{favoritringen nr2}Förlovningsringen är förstås min favoritring i alla lägen, men den här läckra ringen är en god tvåa. :-) Mamma köpte den på Street-marknaden i Sth och jag fick den i julklapp. Såååå snygg!
Layouten är en tolkning av en av skisserna till Scrabooking m.m's skissbok och eftersom den inte kom med där kan jag ju visa den här nu.

Några layouter från scrapträffen har jag inte scannat än...det får bli i helgen! Ikväll är det tvättstugan som gäller - booooring!

Summering av helgen

Hux flux är det måndag igen! Helgen har varit kanonbra med vila, scrapträff, städning och mys med sambon. Scrapträffen resulterade i 5 nästan-klara-layouter, massa ny inspiration och härlig kvalitetstid med trevliga scrapvänner!! :-) Tack Emelie, Anna, Minna, Åsa, Katarina och Karolina! Jag hoppas kunna fixa klart layouterna och scanna i veckan så att jag kan visa upp lite nytt här. Men jag kan ju inte skriva ett inlägg utan en bild så ni får stå ut med ännu ett julkort! :-)


{två julkort}

Det blev 3 sjukdagar hemma från jobbet med riktigt elak hosta...:-( Halsen är fortfarande irriterad och sliten av hostan men jag har orkat jobba igår och idag. Ikväll vilar jag halsen ordentligt så att jag kan prata massor på scrapträffen imorgon!! :-) Det blir inte Scrappening för mig i år, känns lite konstigt när jag varit med tre år innan...men just nu känns det helt rätt med en mindre träff. Så nu är det dags att packa ihop kul scrapsaker och skriva ut inspiration i form av skisser och layouter! :-)

Mitt i sommaren gjorde jag de här julkorten till tidningens julcall och jag måste säga att det kändes mkt konstigare att göra julkort än jullayouter då! Men nu är det ju skönt att ha påbörjat julkortshögen. :-)

Trevlig fredag och scraphelg!

Scenic Route Sonoma

Scenic Route är en stark favorit för mig och jag blev riktigt inspirerad när jag fick hem härliga papper ur julkollektionen Sonoma! Jag har scrappat julfoton som egentligen inte är särskilt bra rent fotomässigt, men som förmedlar så mycket att de kändes viktiga att ha med i albumet. Tyvärr strejkar min scanner för tillfället så jag fick fota av mina alster, vilket jag inte är så bra på, så kvaliteten är bristande men jag försöker kompensera det med ett gäng detaljbilder istället. :-)

{amaryllis}
Min vackra amaryllis från förra julen måste absolut finnas med bland jullayouterna.

Scenic Route Sonoma - West Spain St
Scenic Route Sonoma Chipboard Circles
Bazzill Tyll White
Bazzill Pom Pom Parakeet
Elle's Studio Symbol Tag
Cherry Arte Rubon
KaiserCraft Rhinestone
American Crafts Thickers

Detaljbild:


{julafton 2007}
En layout med mörka foton men ändå minnesvärda och viktiga att scrappa. Texten är dold på en textruta med tab bakom fotona och thickers-siffrorna har fått bling i form av stickles på sig.

Scenic Route Sonoma - Napa Street
Scenic Route Sonoma - Rosalie Dr
Scenic Route Sonoma - Scrap Strip
Bazzill Tyll Truffle
American Crafts Thickers
Stickles
Carolee's Creations Lacy Scallop Ribbon Orange
Scenic Route Sonoma Chipboard Circles

Detaljbild:


{maten}
Den här layouten får visa hur julbordet såg ut för mig, syrran och pappa förra julen!

Scenic Route Sonoma - Rosalie Dr
Bazzill Tyll Candy Apple
Elle's Studio Love Bird Tag
Cherry Arte Rubon
American Crafts Thickers
Punchinella
Scenic Route Sonoma Chipboard Circles

Detaljbild:


{julefrid}
Det här är ett stämningsfullt foto som framkallar många julkänslor hos mig, jag tror den här layouten får bli en juldekoration här hemma i december! :-)

Scenic Route Sonoma - Scrap Strip
Scenic Route Sonoma - Oak Lane
Scenic Route Sonoma - Napa Street
Scenic Route Sonoma Chipboard Circles
Bazzill Tyll Truffle
Bazzill Tyll White
Cherry Arte Rubon
Stickles
Punchinella

Detaljbilder:
{julafton}

Scenic Route Sonoma - West Spain St
Bazzill Pom Pom Parakeet
Elle's Studio Chic Date Tag
Punchinella
Carolee's Creations Tiny Alpha Stickers Chocolate

{god jul}

Scenic Route Sonoma - Oak Lane
Scenic Route Sonoma - West Spain St
Stickles
Punchinella
Shabby Chic Crafts Ticket
Carolee's Creations Tiny Alpha Stickers Chocolate

Detaljbild:


Ni hittar produkterna hos Scrapperiet!

/Åsa

{stockholm in summer}

Den här layouten är jag supernöjd med och jag blev extra glad när den antogs för publicering i Scrapbooking m.m juli/augusti!! I det senaste numret (november/december) som brevbäraren lämnade häromdan så har jag med två layouter på jultemat; sidorna 106 och 108. Himla skoj det också! :-)

{snyggaste glassen 2008}

Håll med om att det är en grymt snygg glass!?!! :-) Min syster har riktigt bra smak när hon ska välja glass - utseendet får avgöra såklart!


Egentligen är punchinellan under det mindre fotot cerise som på den här detaljbilden:


Layouten gjorde jag till en utmaning på
Scrapinspiration och det blev min sista tolkning av en utmaning där. Vi har tagit beslutet att lägga ner Scrapinspiration för att bla få mer tid för vårt eget scrappande och bloggande istället. Det har varit ett jättekul projekt som har utvecklat och inspirerat oss massor så jag är verkligen glad att vi provade på det! :-)

Jag är förkyld igen...eller egentligen har jag aldrig blivit helt frisk under de senaste fyra veckorna...men nu är det värre igen...så det blir en lugn helg med fokus på kurerande för mig! Har ett roligt DT-paket från Scrapperiet att leka med och en hel del inspiration att spana in i andra bloggar. Dags att koka te, sätta på mysig musik och bara njuta av lördagen! :-)

Äntligen fredag!

Idag åker vi till Sth så jag får träffa älskade mamma och älskade syster!!! Längtar massor nu!!!! :-)

En enkel layout från Utbyträffen som äntligen blivit inscannad och redo att bloggas!


Önskar er en underbar helg!!

ScrapperiMani!!!

Du är väl med?!
15-16 nov är det dags för Scrapperiets första cybercrop ScrapperiMani. Det blir en helg full att tävlingar och utmaningar av olika slag, både för scrappare och kortmakare.
Håll utkik i
Scrapperiets blogg för mer information!

Min egen bok!

Min underbara vän Linda är grym på personliga gåvor och nu har hon gjort det igen!! Jag fick härlig post med en alldeles egen och väldigt personlig anteckningsbok från Petrified In Pink! Kolla in så läcker den är!! :-) 

Tusen tack Linda!!! Saknar dig!


Några kort igen

I brist på tid att scanna layouter bloggar jag några inscannade kort så länge, så att det åtminstone blir en uppdatering i bloggen! :-)Imorgon hoppas jag på mer tid för att scrappa, scanna och blogga! :-)

Trevlig lördag!