Snart träff!!

Wehoooooo så roligt det ska bli i helgen!!! Mässa och träff tillsammans med underbara kreativa stimulerande tjejer! :-) Kan inte fatta att det är dags nu... Jag lovar att fota mycket så ett å annat bildbevis kan det nog bli här sen... :-)

Den här veckan har skolan dragit igång på riktigt och tröttheten har infunnit sig. Trist! Har inget kul att visa er så ni får hålla tillgodo på en bild på min förvaring för alfabets-chipboard på Sannas önskan. :-) Jag har läst på Scrappiz att Ulrika mfl sorterat på det här sättet i GLIS från IKEA, och jag är jättenöjd! Så överskådligt och lätt att skapa ord.
chipboardförvaring

Kramelikram Åsa


Tack!!

Tack alla som röstat och Pappersbitens jury som utsåg min LO till vinnare!!! Jag är mycket stolt och glad! :-) :-) :-) :-) Tack för alla kommentarer och gratulationer också, ni har ju koll innan jag har det! Hihi. Ni livar upp mitt liv!!! Kram på er!

En urflippad LO till Mallorcasidorna...Ett sånt där foto som skulle scrappas utan att vara så värst bra... då kan man ju lika väl flippa ut, eller!? Kul hade jag iaf!! :-)

saltbrist

Två kort med spill-papper har det blivit också!
rosachbxgrattis

rosachbxtack

Idag kom mina förstoringar i 13*18 som jag beställt!! Resten av beställningen står som klar så den borde vara skickad nu den också!! Helgens scrappizträff är räddad! :-)
Ikväll ska jag försöka mig på en namnskylt till träffen...! Kan det tänkas att den kommer ha nåt turkost i sig??? Hahaha... :-)


Tack igen för att ni läser och kommenterar - puss å kram på er!!!!




AC-alster igen

Det blev några fler AC-alster i helgen, en LO och 4 kort;
telefonfobi
AC Bookshelf Cleary och Silverstein samt brads från AC.


AC-1

AC-2

AC-3

AC-4
Till alla korten använde jag AC Bookshelf Kinsella och Keene.

Allt finns hos
Scrapperiet!

Jag har förresten gjort en kategori i bloggen för mina DT-alster; DT Scrapperiet.


Porto Cristo

Då va det återigen dax att visa en tolkning av en kul Sanna-skiss! Den här gången råkade jag sluta rätt långt från skissen... men inspirationen är från skissen som ni nog kan se! :-)
portocristo
Ännu en LO om semester-resan till Mallorca... för precis ett år sedan!! Jisses, det är nog dags att jag får klart de här sidorna nu! :-) Längtar verkligen efter sol och bad... utomlands... semester... De senast 4 åren har vi varit på charter-semester på sommaren och när vi inte kom iväg i år pga priserna så blev jag rätt besviken. Känns som att det inte riktigt varit sommar när jag inte fått leva det livet en vecka... :-/ 
Hoppas vi kan komma iväg på nån sol-semester senare i höst eller över nyår kanske!? :-)

Nu är det dags att ladda upp foton för framkallning så jag har nåt att scrappa på träffen nästa helg!!



Heja Sverige!

För en mindre fotbollsintresserad Åsa va det lagom kul i början på sommaren....Men man kan ju roa sig med att fota de som är desto mer intresserade och sedan få scrappa de glada fotona!!! :-)

hejasverige
(allt är inte så snett egentligen...blev lite konstigt i stichningen)

Det mönstrade pappret fick jag med i vinsten från Collage Scrapbooks, visst är det härligt!!

Idag har jag varit på scrap-paradiset
IKEA!! Köpte mig en ny skrivbordslampa med 50W halogenlampa i, så nu ska jag kunna pyssla i höstmörkret! Det blev stor skillnad och jag är jättenöjd! :-) Men det innebar ju lite omflyttning på skrivbordet och i lådorna... så nu är det ingen ordning på nåt istället... Hihi...

Imorgon ska jag och systeryster ha en heldag på stan, ska bli jättemysigt!!

Tjingeling!


