Ullevi & natt-sällskap!

Nu har jag räknat layouterna jag gjorde i helgen och det blev 7 stycken...! En av dem är i Annikas ägor så den kan jag inte visa. Ytterligare en layout är påbörjad också! Så det va en lyckad helg trots att jag var extremt trög-startad på lördagen... :-)

Mitt bidrag till Pappersbitens skisstävling:
ullevirobbie
Tack Annika för antecknings-pappret! Tack Sanna för lån av blossom!


Minneskatten hade en tävling där journaling skulle vara minst 5 rader och i annan färg än svart...:
nattsallskap
Tack Sanna för lån av penna och blossom!


Det är verkligen speciellt att vara på scrapträff och kunna låna en massa kul av scrapvännerna!! :-)

Scrappening!

Tack Malin, Malin och Elisabeth för en UNDERBAR helg!!! Jag är såååå tacksam för alla timmar ni lagt på att planera och förbereda för oss! Det är en sån lyx att slippa tänka på mat och fika... :-)


Wartagården är helt perfekt för en scraphelg, en stor och bra lokal som gör att 50 galna scrappare och 4butiker får plats!! Tyvärr började lördagen med kyla... *burr* Men det ordnade MalinH tillsammans med vaktmästaren i källaren... *hm* Nåja, tack Malin!!! :-)
 

Jag hade fantastiskt roligt tillsammans med mina bordskamrater - tack tjejer!!

    
Minna & Morfen, Jag & Sanna, Emelie, Arden, Annika.
Ett extra tack till Annika för alla skratt du bjudit oss på i helgen... du är makalös människa!! :-)

En annan glädjespridare jag måste tacka är sköna TinaFina... Vilken energi och glädje du sprider!!


Fler glada scrappare förgyllde helgen med skratt och lycka;
    
AnnaStenman, Lina & SannaM & Anna, Tina, MalinH, Åsa & Katarina

Alla fastnade inte på mitt minneskort tyvärr... så; Tack ALLA ni som delade helgen med mig och gjorde den så OTROLIGT BRA!!! Helt klart den bästa träffen jag varit med på!! Det här lever jag länge på! :-)

Jooo... jag scrappade en del också...! Återkommer när det är scannat och stichat! :-)

Visar min namnskylt så länge;
namnskylt


Löjtnantshjärta

Wow så läckert det är med STOOORA chipboard-dekorationer!!! Så effektfullt och enkelt! Passar mig perfekt! :-)

lojtnantshjarta
Cardstock: Vit OP
Mönstrat: A2Z Essentials - Carefree Paisley Stripe , Basic Grey - Lily Kate Queen Ann
Dekorationer: Fancy pants biggest board - flourish (målad med blandad evergreen/manila), MM Cheeky Jigsaw shapes - hjärta (målad med spotlight och inkad med fluid chalk olive pastel)
Typsnitt: American Crafts Lulu rubons

A2Z Essentials och chipboard finns hos
Scrapperiet!

Kort med KIM

Ett litet kort är allt jag har att visa er för tillfället... Men en LO kommer upp nån dag snart! :-) Sista veckan på praktiken och förberedelser inför Scrappening är vad jag fokuserar på nu. Igår skickade jag in ett gäng foton för framkallning och nu ikväll klurar jag på en namnskylt... åh så roligt det ska bli i helgen!! :-) Goa Sanna kommer redan på fredag eftermiddag så vi hinner umgås massor!!
grattisthomas
Papper finns hos Scrapperiet!

Tjingeling!

Släpp loss!

Den här layouten scrappade jag efter call-skissen för första numret av svenska scraptidningen och eftersom den inte kom med får ni se den här istället! ;-)

Tanken med layouten är att grimas-kortet och det röriga pappret symboliserar hur jag borde leva...medans de mer fina fotona och det lugnare pappret symboliserar kontrollfreaket i mig och hur jag oftast lever... Jag är nöjd med layouten och borde nog ha den framme så jag påminns varje dag om detta! :-)

slapploss

Trevlig helg!!


Scrapperiets blogg!

Ni missar väl inte att Scrapperiet har en blogg!?! Det kommer dyka upp nyheter och inspiration i bloggen framöver så jag tror det blir en kul blogg att besöka! Rusa dit om du inte redan varit där! ;-)


Popcorn

popcorn
Cardstock: Bazzill Kraft
Mönstrat: A2Z Party; Strings & Polka in the dark
Dekorationer: Plain Janes Brackets, färglagd med fluid chalk charcoal
Typsnitt: KIM bubbletters och MM rubons Heidi

Papper, chipboard och bubbletters hittar du hos Scrapperiet! ;-)


KIM

Annika har läckra KIM Haunted och Grateful i Scrapperiet som jag fått scrappa med! Först ut är ett halloween-kort med det läckra glansiga spök-pappret;
buuuuuu'
Cardstock: Svart Bazzill OP
Mönstrat: KIM Haunted Skinny Stripe, Frosty Spirits, Pin Dot. (Både framsidor och baksidor)
Typsnitt: QK metro
Övrigt: Svarta häftklamrar, Fluid Chalk Charcoal & Alabaster


Sen en LO som handlar om varför jag gillar hösten... dricka te, titta på film, läsa bok, scrappa osv! Texten syns tydligare IRL men jag vet att den är omöjlig så här tyvärr. Fotot är från förra hösten och är scrappat en gång förut men jag hade en förstoring kvar som ropade på mig. :-)
host
Cardstock: Svart Bazzill OP
Mönstrat: KIM Grateful - Skinny Stripe, Small Dotty, Pin Dot
Typsnitt: KIM bubbletters
Övrigt: Hjärta ifrån Cheeky Jigsaw Shapes (MM), målat med MM Manila.

