God Jul!Nu är det packning som gäller för ikväll kör vi till Stockholm för julfirande med min familj! :-) Jag längtar massor efter att få träffa familj, släkt och vänner. Att det dessutom blir julmys är ju ett plus :-)

Önskar er alla en riktigt GOD JUL!!!

{ho ho ho}Julstämningen kryper på allt mer även hos oss. Vi gjorde adventsfint till 3:e advent istället för 1:a eftersom vi var på väg till Teneriffa då. Pga semestern har allt juligt kommit lite på efterkälken...men det tar sig alltså! De flesta julkorten skickades iväg i veckan, men som alltid är det några eftersläntare där adressen saknats eller ngt ska skickas med julkortet. Nu finns allt jag behöver på bordet så det är bara att fixa ihop de sista julkorten och lägga på lådan (med vanligt frimärke ja...). Julklapparna till sambons familj är inköpta och blev inslagna igår kväll, de ska överlämnas till tomten idag. Några klappar är kvar att köpa till min familj, och framför allt kvar att slå in...men, vi åker hemåt först på onsdag kväll så det ska hinnas med :-)
Hoppas trycka in ett besök på Liseberg också, men det börjar se tajt ut...det är annars bästa julstämningshöjaren tycker jag! :-)

Hoppas ni har en mysig helg med mycket mys och julstämning!

Tack!!

Tusen tack för alla era goa kommentarer till inlägget om vår tillökning!! :-)


En liten krabat! :-)

I mitten av april beräknas den här lilla krabaten komma till världen och vi är förstås jätteglada och förväntansfulla!!! :-)
Det har varit en tuff höst med trötthet och illamående, där all min energi lagts på att orka med jobbet. För en månad sen var vi på ultraljud och efter den magiska upplevelsen har det blivit mer verkligt på alla sätt :-) Nu mår jag bättre och har mer energi, mycket tack vare semestern förstås. Sen 2 veckor känner jag mycket rörelse och små sparkar, så nu är det mest bara mysigt! :-)
Scrapinspirationen har, som ni märkt, inte varit på topp pga tröttheten...men det har varit roligt med julkorten och jag hoppas komma igång med scrappandet efter julhelgen :-)


Teneriffa!

I söndags kom vi hem från vår härliga vecka på Teneriffa!! Vi hade en sån underbart avkopplande vecka med mycket vila och ljus! Precis vad vi behövde som ett avbrott från det gråa, regniga, blåsiga Göteborg. Solen var inte framme riktigt så mycket som vi hoppats på, men även när det var molnigt var det ju varmt och härligt. Vi bodde bra på ett lugnt hotell med tempererad pool och hade nära till restauranger både i Playa de las americas och Los Cristianos. Det gick att bada i havet också, men det var lite kyligare och pga en del färjetrafik rätt smutsigt vatten.
Vi gjorde en dagsutflykt med resebolaget till en djurpark på norra sidan och där hade vi en härlig dag i vacker miljö med roliga shower bla. Vi fotade som tokar både jag och H, får se om några foton blev nåt att visa :-)
Vi hade aldrig åkt på solsemester så här års tidigare, men det var absolut inte sista gången! :-)
Det finns många foton från bägge våra kameror att gå igenom så här kommer bara några snabbt utvalda för att visa lite hur vi hade det;

Vi trodde att vi lämnade julstöket helt hemma i Sverige, men plötsligt hörde vi jullåtar vid poolen när det var 25-30grader och strålande sol...Udda känsla! Och i miljöerna kring shoppingstråket blev det mer och mer julpynt under veckan. Ber om ursäkt för kvaliteten på de här sista fotona, men jag måste ju visa er;
Nu har vi hunnit jobba en vecka och idag sett både frost och snö...Tillbaka till verkligheten med andra ord! Men miljöombytet gjorde oss mycket gott och vi lever länge på minnena även om fräknarna på nästan sakta bleknar bort... :-)