Scrapperiet på mässan!

image909


Nu närmar sig mässan med stormsteg!! Äntligen är det dags igen för den välarrangerade och trevliga mässan på Svenska Mässan här i Göteborg! På lördag kommer jag att finnas i Scrapperiets monter för tredje gången och det ska bli jätteroligt!! Gå bara till vänster när ni kommer in i mässhallen så hittar ni oss, precis som i höstas! ;-) (Här finns förresten en karta!) Jag hoppas få träffa många av er där!!

Jag har fortsatt leka med papper från Tinkering Ink, de är så färgstarka och roliga att scrappa med! Mer information om vad jag har använt på layouterna finns i Scrapperiets blogg där ni även kan scrolla och se mina DT-kollegors underbara alster! :-)

image910

image911
Denna är scrappad efter en skissScrapinspiration!

Ett kort med spillbitar har det blivit också:
image912


Nå, vilka träffar jag i helgen då?? ;-)

Snökaos och två layouter

Tack för alla härliga kommentarer - ni gör mig så glad! :-)

Det är ju snökaos i Göteborg idag och det tog lång tid att ta sig till skolan imorse. Bussarna klarar inte riktigt hala backar... :-) Nu sitter jag bekvämt hemma igen med torra kläder och värmer mig med kaffe. 
Jag har lite dålig ordning på mina obloggade alster för tillfället men dessa har jag nog inte bloggat iaf. De är bägge gjorda efter skisser på
Scrapinspiration.
image907

Skiss #26

image908

Skiss #25

Ni missar väl inte de pågående utmaningarnaScrapinspiration!?! ;-) Nu ska jag skriva vidare på uppsatsen och njuta av att vara inomhus! :-)


Sista cybercropalstrena

Här är de sista cybercropalstrena för min del och jag är nöjd med vad jag har fått till faktiskt. :-) Roliga utmaningar med mycket frihet - precis det som kickar igång min kreativitet!

Till utmaningen att ha 3D-detaljer på layouten scrappade jag den här layouten. Fotona är från september 2006 när vi var ett gäng scrappare som träffades på Heaven23 kvällen innan mässan och Scrappizträffen. En jätterolig kväll! Tyvärr fastnade inte alla lika bra på bild som tjejerna nedan, så de får symbolisera hela gänget. :-)
image899
Närbilder på 3D-detaljerna:


Sen blev det ett gäng kort! :-) Först ut är bidraget till den gula utmaningen:
image902

Sen ett kort skapat utifrån en skiss:
image904

Till sist kommer mitt kort med band istället för mönstrat papper! Jättekul att pilla med!
image905
En närbild på spektaklet som alltså är fäst på 3D-kuddar, därav skuggorna.


I eftermiddag väntar middag hos svärföräldrarna och sedan börjar tillvänjningen av att återgå till vardagen. Känns riktigt motigt...fast kul samtidigt för nu är det c-uppsats som gäller igen!! :-)

Mer cybercrop

Här är ännu en layout som jag scrappat efter en skiss på cybercropen!

image898

Jag behöver knappast förklara layouten va!?? Hihi!! Det ska bli en sida till från tillfället så småningom, har foton på de flesta andra som satt vid samma bord och bara åt som vanligt folk, typ iaf.  :-)

Cybercropalster

Åh så roligt det är att scrappa!!! :-) Den här långfredagen går fort för mig! Jag har hittills lyckats få klart 3 alster till cybercropen på Scrappiz men har fler på gång.

Först är en layout med inspiration i den här bilden;

Jag inspirerades av färgerna och det rena upplägget i bilden och så här blev min tolkning;
image893
Tack Fia för blommor, knappar och chipboard!!

Sen kommer min fria tolkning av en skiss som Sanna ritat och som skulle ha temat 'nöjd'. Min layout handlar därför om hur sällan jag blir nöjd med foton som tas på mig...(fler som känner igen sig? *ler*) men att jag är nöjd med det här fotot! :-)


image894

Slutligen ett kort som inte skulle innehålla stämplar. Jag passade på att leka med färger och dekorationer. :-)
image896

image897
Tack Fia för chippisen!!Glad Påsk!

image890

Äntligen börjar jag må bättre igen. Febern verkar ha gett sig och jag sov 9 timmar inatt, så jag har en helt annan ork och lust idag. :-) Jag missade redovisningen igår men får väl komplettera det på något sätt i efterhand, kroppen fick styra den här gången. Istället sov jag mycket igår och tittade på dåliga såpor på TV...det hör ju till att uppdatera sig på Days Of Our Lives när man är sjuk - eller hur!? :-) Passade på att stämpla upp en drös journalingrutor på spillbitar av enfärgat och mönstrat när jag ändå bara softade i soffan. Som ni ser på kortet ovan har jag redan använt en. :-) Kortet är gjort till påskutmaningen på
Scrapinspiration.

image891

Jag har fått rolig post som livat upp massor! Tack söta Fia för den härliga påsen med dekorationer, den väckte massor med scraplust!! :-) Och tack Morfen för det snygga påskkortet med goa ord!!

