{girls night out}De här fotona har legat framkallade några månader nu och jag har inte vetat hur jag ska scrappa dem...en dubbel var jag länge inne på...men antalet foton var ojämt och då fick jag inte till nån bra balans...Så nu fick det bli en simpel layout med mkt fokus på fotona och jag är supernöjd! :-) Fotona är från min födelsedag då jag fick med mig många av mina vänner ut på middag (+ drinkar i en bar för några av oss) och det var sååååå mysigt och roligt!! När kameran kom fram suckade alla så jag tog bara en bild på varje person och blev riktigt glad över se att alla var så fina glada på sina foton! :-) Nu har jag blurrat alla ansikten utom mitt eftersom jag vet att några inte vill synas på nätet.

Blingstenarna i center på den svarta tejpen är egentligen orange och matchar biljetten + bakgrundsfärgerna i fotona. :-) Tejp är verkligen kul att scrappa med!! Ja, jag hakar på trender lite sent....jag vet...!

Önskar er en mysig lördag!! Själv hoppas jag på städning, scrap och målning i en bra mix. :-)

{at work}Veckans skiss för vecka 4 inspirerade mig massor och jag är så glad att jag är igång med scrappandet igen! :-) Skisser taggar mig verkligen och jag är så tacksam för att det ofta finns roliga skisser på utmaningssidor att inspireras av. Hos Scrapperiet bjuder vi också på skisser och just nu finns en läcker Hedda-skiss att inspireras av! ;-)
Apropå Scrapperiet så finns idag min presentation upplagd för den som är nyfiken!

{grattis}Jag köpte den här stämpeln på mässan i höstas men har först nu börjat använda den...*pinsamt*...tokgillar den hur som helst!! Tack för designen
Fia! :-) Nu är det bara drygt en månad kvar tills det är dags för mässa igen!! Weeee!

Ni missar väl inte att Lotta & Misan rapporterar med text & bilder från CHA i Scrapperiets blogg!?! ;-)


Edit: länken till mässan är uppdaterad :-)


Love Conquers All!De här fotona har jag haft framkallade ett bra tag nu men inte lyckats scrappa...nu bestämde jag mig för less IS more och känner mig nöjd med layouten! :-) Fast den gör definitivt inte glasen rättvisa...eller snarare så är det ju fotona som inte gör det... Glasen är så himla fina och kommer från Efva Attlings kollektion. Vi skålar i dem på våra årsdagar och det gör dem extra speciella! :-)

Online!!!

Jag är online igen!!! Wohoooo! Så himla skönt! :-) Tiden utan bredband blev en månad till slut och har varit riktigt frustrerande...men, samtidigt nyttig och lärorik. Det har varit tunga veckor i mörker och regn/snö-slask så inspirationen för pyssel har inte varit på topp. Operation fräscha till gästtoaletten har istället påbörjats och kommer att ta en del tid även framöver. Men det är himla skoj samtidigt! Jag har mest pysslat kort senaste månaden men 3 påbörjade layouter ligger och väntar på mig, så jag hoppas få inspiration till att göra klart dem i helgen. En söt liten pojke har förgyllt min mobil de senaste veckorna och nu har jag även möjlighet att följa hans utveckling i hans mammas blogg! :-) Naturligtvis har han fått riktigt turkosa kläder från turkÅsa! Hihi!Nu ska jag bloggsurfa (vet inte om jag vågar logga in på bloglovin' dock...lär vara galet många inlägg...!) och samla inspiration! Tack för att ni haft tålamod med min blogg, nu lovar jag att den ska uppdateras oftare igen! Kram på er!!!


Offline

Ja jag är offline fortfarande. :-( Vi har inget bredband hemma ännu men vi hoppas få ordning på det snart. Det har trots frustrationen det innebär också varit lite skönt att få ett ordentligt break och börja sakna onlinevärlden igen! :-)
Över förra helgen var vi i Sth och firade jul i efterhand med min familj. Supermysigt på alla sätt och julen känns komplett nu! :-) Men något pysslat har det inte blivit...jag hoppas och tror att jag ska hinna och orka i helgen för nu är jag riktigt sugen igen!! Uppehåll är bra ibland! :-) För att hålla bloggen vid liv bloggar jag de sista julkorten jag hade uppladdade... :-)
Trevlig helg!