Till Jämtland!

Trots det konstanta regnandet under midsommarafton blev det en lyckad tillställning med mycket sång och skratt! Härligt! :-) Helgen har varit slö och behaglig. Igår visade vi lägenheten för ett eventuellt byte, spännande!! Så nu håller vi tummarna för att de är intresserade och att vi själva inte får kalla fötter... hihi! :-)

Imorgon, tisdag, åker jag och systeryster till Strömsund för att hälsa på mormor & morfar. En resa på dryga 11 timmar... tur vi har varandra som sällskap! Jag har inte tillgång till internet under min resa, så det blir tyst här tills jag är hemma igen på söndag. Planen var från början att stanna i Sth på hemvägen, men jag har glömt av att det är på söndag Bo Kaspers Orkester spelar på Trädgårdsföreningen... *ooops* jag fick biljett av Håkan i julklapp  och ni vet ju hur det kan vara med sådant som är så långt fram i tiden, helt plötsligt är det dags! Det ska iaf bli jätteroligt!! BKO brukar göra bra konserter så jag ser fram emot det. :-)

För några veckor sedan liftade jag Annas layout
"första skorna" och eftersom jag gillade upplägget så mycket blev det en rätt rak lift... :-)
image628

Efter Lindzis skiss till Scrapinspiration scrappade jag den här layouten:
image629
Hjärtat och cirklarna är utstansade i filt med min QK. Jag köpte tunn filt på Panduro för att testa och det kommer jag absolut använda igen!! :-)

Kram på er kära bloggläsare och ha en härlig vecka!

Glad midsommar!

Regnet står som spön i backen...som oftast på midsommar!? :-) Lillasyster är på besök och förgyller tillvaron. Vi packar ihop mat, dryck, spel och glada humöret och åker till en kompis här i stan. Lägenhetsaltan och partytält är kombinationen som gäller idag! Önskar er alla en jättetrevlig midsommar!! Fota mycket! ;-)

image627
En layout som inspirerades av Sannas utmaning att scrappa med
mönstrat papper som bakgrund!

Cool mamma

Här är ännu en layout som jag scrappade på träffen hos Annika. Färgkombinationen hade nog inte blivit den samma om jag inte fått chansen att plocka ihop materialet live...ett mycket roligt sätt att skapa på alltså! :-)
image625
Creative imaginations - Red Polka scalloped paper
Imagination projects, Gin-X - Chocolate Coating
Imagination projects, Project Essentials - Great Grid Paper Ivory
Jenni Bowlin - journaling card
QK Blossom, studio skinni mini

Och så kortet med spill från layouten som grund! :-)
image626

Även de här produkterna kommer finnas i
Scrapperiets nya webbutik! :-)

Stämplar på layout

Deltävling 3 i Scrappiz stora tävling handlar om stämplar...jag är ju ingen stämplare direkt...men efter en hel del funderande kring det lilla utbud av stämpelprodukter som jag har i mina ägor blev mitt resultat så här:
image624

Inte så många tekniker, men en layout jag är nöjd med - och det är det viktigaste för mig! :-) Min knasiga syster linslus på fotona! Snart kommer hon på besök så jag får umgås med henne och fota henne mer!! Eller kanske inte när hon sett den här layouten....? :-)

Blandade kort

Först ut är ett kort med inspiration i Annas Må Bra -utmaningScrapinspiration:
image620

Sen ett kort utifrån en kortskiss som jag utmanade med på Scrapinspiration:
image623

Slutligen är det 2 kort med mycket inspiration från Lindzi och Lina:
image622

image621

Ni har väl sett Scraptoppen som Karin startat!?! Jättekul idé!! Spring dit och registrera er om ni inte redan gjort det!! :-)

Jag

Till träffen förra lördagen hade jag gjort 2 skisser för inspiration. Kanske någon av er också inspireras av att scrappa efter skissen? Visa mig gärna i så fall vad ni har gjort - det är så roligt att få se hur olika layouter blir utifrån samma skiss! :-)


På min layout har jag scrappat foton från en serie självporträtt jag tog för en ny avatar, tyckte det kunde vara kul att ha dem scrappade också. :-)
image619

Doodlebug Black Divine
Doodlebug Paper frills
Doodlebug Simply Sweet, mini rubons
QK uptown girl


Produkterna kommer att finnas i butiken när Scrapperiet snart öppnar ny webbutik! Håll utkik! :-)

Rhododendron

Den här layouten scrappade jag på träffen hos Annika i lördags! Härliga, färgstarka, glada papper!!
image616
Ki Memories, Love Elsie - Roxie Daisies Embossed
Reminisce Tropical Fusion
Doodlebug Paper frills
QK Metro Classic

Uppgiften för dagen var att göra ett kort efter varje layout, med spill som blev över. Jag brukar göra så ibland hemma, men nu blev det en bra push att göra det oftare! :-)
image617
Ki Memories, Love Elsie - Roxie Daisies Embossed
Reminisce Tropical Fusion
Doodlebug Paper frills
QK metro

Produkterna kommer snart till
Scrapperiet!

Pingviner & Pelikaner

Här kommer 2 layouter som jag scrappade på träffen i Bohus 2 juni!
Den första är inspirerad av en
annons som vi hade som utmaning i Scrapinspirationsbloggen nyligen. :-)
image615

image607
På min väg hem från skolan passerar jag några av djuren i slottsskogen och en dag hade jag med kameran för att fota lite. :-) Pingvinerna har äntligen fått ett bättre boende och det gjorde mig glad! Väl värt ett besök om ni inte redan varit där i år!

