Dags för kryssning!


Det här fotot tog jag när jag & Håkan åkte på Kiel-kryss för 2,5 år sedan! Men nu åker jag med scraptjejer för pyssel och härligt umgänge! Det ska bli såååå roligt!! Nu ska jag packa färdigt och skriva upp resten på en lista så jag får med mig det imorgon bitti. Inte tid att sitta här alltså... :-)
Packa nu
Mya!! Det är tur att du har chaufför imorgon så du hinner fram i tid! ;-)


Dan före dan före dan!



Snaaaaaaaart är det kryssning!!!! HURRA! :-)
Jag har inte packat en endaste sak ännu. Och imorgon ska jag växla pengar och bli klippt efter jobbet. Blir nog sent imorgon kväll... Jag ska ju jobba på fredag också, och åker direkt från jobbet till färjan så jag måste få med mig allt på fredag morgon! Här blir det inga page-kits eller annat genomtänkt inte. Haha! Men pass är ju viktigt har jag förstått...något annat viktigt ni kan påminna mig om?? :-) Kamera kanske? *nickar stort*

Vinn biljett till mässan hos Scrapperiet!



Hos Scrapperiet har du nu möjlighet att vinna entrébiljett till Nordiska Stämpel och Scrapmässan!! Kika in i bloggen och följ anvisningarna! ;-) Om du vill veta mer om mässan kan du läsa mer på mässans hemsida.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Idag scrappar jag med nya produkter som Scrapperiet fått in och kan bara bjuda på en försmak än så länge... :-)


{titel}


För några veckor sedan kom första inbetalningskortet från CSN...det är dags att börja betala tillbaka för 7 terminers studier...*urgh* Men min sambo påminde mig snart med kommentaren - "nu har du ju din titel"... Det satte igång mina tankar! Jag sticker inte under stolen med att jag gärna ville bli 'något' genom att plugga, att en yrkesinriktad utbildning skulle göra mig bra inom ett specifikt område... Inte så där att jag var tvunget till att ha en titel egentligen....men det hänger ju ihop så jag får väl stå för det! :-) (Mest handlade det förstås om att få möjlighet att arbeta med något jag verkligen ville.) Jag tycker fortfarande att det känns som om jag fejkar när jag presenterar mig i telefon som Audionom Åsa eller skriver under som Audionom Åsa...men det är ju på riktigt! :-) Ja det fanns ju helt klart ett behov av att få ner mina tankar på en layout som ni märker!! :-) Journalingen är dold eftersom en del av mina formuleringar kan sticka i ögonen på andra, det vet jag. I övrigt är layouten ett resultat av scrapträffen för två veckor sedan! Den söta lilla fjärilen fick jag av söta 
Sanna i julas och här fick den lite pärlfloss under sig. :-) Typiskt en sådan dekoration som jag inte skulle köpa själv men gärna använder...! Jag borde kanske be någon annan handla dekorationer åt mig framöver!? En personal shopper av dekorationer!! Någon som ställer upp? Hihi! :-)

Nedräkningen har börjat nu!! På fredag bär det av på scrapkryssning!!!! Tjoho! :-)

{tradition julpyssel}



Hoppsan! Jag glömde ju helt av att den här layouten var med i samma nummer som Moderna Tomtar... :-) Visst längtar vi redan till december
ÅsaB?? ;-) Ser ni hur många dekorationer jag fick med på den här layouten förresten!! Hihi!

{moderna tomtar}



Den här layouten var med i Scrapbooking m.m nov/dec 2008. Jag älskar mina coola tomtar och gillar fortfarande layouten, även om det känns liiiite fel att blogga den så här i februari. :-)

Jag är så glad över att min mobil kommit hem efter reparationen hos
Mobilakuten!! Visserligen är alla kontakter och bilder borta eftersom jag inte hade lyckats spara det på minneskortet som jag trodde...suck! Så jag får börja leta upp kontakter och lägga in alla igen. En del hade jag tack å lov skrivit ner vid mobilbytet förra våren!

