=> SthIngen ny layout, men en favorit i repris typ :-)
Jag åker till Sth i eftermiddag och förväntar mig mys, skratt, god mat & dryck, sol, shopping...och en hel del fotograferande som vanligt förstås! :-) Flexar ut tidigare idag och har semester imorgon. Lovely! Sen är det bara en vecka kvar att jobba innan den långa semestern....!

Trevlig helg!

{a+a}Ett enkelt kort till ett vackert par som gifte sig förra helgen :-) De är på bröllopsresa nu så kortet väntar nog på dem hemma sen.

Det blev ost- och spelkväll igår som plan B och det blev en kanonkul kväll!! Denna helgen har verkligen varit social och rolig. Idag är jag dock sliten och njuter av att bara vara. Har öppnat mitt paket från
Pyssellyckan med de läckra Chatterbox-papprena bla och scraplusten ökade direkt. :-) Tack för bra service och extra gåva Pyssellyckan! :-)

{peanuts}Kraft igen! Jag är inspirerad av
Annikas snygga layouter med kraftcardstock som grund... :-) Det här är en tolkning av skissen för vecka 28 hos Veckans skiss. Så tack Annika och Helene för inspirationen! :-)

Nu är det äntligen fredag igen!! Tjoho! Jag flexade ut tidigare idag, tog en sväng på stan för att köpa ansiktsprodukter bla och det var väl det enda jag lyckades med också...för huuuuu så mkt folk det var! Gothia Cup och andra turister i stora sällskap gjorde Nordstan till något som liknade julhandeln...Gaaaah! Så jag är hemma redan innan jag skulle ha slutat ordinarie tid. :-) Ikväll ska jag på middag hos en rar kollega tillsammans med en annan rar kollega. Ska bli skoj! Och imorgon kväll kommer kompisar hem till oss. Planen var grillkväll, men regnprognosen gör att vi får ordna en plan B nu. Det ska hur som helst bli härligt med helg! :-)

Kram på er tappra bloggläsare och tack för era mysiga kommentarer!!


4 x grattis

Jag behövde fylla på lite i grattiskortlagret så det blev några kort på spillbitar igår kväll. Men egentligen var det mer manliga kort jag saknade och jag vet inte om jag riktigt lyckades där...*ehum* Himla synd om mig som mååååste göra fler kort nu då... :-)

Nu är mer än halva veckan avklarad och snart bara två veckor kvar till semestern...! :-)

{närhet till havet}

Scraplagret har en tävling med en inspirerande skiss och så här blev min tolkning;

Även om jag bytt från östkusten till västkusten har jag alltid bott nära havet och jag uppskattar verkligen närheten till havet! Det här fotot är taget vid en vårpromenad vid havet, närmare beskrivet vid Smithska Udden här i Gbg. Att vara vid havet är mäktigt oavsett vilket väder det är och nu när vi har bil kan vi lättare njuta av närheten till havet. :-)

{pimpad balkong}Layouten är en lift av en av
Sockergrynets läckra layouter;

Jag blev så fascinerad av denna när Marie bloggade den och har haft den sparad för att lifta den. Tack Marie för all inspiration!! :-)

Funhouse

Min favoritlåt just nu är Funhouse med Pink! Energi!


Dessutom scrappar jag bra till den här låten! :-) Härlig fredag!

{pocket}Min tolkning av en inspirerande skiss hos
Pappersbiten! Layouten handlar om hur härligt det är att kunna läsa "utan att lära" nu när det gått en tid efter examen. Det är så befriande att sjunka in i en bra bok och bara vilja läsa vidare... :-) Helst ska det dessutom vara pocket så att det är lätthanterligt!

Det händer massa kul på kvällarna så här års så det blir inte mycket scraptid men jag hoppas på lite pysseltid till helgen igen. För nu är det snart helg och sen är det ju bara 3 veckor kvar att jobba innan semestern! Lovely! :-)

{9 år}

Min tolkning av Scrapduons tävlingsskiss:


Jag mår bra av den något svalare luften och det känns skönt att orka med städning å annat fix hemmavid. :-) Nu är det bara 4 veckor kvar till semestern, något som stundtals känns helt okej och stundtals helt bedrövligt. Just nu har jag svårt att ge det extra som jag behöver göra varje dag i mina möten med patienterna och deras föräldrar. Men det vänder förhoppningsvis snart! :-)

{80-tal}

I nyaste numret av Scrapbooking m.m har jag med en tolkning på Fialoppans läckra layout "men jag är egentligen"! Min layout finns på sidan 55 för den nyfikne. :-) Tack Fia för inspirationen!!

Jag skickade även in en tolkning på en äldre tidningsskiss till temat snabbscrappat, eftersom just skisser triggar igång min inspiration bra - även om skissen inte är helt färsk eller aktuell för ett call. :-) Layouten handlar om när vi va bjudna på födelsedagsfest med 80-tals tema förra sommaren. Jag hade precis varit magsjuk och va inte riktigt i form...men det var en trevlig tillställning och lite 80-tal fick vi till i vår outfit (våfflat hår bla....haha!) trots dålig fantasi. :-) Nåja, layouten kom inte med och därför kan jag visa den nu;


Bara så ni vet varför jag inte alls kommenterat på ett gäng inlägg hos er så beror det på att jag är klantig...Jag är inte riktigt hemma i den nya versionen av bloglovin så jag råkade markera alla inlägg som lästa...så nu har jag nog missat en hel del intressant hos er andra... :-( Annars gillar jag bloglovin skarpt! :-)

Fotoredigering, scrap och bra musik står på min planering för kvällen! Får se hur det går för jag är rätt solvarm och mosig efter några timmar på stranden idag... :-)