Tack Annika!

Tusen TACK Annika för en helt underbar träff i lördags!!! Vilket lyckorus! :-) Tack även till Karin, Tina, Malin, Erica, Elisabeth och Annikas mamma för ett härligt sällskap och inspirationsflöde!! Speciellt tack till Elisabeth för skjutsen!
På en av årets varmaste dagar satt vi alltså inomhus och scrappade! Varmt varmt varmt... Smarta Annika har butiken i källaren där det är svalt...farligt för våra plånböcker alltså! Hihi! :-) Trots värmen gick det bra att scrappa! Inspirationen var på topp och saknades något var det ju bara att gå en trappa ner och hämta... lyyyyyx! Lyxigt var det också att få blir serverad såååå god mat hela dagen!! Du är en pärla Annika!

Värmen gjorde helt klart sitt till för jag fotade knappt något under dagen...*hm*...Men några bilder fanns det i kameran, och de visar nog rätt bra hur härligt vi hade det! :-)

     

Jag har inte orkat scanna mina alster från i lördags ännu, så det kommer senare... Har ju en del att visa från träffen helgen innan också! Ooops! :-) Ett kort kan jag börja med att visa iaf, som jag scannade innan vi gav bort det igår till H's syster som tagit examen.
image614
Junkitz Salsa Celebration - Birthday Favorz
Doodlebug paper frills, kommer till Scrapperiet!


Sommarlov!!!

Oh la laaaaaa! Sol, klarblå himmel och frihet! :-)
Tentan gick inte bra...verkligen inte...men jag har inte haft fokus rätt senaste 2 veckorna, det kom en viss förlovning emellan... :-) Så jag var inställd på utgången men gick dit för att se tentan och prova iaf, sen blir det omtenta i augusti. Men först ledighet! :-)
Efter tentan samlades de flesta från klassen på Café Tintin i Linné för en mumsig lunch och lite glädjeyra. :-) Härligt härligt i den gassande solen! På linslusen Fias önskan kommer några foton;
    
   

Efter lunchen blev det en sväng på stan och några ärenden uträttade. Det bar emot att ta spårvagnen hem i värmen, så jag tog båten istället! Jag har det ju så lyxigt att jag kan åka Älvsnabben via hamninloppet hem. :-)
image606

Imorgon ska jag hem till kära Annika på scrapträff med några designteamkollegor och andra goa scrappare! Lääääängtar! :-)

Nu mina vänner har jag en hel del bloggar att kika in i efter veckans tentaplugg... angenämnt fredagsnöje! :-)


Hortensia

image596
Min tolkning av Annas fina
skiss! :-)

Seminarium imorgon och tenta på fredag så det blir inte så många ord idag... Hoppas ni har en härlig nationaldag! :-)

Tack!!!

Taaaaaaack så jättemycket för alla gratulationer och lyckönskningar!!! Det har varit så roligt att läsa alla era kommentarer!! :-) Även utanför bloggen har jag/vi fått gratulationer och lyckönskningar som gör hjärtat alldeles varmt. Underbart!! :-)

Jag måste få visa några bevis på all kärlek vi omger oss med nu... :-) Allra käraste Anna "Morfen" kom med en ljuvligt vacker passionsblomma till träffen i lördags! Tusen tack Anna!!!

Håkans goa föräldrar gav oss en vacker Orkidée som matchar passionsblomman så fint så!

Idag kom brevbäraren med glädjepost!! Rara Sanna & Björn hade skickat Karlshamns kaffe som vi ser fram emot att prova!! Tusen tack! Vackert kort följde det såklart med också

Vackra kort kom det även från söta Lindzi

och söta Zara

- Stort tack tjejer!!!

Förlovning!

image584
1/6 2007 förlovade vi oss!!! En helt underbar, romantisk och mysig kväll hade vi tillsammans!! Jag har inte riktigt smält det ännu men jag är jättelycklig förstås!!!! :-) Vi hade valt ringar och planerat det tillsammans men intiativet till att det hände nu kom från min älskling.
Några bilder från vår romantiska kväll:
       
 

Jag svävar vidare på mina moln... :-) 

Fredag och några kort

Äntligen fredag!! Bara en vecka kvar på terminen nu... ofattbart! Men en hel del ska hända innan dess...många roliga saker... *ler*  Bla. ska jag på scrapträff imorgon med ett riktigt gott gäng tjejer och det ska bli sååå roligt!! Jag har packat en light-packning för första gången, ska bli spännande att se om det fungerar eller om jag saknar det jag lämnat hemma. :-)
Det skapas många kort nu när jag inte riktigt har tid att scrappa layouter...kortskapandet stillar skapandebehovet och gör gott för själen. Åsså är det ju bra att ha kort i lådan! :-)

Först är det min tolkning av veckans kortskiss på Scrappiz;
image581
KiMemories
Surprise!

Tack söta rara Lindzi för blomma och floss ovan, samt blomma och band nedan!!!
image582

image583
KiMemories Surprise!

Till sist mitt kort till Sannas utmaning på tema två i Scrapinspirations-bloggen;
image580

Trevlig helg!!