Nu ska jag dricka kaffe och gå en bloggrunda å hälsa på er! :-)

Personliga sanningar om mig

Vi blev spontant hembjudna till nära vänner på en fantastisk middag igår kväll! Vi bidrog med vin och ost, och det blev en härlig kväll med melodifestival & sällskapsspel! Många skratt och intressanta samtal! En toppenkväll helt enkelt! :-) Men så blir man jag lite extra söndagsseg...Blir nog en rätt lugn dag idag. :-)


Jag har blivit utmanad av
Lotta och Mia:


Dessa regler gäller
1.Länka till den som utmanade dig.
2.Berätta sju personliga sanningar om dig själv
3.Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg
4.Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade


Så här kommer sju personliga sanningar om mig:

1. Jag svarar sällan i telefon om jag inte vet vem som ringer...
2. Jag avskyr banan.
3. Jag använder gärna nonsensord, precis som min mamma. J
4. Jag gillar ordning och reda.
5. Jag älskar popcorn.
6. Jag har fotfobi.
7. Jag är en hemmasoftare.

Jag utmanar:
* Morfen
* Sanna
* Lindzi
* Emelie
* Mya
* Scrapsystrarna (Åsa & Katarina)

{vid havet}



Ännu en layout från förra helgens scrapträff är klar och inscannad. Näe, det går inte fort här inte... :-) Nåja, den här är inspirerad av
Morfens läckra skiss hos Pappersbiten! Min tolkning blev enkel, men jag gillar den skarpt. Jag fick användning av några spillbitar papper och det känns ju extra bra. :-) Edgen ska ju förstås förstärka vattenkänslan... :-)

Idag är det hjärtedag och här står städning följt av god middag och mys med sambon på schemat! En promenad i solen med det vita pudret på marken måste jag hinna med också! Jag är utvilad och mår bra, det känns härligt helt enkelt!! :-)

Trevlig Alla Hjärtans Dag önskar jag er alla som tittar in här!!


Hjärtehälsningar med posten







Några hjärtliga hälsningar lyckades jag få iväg i sista minuten igår...däribland korten ovan. Hade tänkt skicka fler, men det får bli bara-för-att-hälsningar längre fram istället. :-)

Nu är det härlig fredag igen! Jag slutar kl 15 på fredagar och idag blev det en sväng på stan med lite shopping efter jobbet. Hittade mer på min "lista" än jag tänkt mig så jag är så nöjd så nöjd! Nu blir det nog Let's Dance - måste ju följa Morgan! :-)

Önskar er en trevlig fredagskväll!!

En layout från helgen!



Tjoho! Här kommer en av layouterna från helgens scrapträff! Den känns inte heeeelt komplett men jag vet heller inget jag vill lägga till...det rena är ju min stil och här påminner det extra mycket om stället där fotona är tagna...så jag nöjer mig nog här! :-) Detta är nog den sista layouten från Köpenhamnsresan jag gjorde tillsammans med kursare i maj förra året. Mysiga minnen!

Jag har haft oförskämd tur med två mkt lugna dagar på jobbet så jag återvänder i soft tempo och det passar perfekt! Mår mycket bättre nu och har dessutom återfått lite försvunnen arbetslust. :-)

Kylskåpspoesi

Jag har fortfarande inte gjort klart layouterna eller korten som jag påbörjade på träffen i lördags...kanske att jag orkar ikväll för jag jag hem tidigare från jobbet idag. Det var inte så mkt att göra och jag behöver vila ikapp mig så jag blir helt frisk. Himla skönt att vara hemma strax efter 15! :-)

Ett par kort som jag gjorde helgen innan träffen fanns scannade iaf och här har jag använt dekorationer som jag glömt bort...hittade dem i en låda och blev så glad! :-) Tillsammans med spillpapper blev det ett par kort.

Här har jag använt mig av ord från kylskåpspoesi som jag fick från söta
Morfen för flera år sedan...! Tack!


Hjärtpappret sitter på 3D-kuddar, därav oskärpan i bilden. Metallramen här fick jag från rara Ulrika för några år sedan, tack!

Nä nu ska jag vila, det va ju därför jag gick hem tidigare från jobbet... :-)

Mässa om en månad!



Scrapperiet finns på Nordiska Stämpel & Scrapmässan på Svenska Mässan i Göteborg 7-8 mars! Jag finns i montern på lördagen och hoppas få träffa många av er! :-)

{hos lindzi}

Tack Ulrika, Emelie och SaraF för trevligt sällskap och superduperinspiration igår!!! :-) Extra tack till chauffören förstås! :-)
Jag har 8 påbörjade layouter med mig hem...och två kort...men inget är heeeelt klart än...som vanligt för mig efter en träff alltså! :-) Det var helt klart bra medicin att få vara på scrapträff! Liksom igår är det bara näsan som irriterar, men det  brukar ju kunna vara så en period. Idag blir det hemmamys med städning, kanske lite fogmålning och förhoppningsvis lite scrap. :-)

