{pretty in turquoise}Så här blev min egen tolkning av min skiss till
Scrapperiets pågående skisstävling! (Naturligtvis är min layout inte med i tävlingen.) Jag har redan sett en del läckra tolkningar runt om i era bloggar, nu hoppas jag att ännu fler inspireras av skissen och skickar in sina bidrag till Scrapperiet! Mer information kring tävlingen finns i Scrapperiets blogg!

Idag finns Lotta & Misan med en Scrapperiet-monter på mässan i Helsingborg, så jag hoppas ni som ska dit hälsar på hos dem! ;-)


{hurra}Idag ska jag pyssla med rara vänner! Den ena ska dras ner djupare i scrapträsket och den andra lockas in i scrapträsket. Låter väl bra va!? ;-) Ska bli en mysig dag hur som helst! Jag är utvilad och mår bra. Har haft en relativt lugn vecka på jobbet så har hunnit ikapp med en massa jobb vilket känns superskönt förstås. Inga tunga surdegar på mina axlar i helgen. :-) Fick dessutom ett himlans positivt skattebesked igår så nu lever livet! :-)

Kram på er!

{2007-2008}

Jag fyller på i min kategori för publicerade alster :-) Den här layouten var med i Scrapbooking m.m. Januari/februari 2009. Här använde jag faktiskt en gammal bit magic mesh som jag häromdan såg får nytt liv igen! Spännande att jag scrappat så länge att saker blir trendiga igen. ;-)Nu är det nedräkning till kl 20 för då är det äääääntligen Roomservice igen!! :-)

