{välmatchade}

 
En enkel och stilren layout med favoritfärgen nummer 1 :) Min tolkning av Arkivets skiss för februari!

{fotosession}

Ännu en layout från scrapträffen! Den här är gjord utifrån Pappersbitens skiss för februari :)
Vit CS, men jag glömde göra ram i PS efter scanningen... Det är mycket man ska ta upp igen, inte bara att scrappa utan att scanna, redigera osv.. Allt tar mycket längre tid nu, men snart borde det rulla på bättre :)

{ett ögonblick av kärlek}

Här kommer en av layouterna jag gjorde på scrapträffen hos Ulrika förra lördagen! Tack igen Ulrika, Emelie och Karolina för en härlig dag! :) Det var verkligen toppen att få chans att komma igång med scrappandet igen. Men det är verkligen inte lätt att få tid hemma för att fortsätta tyvärr...magsjuka ställde till det rejält i veckan iofs, men även vanliga dagar/kvällar så sover Nova fortfarande inte bra och det blir svårt att fokusera på att pyssla när man sitter stand-by för att trösta/somna om... Det får bli fler träffar helt enkelt :)
Layouten är förresten en tolkning av Designats läckra skiss för februari.

Novas rum

Senaste veckorna har vi börjat fixa i Novas rum för att göra det till just hennes rum! Ett rum där hon kan sova bra, ha en mys/lekhörna och förstås en massa bra förvaring för hennes saker...! Det är en del fix kvar, troligen en ommöblering pga knarrande golv preeeeeecis vid hennes säng... Men jag börjar med att visa några detaljbilder på hur det ser ut just nu :)
Turkost och rosa, förstås :)

Gravid eller förälder till barn upp till 2 år?

Buzzador söker nu nya medlemmar och de utlovar många kampanjer som vänder sig till gravida samt till föräldrar till barn födda 1 februari 2009 eller senare!
Som medlem i Buzzador får du erbjudanden om att prova produkter som passar din profil, du kan alltså välja att tacka ja eller nej, och din uppgift är att under en tidsbestämd kampanjperiod prova produkten samt buzza den, exempelvis genom att låta dina vänner prova samma produkt! Det finns många olika varianter på det hela, beroende på vilken produkt det är förstås.
Jag har varit medlem sedan sommaren 2010 och har fått prova på Lovefilm samt produkter från Natusan och Cliniderm. Det har varit riktigt spännande att få prova på produkterna och att buzza dem, så jag rekommenderar starkt att vara med i Buzzador :)
Om du är nyfiken och vill bli medlem, så får jag extra poäng ifall du registrerar dig via den här länken; http://www.buzzador.com/index.php/sv/?refstr=ÅsaF ;-)

Samlar scrapinspiration...

Jag surfar runt, sparar ner skisser och layouter/kort...samlar inspiration helt enkelt! För om allt klaffar är det scrapträff på lördag!! :) Jag har inte varit på träff sedan februari förra året. Och inte scrappat sen i mars förra året. Voj voj... Men jag hoppas att det kanske är som att cykla? :)
Jag spanade runt i butiker i förra veckan och insåg att det inte hänt alltför mycket i utbuden senaste året...trist! När är vintage-trenden över egentligen?? :)

På öppna spisen

På öppna spisen står de finaste sakerna just nu... :) En charmig canvas med ett foto på Nova när hon va 6-7 månader och hade börjat krypa. Nyfiken och glad, precis som hon oftast är. Intill står den vackra träskulpturen från Willow Tree som vi fått från min familj. Och så, helt inspirerat av söta Mya, en familjebokstav - J! Än så länge är jag inte med i den gemenskapen, men planen är att jag ska få bli det...när är dock inte klart ännu :)

Föräldrar & barn

Jag och Nova är med på ett litet hörn i senaste numret av Föräldrar & Barn :)
Jag hade inte särskilt många minuter på mig att svara så svaren blev därefter... Och en hel del har ändrats under 8-9månaders fasen som vi har gått igenom...ehum... :)