Den här layouten scrappade jag förra helgen och eftersom den handlar om den härliga visiten hos Lindzi i somras försökte jag scrappa Lindzi-inspirerat...:-)

Tusen tack igen till Linda med familj för ljuvliga dagar hos er!! Saknar dig Linda! Särskilt på träffen igår...du ska ju vara med där! ;-)

Sjätte bilden

Jag har blivit utmanad av Anna och Lotta att visa ett foto enligt vissa regler. :-)

Utmaningen lyder så här:
* Gå in i mappen Mina bilder
* Gå till den sjätte mappen och välj den sjätte bilden i den aktuella mappen
* Släng upp bilden på bloggen och berätta något om den
* Utmana sex andra personer och länka till dem och berätta för dem att de är utmanade



Ja min sjätte mapp heter "Scrapfoton" och innehåller en salig blandning av foton som är scraprelaterade - därav det här gamla fotot som togs till en recension på Scrappiz. Annika lurade in mig i EasyMounter-beroendet på Scrappening 2006 och sen dess är jag fast! Jag har provat med vanliga fotofix när min Easy Mounter tagit slut, men jag pallar inte alla klisterlappar!! Dessutom går det så himla mkt fortare och smidigare att mata ut klisterlappar än att dutta fast fotofix. Så jag fortsätter med min Easy Mounter! :-)

Apropå utmaningen så tror jag att de flesta är utmanade vid det här laget...men om någon inte fått prova på så känn dig utmanad och leta upp din sjätte bild! :-)

Jag mår bättre idag igen och tror att mina 12 timmars sömn per dygn gjort susen. Välbehövligt för mer än förkylningen tror jag. :-) Halsen är fortfarande irriterad och näsan som den brukar vara vid förkylning, men jag är mkt piggare i huvud och kropp. Så nu laddar jag för scrapträff imorgon!! Det måste väl vara en bra medicin också!? ;-)

{i full blom}



En layout om en av mina vackra orkidéer som på nåt magiskt sätt blommat om! Jag är fortfarande helt förvånad! Orkidéen på layouten hade 6 blommor vid första blomningen när jag fick den, sen blommade den om så där fint i somras (som på fotot alltså) och nu är den igång igen!! :-)

Tack för alla krya-på-dig-hälsningar! Jag har sovit, sovit och sovit. Febern är borta nu och så hoppas jag det förblir. Men halsen gör ondare idag...blir mycket honungsvatten! Har skickat en beställning från apoteket till min käre sambo så jag hoppas på mer lindring ikväll. :-)

Rivjärn i halsen

Idag är jag hemma från jobbet...fick feber inatt och det river i halsen... :-( Det var visserligen inte helt i oväntat med tanke på alla bacillusker jag utsätts för varje dag. Så jag är tacksam för att jag fått vara frisk ända sedan i oktober!! :-) Alltså får jag väl tåla en förkylning nu. Jag har sovit hela förmiddagen och febern har gått ner. Men det blir soffan/sängen resten av dagen och jag blir hemma åtminstone imorgon också.

När jag pysslade kort i julhelgen blev det många utan text, jag gillar att ha några "blanka" som jag kan lägga till text på vid rätt tillfälle. :-) Här kommer några av de korten;








Samma upplägg = effektivt! Det blev lite löpande band principen eftersom jag pysslade i vardagsrummet under julledigheten. :-)

Nu är det dags för varmt te som lindrar skönt i halsen!

{köpenhamn i neon}



Ulrikas läckra skiss inspirerade mig massor redan första gången den bloggades på
SweScrap men först nu blev det en layout utifrån skissen. En mognadsprocess kanske!? :-) Min layout bloggades bland andra härliga tolkningar i SweScrap-bloggen igår! Jag är så tacksam för att utmaningsbloggarna finns och kickar igång min inspiration nu när jag är ringrostig! :-) På lördag ska jag dessutom åka på scrapträff och insupa ännu mer inspiration - lovely!!

Favoritlayouter 2008

Jag är lite sen med detta pga bredbandsstrulet men jag vill gärna blogga mina favoritlayouter för 2008 eftersom jag gjort det för 2006 och 2007! (Jisses så länge jag har bloggat by the way...!)
Utan inbördes ordning kommer nu de 10 layouter som jag valt ut efter viss vånda... :-)





















10 favoritfoton är däremot stört omöjligt...jag fotar alldeles för mkt för att kunna välja ut bara 10 favoriter, så jag ger upp. :-)