för all inspiration du ger mig genom din blogg och vänskap!!

{loro parque}

Jag gillar ofta skisserna hos veckans skiss och nu när jag är sjukskriven hinner jag ju tom scrappa lite också :) Min tolkning av skissen för vecka 12 blev så här;Fotot är från semestern på Teneriffa i november/december 2009. Vi besökte en vacker djurpark en av dagarna och alla besökare fotades ihop med de levande papegojorna i entrén...vi tyckte det var fjantigt och stannade bara upp för att vi inte orkade förklara oss...men sen när vi skulle åka hem ville vi ändå se fotot och då upptäckte vi att det var ju ganska fint och eftersom det blev det enda på oss bägge från semestern så köpte vi det ändå. Japp, vi föll i turistfällan som de flesta andra :) Det komiska för oss är att jag har rätt stor respekt för fåglar och tyckte det var lite svårt att slappna av med levande papegojor framför och bakom mig...samtidigt som Håkan inte ens insåg att de var levande...haha! :)