Jag måste slå ett extra slag för Chipboardfigurerna från MM! Paketet är underbart med massa olika figurer som blommor, hjärtan, fotohörn, ramar... Cheeky Jigsaw Shapes alltså! ;-)


Vinsten!

Igår kom ett härligt bulligt kuvert med cybercropsvinsten från Scraphuset!! Se så mycket roligt att leka med;
vinstscraphuset
Tack Scraphuset!!


Jag mår äntligen bättre men praktiken suger all energi ur mig så jag orkar inte scrappa... :-( Tur det är helg snart för jag har många projekt jag vill jobba med! :-)


I helgen när jag var krasslig lyckades jag få till årets första julkort! Det är Lindzi-inspirerat rejält!! :-) Egentligen är den turkosa cardstocken samstämd med det turkosa i det mönstrade pappret... faktiskt... *ler*
06julkort1
Tack Lindzi för födelsedagspresenten igen!! :-)

Tjingeling!

Syren

Här är min tolkning av förra veckans skiss i Swe Scrapbook-bloggen och som fick äran att bli uppvisad idag i bloggen! :-) I gott sällskap dessutom, eller hur Sanna!? *ler*
syren

Cardstock: Bazzill Classic Kraft
Mönstrat: A2C Essentials - Carefree - Paisley Stripe, Giggle - Delight/spot
                 KIM Haunted - Pin Dot, Small Dotty
Dekorationer: Knappar från American Crafts, ring QK (Tack Sanna!!)
Typsnitt: QK Studio, dymo

Papper och knappar hittar du hos Scrapperiet!!


Vunnit igen!

Wehoooo! Jag vann ett pris på Scraphusets cybercrop på Scrappiz för ett par veckor sedan!! Det va skiss-tävlingen för DT som jag vann, men min LO om STHLM;
sthlm
Jag blev verkligen jätteglad!! Är nöjd själv med layouten och då är det extra kul att vinna! :-)


Igår va vi på 40-årsfest och ett kort till presenten fick det ju bli... *ler* Presenten va en kaffekvarn så jag försökte få lite kaffekänsla på kortet samtidigt som det skulle vara maskulint.
torbjorn
(jaaaa...metro används flitigt...*ler*)

Söndagskramar!

Bröllopskort

Jag har glömt visa vad jag faktiskt orkade pyssla med i söndags - då jag va mässbakis efter Partille *ler*... En släkting gifter sig i helgen och jag fick uppdrag av min mamma att göra ett kort från en del av släkten. Kände mig ärad och glad så klart! :-) Så här blev kortet;
ulrikamarcus
(3-D kuddar gör skuggorna...)

Jag gjorde även ett mindre kort till en blomma från några av oss;
ulrikamarcusblomkort

Äntligen är det fredag!!! Jag har klarat av min första praktikvecka och jag är helt matt... Sååååå trött!! Alla dessa intryck och kunskaper... Det är verkligen värdefullt att vara på praktik! :-) Jag har även lyckats dra på mig en ny förkylning... *suck* så ikväll blir det till att kurera och vila så jag slipper bli liggande hela helgen. Är jättesugen på att scrappa.....får se vad jag orkar med! :-)

Trevlig fredagskväll på er scrap-tokar och övriga!! :-)

Ananas

Jag trivs jättebra på min praktikplats (Hörselvården i Mölndal) och lär mig massor!! Mina handledare är kanonbra och jag får många chanser att fråga och vara delaktig. Precis som det ska vara alltså! :-) Men jisses så trött man blir....!! Jag har ju inte arbetat på 2,5 år nu (arbetslöshet + studier) och det känns att jag är ovan vid de här långa dagarna. Men jag hoppas jag vänjer mig snart så jag slipper vara en zoombie på kvällarna.
Pga tröttheten går det trögt med scrappandet...jag har iaf lyckats scrappa en kul LO som jag är nöjd med!  Men den får jag vänta lite med att visa... :-) Så länge får ni hålla tillgodo med en LO jag scrappade för ett par veckor sedan men aldrig riktigt kände mig nöjd med då, men nu känns den helt okej faktiskt! :-)

ananas

Kram på er!

Papperskraft

Wow vilken härlig dag det var igår! Så skoj att få vara med på en mässa från "andra sidan bordet"! Visst va det slitigt ibland under de första timmarna när de flesta besökarna var där, men det roliga väger helt klart upp det. :-) Jättekul att få träffa så många scrapvänner också!!

Så här såg Scrapperiets monter ut innan öppningen;
papperskraft1

papperskraft2

papperskraft3

När det lugnade ner sig med besökare på eftermiddagen hann jag spana runt hos de andra butikerna och shoppa lite, men de flesta inköpen gjorde jag i vår egen monter. *ler* Här är iaf några bilder på en del av det jag köpte...
pkinkop1

pkinkop2
Biggest board ifrån Fancy pants- hur coola som helst!!

pkinkop3
Några av de nya papprena som
Scrapperiet fått in - sååå läckra!

Jag fick även med mig ett härligt paket med papper och lite annat ifrån Scrapperiet som jag ska få leka med framöver... *ler* Återkommer när jag har något att visa!


Imorgon börjar min 4 veckor långa praktik - den första dessutom så jag är rätt nervös... Men det ska bli kul att få se verkligheten nu!

Kram på er!