2 layouter

Här kommer några fler layouter som jag scrappade i helgen när jag och Sanna hade minicybercrop. Det är 2 liftutmaningar;


Scrappad av aerobigirl, klicka gärna och titta på hennes övriga alster! Varning för inspiration... :-)

badkar



Scrappad av DarcyH, som också har ett underbart inspirerande galleri!

orkidée


Åsså måste jag ju dela med mig av det underbara priset som jag fått från Collage Scrapbooks !! Tack snälla Maria, du är en pärla!! Såååå läckra papper och roliga dekorationer! :-)
collagevinst

Stor kram på er! Snart är det träff & mässa!!!!! Wehoooo!


American Crafts

American Crafts Bookshelf är verkligen glada och inspirerande papper! De matta bradsen matchar kollektionen så bra och ser ut som non-stops....blev väldigt sugen på det när jag använde bradsen! :-)

kurslitteratur

American Crafts Bookshelf Keene & Dahl
American Crafts Brads
Pressed Petals Tags Lime & Blueberry
Övrigt: Rub ons MM destination, Zig writer black, QK, Fluid chalk charcoal

ACvartecken

American Crafts Bookshelf Barrie
American Crafts Brads
Pressed Petals Tags / Flower Lime
Övrigt; Rub ons MM Destination & Zig writer coffee

American Crafts Bookshelf papper och brads samt Pressed petals produkter finns hos
Scrapperiet!



Ellen-en glad tjej

Här är layouten jag berättade om häromdan... Den va sååå rolig att scrappa! :-) Utmaningen var att vi fick samma kit alla tre i DesignTeamet , en underbar utmaning! Kitet va så bra färgmatchat och lilla Ellen så glad på fotot att det var en fröjd att scrappa. :-)

Ni kan läsa mer om utmaningen och se mina DT-kollegors alster i DT-mamma Annikas
blogg . Det är verkligen underbart att få vara med i ett så inspirerande gäng! Tack Annika, Tina & Camilla! :-)

Ellen-en glad tjej

Idag har jag scrappat massooooor tillsammans med Sanna på msn! Tack vännen för utmaningar och sällskap!! Resultatet av dagens pyssel dyker upp framöver. :-)


Nu ska jag mysa i soffan lite. Sköt om er tjejer!!


Tack Ulrika, Linda & Thea!

Tack tjejer för en jättemysig dag!!! Så härligt att träffas och prata om scrap och annat väsentligt i livet. :-)

Vi åt lunch på Le Pain Francais och tog sen en sväng in på Arkivet som bytt ägare och därmed utbud. Mycket positivt!
lunch-ulrika

På Arkivet hittade vi den här reklamen för mässan i Göteborg om 2 veckor! Heja Lindzi!!! :-) Jag fick chansen att fota Linda & Thea vid reklamen - coolt! :-)
lunch-massreklam
lunch-lindathea

Ulrika och jag fortsatte därefter via Panduro, Format och In-ex till en lång kaffe-/juicepratstund på Fröken Ohlsons. :-)

Så klart måste jag dela med mig av dagens inköp... *ler* Papprena (5 mönstrade och 2 bazzill) köpte jag på Arkivet och pennorna på In-ex. Det ÄR mycket turkost i mitt liv ja... :-)
lunch-inkop

Nu är jag scrapsugen!!! Så tjingeling på er! Trevlig fredagskväll!


En tenta skriven

Det är verkligen en börda som släpper från axlarna i samma stund som man lämnar in sin tenta... Sååå skönt! Jag vet inte hur det gick men jag känner mig nöjd med min insats och har lärt mig mycket, så klarar jag mig inte den här gången är det på målsnöret igen men då tar jag den nästa gång! :-)
Efter tentan har jag vilat hjärncellerna med scraaaaaaaaaaaapp!!!! *lycklig* Imorgon ska jag ta tag i nästa omtenta som är på onsdag. Men sen får jag rolig belöning igen! Jag ska träffa mina vänner
Ulrika och Linda för en lunch på stan. :-)

Den första layouten jag scrappade idag får ni inte se än... Det är en utmaning för Scrapperiets designteam, men snart får ni nog se! :-)
Däremot kan jag visa min tolkning av Sannas veckoskiss;
gamlastan
Jag gav mig sjutton på att få med 4 olika papper...men va nära att ge upp flera gånger... :-) Vet inte om resultatet är helt rätt, men det är kul på sitt sätt.  :-) Tack Sanna för inspirerande skiss!!