{liseberg}Ingen har väl undgått att jag gillar att scrappa efter skisser....? ;-) Den här gången inspirerades jag av
veckoskissenSwe Scrapbook. Några andra tolkningar finns i det här inlägget. Det finns även en ny fin skiss som jag nog får prova en annan dag... :-)

~~~~~~~~

Ny vecka igen. Jag har haft en avslappnad dag med uteblivna patienter som innebar att jag hann jobba undan några av de sakerna som låg kvar från förra veckan. Himla skönt! Men måndag är måndag. Det blir lite surfande och tv-tittande för min del nu. :-)

Fina baksidor hos Scrapperiet

Jag vill slå ett slag för superfina baksidor på papper! I många fall blir faktiskt baksidorna mina framsidor eftersom jag föredrar småmönstrat.  My Little Yellow Bicycle och Bo Bunny är heta tips från mig! :-) Det framgår inte alltid av de mindre bilderna i butiken hur baksidorna ser ut och det är ju därför det är så lyxigt att få shoppa på mässa. För er som inte kunde se de här kollektionerna hos Scrapperiet på mässan eller helt enkelt missade dem vill jag visa några exempel. Jag passar på att puffa för andra roliga produkter som också finns hos Scrapperiet. :-)


{wow!}


En detaljbild:

Little Yellow Bicycle - Pink Poppy (baksidan!)
Bella Blvd - Party Hearty
American Crafts - Chic Chat White
American Crafts - Chic Chat Accents
Bo Bunny Flowers - Alissa flowers
My Little Yellow Bicycle - Epoxy Stickers
Elle's Studio - Date & Place Stripe{I *heart* sthlm}


Detaljbild:

Bo Bunny, Alissa - Twirls (baksidan!)
Bo Bunny, U bug me! - Stripe (baksidan!)
American Crafts - Chic Chat White
Elle's Studio - Chic Date Tag
My Little Yellow Bicycle - Epoxy Stickers
Maya Road - Sheer Houses Ribbon
WeR Memory Keepers, White out - Nonsense flowers{grattis}


Detaljbild:

Bella Blvd - Party Hearty
American Crafts Chip board thickers - accents
Imaginisce, Snag 'em stamps - piece of cake

Stickles Magenta{you are so tweet}


Detaljbild:

Little Yellow Bicycle - Pink Poppy (baksidan!)
American Crafts, Teen - Tardy Slip
Imaginisce, Snag'em stamps - So Tweet
My Little Shoebox - Who's there overlay


Klicka nu vidare och spana in baksidor i butiken!
/Åsa


{shoppa på mässa}Fotot visar mina inköp på mässan i september förra året och layouten handlar om hur härligt det är att shoppa på mässa!! :-) Nördigt va ordet
Annika? ;-) Hihi! Men ibland är det bara så befriande att få scrappa mindre betydelsefulla foton tycker jag. :-) Layouten är min avskalade tolkning av MalinD's layout på kryssningen. Tack Malin för inspirationen!

Nu närmar sig helgen och det ska bli superskönt!! Kanske hinner jag tom pyssla lite... :-)

Skisstävling hos Scrapperiet!

Spana in den nya skisstävlingen hos Scrapperiet! Det är jag som har gjort skissen den här gången så jag är extra nyfiken på era tolkningar!! ;-)


{at the beach}

Ett kärt sommarminne är scrappat och nu börjar jag längta rejält efter sol å värme!! Det var härligt med en försmak i helgen. :-) Men tillbaka till layouten...jag scrappade den på kryssningens cropparty. Kanske var det känslan att vara på vatten som inspirerade mig? ;-) Det är egentligen lika mkt svart kant runt hela layouten men jag orkade inte scanna i fler delar...  Men ser ni, det tar sig med dekorationerna!! Sakta men säkert utvecklas jag...kanske... :-) Layouten handlar om min älsklings lycka när han får bada i havet!


Tack till lillasyster som fotograferat! :-)

American Crafts hos Scrapperiet!

Jag fick scrappa med American Crafts läckra kollektion Teen och den passade mig perfekt med de klara glada färgerna!


{favorittårta}


{kärlek till halsband}


{syskon på äventyr}

(text ska till men eftersom den kändes privat väntade jag med det tills efter mässan och layouten är än så länge hos Scrapperiet :-) )


Jag har använt den här fina stämpeln från Imaginisce på två av layouterna ovan;

Jag har också använt härliga foam-hjärtan som lätt går att färga med fluid chalk eller rita på med penna för ett personligt utseende!

Du hittar förstås produkterna i webshoppen! :-)


{sommardag hos sanna}Så här blev min layout på
Jenny Sandbergs kurs på kryssningen! Egen variant här också men ändå starkt inspirerad av Jennys fina layout. :-) - Tack för inspirationen Jenny!! Det är egentligen mer svartmålat i kanterna men det kom inte med i scanningen... Och texten ska jag skriva dit, glömde visst det... :-) Tack igen Sanna för supermysiga dagar hos er i somras!!

Nu har jag städat och gjort fint inför det efterlängtade besöket av mamma med sambo i helgen!! :-)

{vardagslyx}Den första kvällen på kryssningen hade Arkivet en tävling där bidraget skulle andas lyx och ha med rosa + bling. Mitt foto var ett klockrent val och det var så roligt att scrappa i glada vänners lag! Tack Mya för bandet!

Jag hade utvecklingssamtal med min chef igår och fick mkt positivt med mig därifrån, men även eftertanke förstås. Precis som det ska vara. :-) Jag har varit väldigt stressad senaste tiden och lagt mkt energi på jobbet. Nu behöver jag hitta en bättre balans och jag börjar få förutsättningarna för det så jag känner jag mig hoppfull! :-)

{på stan med mamma}

Inspirerad av kryssning och mässa blev det lite pyssel för mig igår. Jag fokuserade på att färdigställa påbörjade layouter och först ut är min layout från Linas kurs på kryssningen. Min layout är bara lite modifierad... :-) Linas kanonfina layout finns här i hennes blogg! Det var superskoj att prova spraya med färg och att göra sådana här pappersblommor. Inget av det hade jag provat på annars och det är ju just sådan inspiration som är så roligt att få på kurser! :-)


Scrapperiets monter på mässan

Ååååå vilken rolig dag det var igår!!! Min rygg värker idag (pga klantiga ryggböjningar mellan kund och kassaskrin) och fötterna ömmar men jag är ändå så glad och inspirerad! Alla dessa underbara möten med goa scrapvänner! Jag är verkligen glad att vara en del av den här mysiga gemenskapen! :-) Extra mysigt har vi förstås i Scrapperiet-gänget!! Tack Lotta, Misan, Camilla & Hedda för en superrolig dag i montern! Det här var 6:e mässan (5:e på svenska mässan) som jag jobbade på och jag börjar känna mig lite mer luttrad och van nu. Men som sagt, klantiga ryggböjningar gör jag visst fortfarande... :-) Men det var inte allt...jag hade dessutom glömt att ta bort en hög ISO-inställning på min kamera så alla foton är gryniga... :-( Nåja, det är iaf foton och här kommer en visning från Scrapperiets monter!
Vi bjöd på godis och kundvagnspoletter vid kassan!

Men det fanns förstås härligt scrapgodis att handla också! ;-)


Avslutar med en bild av hur det brukar se ut bakom kassan i Scrapperiets monter...*fniss*


För egen del blev det inte så mycket shoppat på mässan...jag saknade mer nyheter och roliga dekorationer! Men jag vet att mycket inte hunnit komma från USA så jag ser fram emot nätshopping framöver istället! :-)

{på puben}Jag inspirerades av Cillas snygga skiss hos
Scrapduon och scrappade den här layouten på croppartyt i lördags kväll! Det var verkligen inspirerande att ha scrappare som Mya, Karin, Annika, Cilla, Jennie, JennyS, Lina, MariaJ i min närhet och egentligen är jag jättetaggad för att scrappa massor!! Men tröttheten vinner över mig varje kväll. Jobbet tar för mkt energi och jag är ute i friska luften alldeles för lite. Hoppas iaf orka pyssla på söndag efter att ha insupit ännu mer inspiration på Mässan under lördagen!! :-)

Kryssningen...

Hej å hå! Kryssningen i helgen var verkligen lyckad på alla sätt och jag är supernöjd att jag fick vara med på den!!! :-) Kurserna var inspirerande och med egen tolkning/touch blev jag nöjd med resultaten! Precis som mina bordskamrater...lite aviga gänget...men åååå så kul vi hade!! :-) STORT TACK till alla som var med och förgyllde kryssningen!! Speciellt tack till min underbara roomie Mya!! Vilka härliga skratt och djupa samtal i skön mix vi hade! :-)

Jag har varit galet trött efter helgen och veckan rivstartade med tunga arbetsdagar dessutom...men idag känns det bättre och jag börjar kunna njuta av all den inspiration som helgen medförde! :-) Scannat har jag inte orkat...inte redigerat foton heller...men jag tänkte iaf visa några foton från shoppingturen i Kiel i lördags!


Ni fattar va? Jag och Mya hade såklart turkoooooos radar!! :-)


I ett varuhus hittade vi en glad-avdelning med läckra presentpapper som inspirerade oss massor!! :-)

Jag återkommer med layouter en annan dag!
Nu laddar jag om för mässan på lördag!! :-)