Påskhelgen är här och vi ska bara ägna den åt att softa och komma ikapp med diverse saker här hemma. Det känns riktigt lyxigt! En middag med sambons familj på annandagen är allt som är inbokat. Så jag ska absolut scrappa en hel del!! Det finns en del utmaningar på Scrapinspiration som jag är sugen på och sen en drös roliga utmaningar på cybercropen som Scrappiz ordnar, så scrapsuget växer starkt här! Friskhetstecken va!? :-) Önskar er alla en härlig påskhelg!!

{då-nu-sen}

Tusen tack för era besök och kommentarer!!! Det är otroligt roligt ska ni veta! :-)

Jag kom tillbaka från Sth igår kväll men har dragit på mig en förkylning så jag är inte fit for fight direkt. Surt när det är sista momentet på teorikursen imorgon...Nåja, får väl trycka i mig tabletter så jag pallar med. Helgen har iaf varit superbra!! Intensiv och rolig med mycket socialt umgänge, precis som det ska vara när man kommer "hem". :-)

I torsdags visades den här layouten på
Scrapinspiration, det är en lift av Lindas läckra layout och den var såååå rolig att göra!! Bra att tänka efter på sånt här ibland! :-)
image889
Fotot är hårt redigerat i PS innan framkallning och väckte nya idéer & möjligheter, så det återkommer nog... :-)

Mera Tinkering Ink

Examinationsuppgiften lämnades in igår så igår kväll och idag har jag unnat mig scraptid! Jag har haft jätteroligt och verkligen njutit! :-)

Här kommer fler layouter med läckra papper från
Tinkering Ink som finns hos Scrapperiet!

Först en layout om hur lite jag sminkar mig...men mascara är dock nödvändigt! :-)
image885

Vårlängtan!! :-)
image886

Slutligen ännu en layout med foto från fotoutflykten i Botaniska med Scrapsystrarna förra sommaren. Snart dags för en ny fotoutflykt va!?
image887

Detaljer kring material på layouterna finns i Scrapperiets blogg.


Imorgon åker jag till Sth för att hälsa på nära och kära! Jag har inte varit hemma sen i november så det ska bli jättekul!! Åker mjölktåget (5timmar) både dit imorgon och tillbaka på måndag så jag hoppas utnyttja tiden till att plugga och rita skisser! :-) Det blir lite datortid för mig i helgen så vi hörs igen på måndag kväll! Hoppas ni får en härlig helg!!

Tinkering Ink hos Scrapperiet

Det börjar komma in nyheter hos Scrapperiet och jag har fått leka med kollektionen Al Fresco från Tinkering Ink! Färgglada dubbelsidiga papper som är lätta att matcha med varandra! Här kommer de första två layouterna men jag lovar att det snart dyker upp flera. :-)
image883

image884

Vilka produkter jag har använt kan du se i Scrapperiets blogg!

Två alster från träffen

Zara hade ritat snygga skisser till tävlingar på träffen och jag gav mig på bägge två. Eftersom det var alster som blev klara i lördags tog jag mig tid för att scanna in dem. :-)

Kort i storlek 15x15 efter kortskissen
image882

Layout i 12x12 efter layoutskissen
image881

Nu fortsätter jag skriva skriva skriva... :-)

Nödingeträffen

Det blev en väldigt lyckat scrapdag igår!! Tack Emelie som ordnat allt så bra! Tack till alla goa scraptjejer för sällskap och inspiration!! :-)
image864

MiaS, Morfen, Karolina och Minna delade bord.
image865

Vid mitt bord hade jag sällskap av Ulrika, Karin och Scrapsystrarna.
image866
ÅsaB fotograferar och jag låtsas scrappa... :-)

Till lunch åt vi smarriga mackor!
image868

Det anordnas en del tävlingar under dagen och vi fick rösta fram vinnarna.
image867

Maria-Kortmakaren och Sanna-Pappersbiten hade försäljning på plats och sponsrade även tävlingarna med fina priser!
image870

Vårsolen tittade fram och lät oss pausa med kaffekoppen utomhus - mysigt!
image878

Mumsig middag rullades in och serverades - lyxigt!
image869

Glada scrappare fanns det gott om! :-)

Emelie, Ulrika, Åsa & Katarina, Karin och jag själv.