Det blev ett snabbt kort också;
gronorangekram

Goooooo natt! :-)

Jag vann!!!

Wohoooo!! Jag vann lift-tävlingen hos Collage Scrapbooks!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-) Det va min "på café" som jag tävlade med. Tack goa vänner för gratulationer i förra inlägget och på mailen!! Jag är så glad att jag har er som peppar och stöttar mig! :-) Idag är jag alltså lite extra stolt och glad!! Fick dessutom en kick till tentaplugget av vinsten, inte fel! :-)


Idag träffade jag några glada scrappizar på fika och det va verkligen trevligt! Några timmars babbel om scrap och annat. Tack tjejer om ni ser det här!! :-)
szfika1
szfika2


Brevbäraren kom med en avi idag... Wohoooo!! Det är nåt visst med de här avierna... *ler*
avi
I paketet från Scrapperiet kom ett nytt inspirerande dt-paket  och knappar, brads och en väska som jag beställt. Det är en Craft Mates Ezy Lockin'  caddy;
craft mates
Och nu när jag lagt ner tentapluggandet för dagen ska jag prova sortera in lite brads, öljetter och knappar... :-) Det är ju såååå roligt att sortera och organisera!!

Kram på er!!


Mer cybercrop...

Ja det blev en hel del pysseltid igår också!! Jippiiii! :-)


En dubbel-layout efter en skissutmaning;
Gbg varvet
Jag är inte så van vid dubbel-layouter så det va rätt knepigt...men en jättebra utmaning! :-)
IRL såg det jämt ut, men jag har insett att jag måste göra om mina rundade papper...måste ha blivit förvillad av det vågiga pappret eller nåt...)


Den här layouten är inspirerad av en annons, vilket också va en utmaning;
tulpan

Och till sist ett kort efter en kortskiss;
Cropkortskiss
(3D-kuddar under cirklarna gör att det blev en skuggig scanning....)


Det blev ett  kalasbesök i lördags kväll trots regnet! Vi kunde äta och dricka ett par öl under tak och sen blev det faktiskt uppehåll så vi kunde strosa runt lite. Men burr så kallt det va!!! Trots jacka och strumpor... Hm. En försmak av hösten helt klart... Just kylan kan jag vara utan, men annars tycker jag om hösten när man får sitta inne med te, levande ljus och en bra film... :-)


Nu gäller 3 dagars effektivt pluggande inför en omtenta i fysik på torsdag morgon... Gaaaah... Att det ska vara så svårt att komma igång!? Tror iofs mest det beror på den saknade motivationen till ämnet i fråga... Jag hoppas kunna motivera mig till att plugga hårt på dagarna så jag får lite pysseltid på kvällarna... *ler* Vet ju att ett spännande paket är på väg till mig från Scrapperiet... :-)


Kram på er goingar!!


Cybercrop!

Det är cybercrop på Scrappiz denna helgen med massa roliga tävlingar och utmaningar ordnade av Scrapaddicted. Jätteroligt!!  Tur att det regnat idag så jag kunde sitta inne och pyssla!  :-)

En fotoutmaning va att fota något som är en färgklick, och jag tänkte genast på min nyinköpta musmatta....;
musmatta
Visst är den läcker!?!

Lindzi hade ritat en inspirerande skiss som jag inte kunde låta bli... *ler* Så här blev min tolkning;
salladsburgare

Det fanns också en färgutmaning där man skulle använda vit, orange och turkos! Blir alldeles glad av de färgerna så det var ju givet att jag måste prova på även den... :-)
maneter
De orange nyanserna är egentligen mer samstämda...men scanningen av chipboard förvränger alltid färgerna lite.

