{orkidéeutflykt}


Efter scanningen har det kommit till ett accenttecken ovanför e förstås... :)

Tjoho! Till slut en uppdatering i den här bloggen igen :-)
Livet består av jobb, vila och massa sociala aktiviteter just nu. Och mellan varven en salig blandning av barnvagnar, spjälsängar, försäkringar, föräldrapenning, dammsugare, ommöblering mellan rum osv. Det är härligt men lite för mycket i huvudet faktiskt...och kroppen orkar inte riktigt med så som jag vill så allt blir omständigare... :-) 

Vi går in i vecka 30 idag och till veckan börjar föräldrakursen hos mvc. Spännande och gruvsamt på samma gång. Jag hinner inte reflektera och känna efter så mycket just nu, så det känns märkligt att det redan är dags för träffarna med andra föräldrar. Det lilla livet mår iaf bara bra enligt senaste kontrollen på mvc i veckan och nästa uppföljning blir om 4 veckor. 

Hur som helst, nåt pysslat blir det inte...men snart ska pysselsakerna packas ihop och förflyttas till ett annat rum, och jag vet av tidigare erfarenheter att det brukar kunna trigga inspirationen :-)

Men iaf, layouten ovan påbörjades på scrapträffen hos Ulrika för några veckor sedan och handlar om en hemlig resa som vi ordnade för svärmor i födelsedagspresent. Pga svårigheter att hitta en bra dag för utflykten fick hon vänta från mars till augusti...men lika glad var hon för det :-) Resmålet var redan bestämt sedan innan födelsedagen, vi åkte till en orkidéebutik i Varberg -
Stenåsa. Svärmor älskar orkidéer och har god hand med dem, så hon blev lyrisk av att få se så många vacka exemplar förstås. :-)

{2009-10}

Scrapträffen förra lördagen va kanonmysig! Tack igen till Ulrika, Emelie, Karolina och Mia!
Jag påbörjade 5 layouter och 2 kort, men som vanligt blev inget helt klart. Så nu har jag en del roliga projekt att pyssla vidare på när jag har ork och tid. :-) Jag börjar dock märka av magens utökade storlek, så det är svårt att sitta längre stunder. En höjbart bort hade varit bra nu...! :-)

Första färdigställda layouten handlar om nyårsafton. Tyvärr halkade journalingrutan ner väl långt vid scanningen, men på den står menyn beskriven. Bakom det läckra MM-pappret är det egentligen inte svart CS, men jag fick lägga dit en för bättre resultat vid scanningen.Idag är det 90 dagar till BF! Det känns mäktigt och ofattbart på samma gång att det bara är ungefär 3 månader kvar tilsl vi får träffa vår lilla krabat :-) Tiden går så himla fort och när dagarna rullar på med jobb så är det ibland svårt att inse hur livet snart kommer att förändras...men jag är tacksam för att jag mår så pass bra nu och är glad när jag blir påmind om det lilla livet genom sparkarna :-)


Ledigt igen :-)Fredag och dags för ledig tid igen, härligt! :-) Men kroppen börjar bli lite förvirrad och det är svårt med rutinerna när man jobbat 2 dagar i taget uppdelat på 4 perioder på 3 veckor. Så lite skönt ska det trots allt bli med vanliga veckor framöver. Men jag klagar inte på ledigheten för det! Jag njuter i fulla drag av att få vila och mysa inomhus :-)

I veckan passerade vi 100 dagars-sträcket och nedräkningen till BF är påbörjad! Coolt! :-) Nu ska diverse inköp börja göras och det är ju inte en liten djungel att ta sig igenom direkt...men en spännande sådan samtidigt!

Nu ska jag försöka packa ihop scrapsaker för imorgon blir det scrapträff! Jag ser fram emot babbel, skratt och inspiration - en trevlig dag helt enkelt! :-)


Trevlig fredag!

{dop}Rensade i min "att-blogga-mapp" och hittade den här layouten som jag inte lagt upp. Jag gjorde den på Rekordträffen i september, tror utmaningen var rosa... ;-) Är inte direkt nöjd med layouten, men den fyller sitt syfte och åkte in i albumet.

I helgen skickade jag iväg en beställning för framkallning och den väntar jag ivrigt på nu...hoppas så att den hinner komma innan helgen så jag får mer inspiration till lördagens scrapträff! För övrigt den första sedan rekordträffen i september...jag har då verkligen inte varit aktiv i scrapvärlden på ett tag...men nu är suget starkt igen! :-)

Favoritlayouter 2009

Precis som tidigare år måste ju även jag blogga mina favoritlayouter för året som gått :-) 2009 scrappade jag märkbart mindre än åren innan...vilket främst beror på att jag jobbat mer, avslutat designeruppdraget hos Scrapperiet och varit påverkad av graviditetsillamående och trötthet. Men när jag tittar igenom mappen för året så är jag nöjd med de allra flesta och det känns bra! :-)


Svart, vitt, turkost, orange och cerise.... :-)