Kortmakaren anordnade en tävling där kriteriet var att man bara fick använda färger som man själv hade på sig, en kul utmaning! Typiskt nog var jag väldigt samstämd i mina färger igår...svart, vitt, grått! Inget turkost nånstans! Haha! Men skam den som ger sig. :-) Jag gav mig på ett foto och ett tema som inte förtjänade någon färgklick och resultatet blev så här:
image879
Trots att de flesta ryggade tillbaka när de såg layouten så röstade många på den så jag fick delad vinst!!! Superkul! Tack till alla som röstade på mig! :-) Priset var ursöta stämplar som Kortmakaren sponsrat med! Kolla in, visst passar de mig braaa!? :-)
image880

Jag har oscannade och halvfärdiga layouter och kort från igår att ta tag i senare idag, men först måste jag skriva på en examinationsuppgift med deadline på onsdag. Ha en skön söndag!

Scrapträff imorgon!

Idag hade vi sista föreläsningen på utbildningen!! Märklig känsla. Om 3 månader är vi examinerade!! :-) Tror jag får fira med ett glas rött ikväll... :-) Och imorgon är det scrapträff!!! Weeeee va roligt det ska bli! Jag har nyss börjat packa ihop lite saker...tänkte verkligen försöka minimera packningen den här gången...använder ju aldrig allt och är det nåt jag saknar kan jag låna av någon eller komplettera hemma sen. Jag vet ju dessutom att det finns butiker på plats... :-)

Jag har några kort som jag inte bloggat så de får stå för bildbidraget i dagens inlägg. :-)
image861
Inspirerat av
Sannas utmaning att ersätta mönstrat papper med band kom det här kortet till och jag fick en bra överblick av mina band, så det kan nog blir fler kort med band framöver. :-)

image862
Det här kortet är inte neongrönt alls i verkligheten...men scannern klarade inte av alla färgerna uppenbarligen. :-) Jag gjorde kortet efter en kortskissScrapinspiration för ett tag sen.

image863
Slutligen mitt bidrag till Kortmakarens tävling nyligen.

Ha en go helg!! Jag återkommer på söndag med rapport och förhoppningsvis foton från scrapträffen! :-)

{påskmaten}

Det är bara ett par veckor kvar till påsk nu så det är bäst att vi börjar ladda! :-) Den här layouten scrappade jag efter en Morfen-skissScrapinspiration, en väldigt fri tolkning...*ehum*  Fotona är från påskbordet förra året och av halvdan kvalitet, men eftersom det var första påsken vi firade hos oss är det roligt att ha även maten bevarad i albumet. :-)

image860

Idag har vi haft en jätteintressant dag i skolan! 7 företag var på plats och presenterade sina hörselprodukter (hjälpmedel utöver hörapparat) så nu är jag fullmatad med information och väldigt trött i huvudet. En bloggrunda kanske kan väcka lite skaparlust till liv! :-)


Veckans skiss!

Idag måste ni titta in i skissbloggen Veckans skiss! ;-) Där finns en ÅsaF-skiss och superläckra tolkningar av den!! Så himla kul att se! :-) Nu hoppas jag att ni inspireras av den så att jag får se ännu fler tolkningar! :-) Min egen tolkning av skissen blev så här:

image859

{mer färg}

Johanna/Silwerstar har en skisstävling med 4 riktigt läckra skisser! Titta in där och inspireras om du inte redan gjort det. :-) Jag har gjort en tolkning av skiss nr 2 som blev så här:
image858
Även på denna har jag använt mig av papper från Tinkering Ink, Perfectly Posh - Silk n' stripes & - Proper Pebbles (baksidan som är enfärgad turkos). De är så färgglada och lätta att matcha med varandra vilket gör det extra roligt att scrappa! Och jag vet att papper ur kollektionen Al Fresco kommer till mig i veckan så jag ser fram emot att få leka mer med färger framöver! :-)

Jag har laddat upp bilder till framkallning idag och hoppas att de kommer snabbt, för det närmar sig scrapträff!! Det ska bli så roligt! Egentligen vet jag ju några som kommer göra mig sällskap men slänger ändå ut frågan, vilka träffar jag i Nödinge på lördag? :-)

{skolavslutning 2007}

image857

Härliga minnen från sista dagen på termin fyra (av sex) när vi firade sommarlovets början i solskenet! Jag har blurrat ansiktena på mina klasskamrater eftersom jag inte vet om de vill synas här. :-)
Jag har använt
Tinkering Ink Perfectly Posh - Mum's The Word och Luxe Designs Jotters som finns hos Scrapperiet!

{passionsblomma}

image856

Jag drog igång en kul
färgutmaningScrapinspiration för ett par veckor sen och det blev en bra utmaning för mig själv. Inte alltid lätt att kombinera flera starka färger! Men samtidigt åååå så roligt!! :-) Den coola passionsblomman fick vi i present från kära Morfen i samband med vår förlovning förra året. Taaaaack!! :-)