Så långt har jag hunnit med hittills...blir nog lite mer scrappat imorgon igen! :-) Planerna låg på ett besök på göteborgskalaset ikväll, men regnet gör att det inte känns så intressant längre... Får se vad som händer istället.

Tjingeling!

Pysselträff

Idag har mitt klasskompis Sofie varit hos mig och pysslat! Hon stämplar och gör jättefina kort sen innan men nu har hon börjat med layouter också så jag fick visa henne vad jag använder... så nu har hon en del "måsten" att införskaffa! Hihi... :-)
Det stod still på layout-fronten för mig dock...så jag pulade med några enkla kort istället;
kranskort

blattrottkram

rottrosagrattis

Nu ska jag ladda inför cybercropen som ordnas på Scrappiz i helgen!! Hoppas vi ses där!? :-)

Trevlig fredagkväll!!

Kort efter kortskiss

Jag gillade veckans kortskiss på Scrappiz så jag gav mig på en tolkning av den. Hade ett helt annat slutresultat i mitt huvud...men det blev inte som jag hade tänkt mig...Nåja, ett kort blev det iaf! :-)
Kort v32
Papper: Bazzill, Scenic Route
Dekorationer: Prima flowers, brads
Övrigt: Fluid chalk tangerine och olive pastel
Typsnitt: Stämplar från InkyWings och Forma

Jag är inspirerad av Lina och Sanna i färgvalet - tack tjejer!! :-)


Min kalender

Sanna har en ny inspirerande skiss i sin blogg och den passade mig perfekt!


Det blev en BOM-layout som illustrerar hur viktig min kalender är i mitt liv;
Kalender

Pricksjukan hänger sig kvar.... *ler* ..."Kalender" är studio utstansat i svart bazzill som jag prickat på. Den ljusblå dymotejpen hittade jag på ett varuhus i Kiel! I packe med lila och orange. Gissa om jag kommer ångra att jag inte köpte mer än ett paket...? Fast det kanske kommer hit också om vi har tuuuur!?! :-)


Bo Kaspers "I samma bil" går på repeat hos mig ikväll, den är såååååå bra!! Spanade på deras turnédatum för hösten och höjden av otur - de spelar i Göteborg samma helg som det är Scrappening.... Gaaaah! Ska undersöka om jag kan tajma in ett besök hemma i Sth samtidigt som de spelar där! :-) BKO är verkligen grymma live, så det vore kul att få se dem igen.


Näe, tillbaka till scrappandet!! :-)

KRAAAAAAAM!

Takåsar

Jag lyckades scrappa klart layouten jag skrev om igår! :-) Det är min tolkning av Pappersbitens scrapliftutmaning, där man ska lifta Annastenmans härliga layout "Vattenledningsparken". Jag gillade Annas upplägg och det var det som inspirerade mig som syns... *ler*
Takåsar

Jag har visst hamnat i ett utmanings-stim igen...men det är ju sååå roligt med inspirerande skisser och scrapliftutmaningar!! - Perfekt sätt att få igång kreativiteten med! :-)

Idag ska jag insupa inspiration minsann! Jag ska hem till Lindzi på lunch och scrap-prat!!! Ska bli så roligt! :-)

Tjingeling!

Liftat mallafors

Collage Scrapbooks har en tävling där man ska lifta Mallafors underbara LO "hoppiga barn";
Hoppiga barn
Malin är en stor inspirationskälla för mig så det var riktigt roligt att få lifta henne! :-)

Så här blev min tolkning;
På café


Min sambo är iväg på årlig killresa till Halmstad i helgen och det är lite tomt utan honom... Men inge synd om mig! Igår på dan träffade jag systeryster med pojkvän och flanerade på kalasområdet. Det är ju Göteborgskalas - eller EM-festen, som det kallas i år. Vi åt langos (en tradition på varje göteborgskalas, började egentligen redan på vattenfestivalens tid i Sth... *ler*) och lyssnade på raiodinspelningen av Sommartoppen - nostalgi!! Jag minns så väl när jag följde sommartoppen för ett antal år sen....och ljuden va ju precis de samma nu! Coolt! :-)
langos
sommartoppen
Boten Anna vann och som av en slump (?) va Basshunter där och spelade live. Det blev rätt bra drag på kungstorget då! Märks att det är årets sommarplåga... :-)

På kvällen va jag hemma hos min kära vän Solveig på tjejmiddag tillsammans med 5 andra tjejer. Jättetrevligt och åååååå så gott!! Du är superduktig Solveig! :-)
Några av oss fortsatte en stund på stan och mötte upp lite mer folk för dryck och babbel på Storans uteservering. Sommarkänsla och åh så roligt!! Men man är ju lite seg idag då... :-) Inga stora planer för dagen direkt. Har en LO som är nästan klar, hoppas orka få till det sista på den. Sen blir det fika med tjejkompisar i solen i em - ska bli mysigt!

Hoppas ni har mysiga helger tjejer!!
Kraaaaaam!

Adressbok

I mitt förra DT-paket från Scrapperiet fick jag med ett litet rart minialbum från Simple Scrapbooks. Albumets tema var kärleken till min bror och hade en del förtryckt text kring temat. Jag har ingen bror så temat va inte aktuellt för mig... :-) Däremot har jag en längre tid saknat en liten adressbok att ha mina scrapvänners adresser i, så att de är lätta att hitta när jag vill skicka kort till dem (er!). Så nu har jag klätt sidorna som hade förtryckt text med papper och QK-dekorationer och fått min egen adressbok!! Sidorna är uppdelade i ABC, DEF, GHI osv. Jag har inte skrivit in några adresser än eftersom jag inte vill lägga ut den informationen på nätet. På de sista sidorna tänker jag skriva in födelsedagar månadsvis, men har inte upplägget klart för mig så därför saknas text även där.

Allt papper är Chatterbox. Förutom papper och QK-dekorationer har jag använt mig av min fotohörnsstans, utstansade retroflowers, fluid chalks i olika nyanser, foamstamps bonneymede och MM's akrylfärg Blue Reef.

Så här såg albumet ut innan jag började;
Innan 1
Innan 2

Och så här fin är min adressbok!! :-)
Adress 1
Adress 2-3
Adress 4-5
Adress 6-7
Adress 8-9
Adress 10-11
Adress 12-13
Adress 14-15
Adress 16-17
Adress 18-19
Adress 20-21
Adress 22-23
Adress 24-25
Adress 26-27
(Kuvertet på sista sidan fanns med från början och det fick sitta kvar, alltid kan det behövas till nåt. *ler*)


Det var riktigt roligt att pyssla med något annorlunda mot vad jag brukar, och det är troligt att det blir fler alter-projekt framöver... :-)

Kram och trevlig fredag!!!

Vitsippsbacke

Pysselpunkten har en skiss-tävling just nu med en läcker skiss ritad av Smulan och jag va bara tvungen att göra en LO efter den! :-)
Pga diverse 3D-dekorationer så blev scanningen väldigt skuggig och trist... Det ÄR vit cardstock i grunden på hela layouten! :-)

vitsippsbacke


Stooooort TACK till Sanna som skickat ett härligt bubbelkuvert idag med foto-cd, knappar och ett helt ljuvligt kort med rörande ord i! Glad att ha dig som vän tjejen!!!
kramfransanna


Foton från Kiel-trippen kommer... ska bara välja några... *ler*

Ikväll är det pyssel som gäller! Är igång med ett litet annorlunda projekt för att vara Åsa...känns kul och stimulerande! Återkommer med bilder när det är klart. :-)

Pysselkram!

Utmanad av Liljan!

Sanna har en inspirerande skiss-utmaning i sin blogg som ni inte får missa!! :-) Jag fick en kick i baken och scrappade foton som inte är direkt bra, men som skulle scrappas till Mallorca-sidorna. Snabbt och enkelt;
Mallis-Bostaden

Vi har haft det toppenbra på vår Kiel-kryssning!! Men jag är jättetrött och det gungar fortfarande i kroppen...gaaaaah! Så jag får återkomma imorgon med en bildrapport om resan! :-)

Må så gott i regnet! Kram Åsa