{cool maria}

Min syster får ofta ställa upp på våra tokiga fotoidéer, men så blir ju resultatet ibland så himal coolt också!! :-) Fotot är visserligen lite redigerat i PS för mer effekt. Den här layouten påbörjade jag på senaste scrapträffen i scoutstugan...bara en månad sen...*ehum*...jag är inte snabb nuförtiden..


Tack Karolina för bling!!


Nu ska jag sätta fart med packningen för imorgon efter jobbet åker jag till snöiga Stockholm! Jag ska gå på kurs torsdag och fredag, sen stannar jag kvar till söndag em för att adventsmysa med min familj! Det ska bli så skönt med miljöombyte och jag ser verkligen fram emot både utbildning och kvalitetstid med familjen. :-)


ScrapperiMani - idag presenteras vinnarna!

Tiden går så himla fort!! Det är redan en vecka sedan det var ScrapperiMani...! Det var jätteroligt att ordna en cybercrop tillsammans med Scrapperietgänget, men det tar helt klart en hel del tid med förberedelser och efterarbete. Att få se alla våra utmaningar förvandlas till superduperfina layouter och kort har varit sååå inspirerande!! Extra kul var det att se tolkningarna av min skiss som var till lördagen. :-) Nu har både deltagare och vi i Scrapperietgänget bedömt och röstat på alster så att vinnarna ska kunna publiceras i Scrapperietbloggen senare idag/ikväll!! Spännande va!?! :-)

Jag har några påbörjade tolkningar av ScrapperiManiutmaningar som jag inte hunnit göra klart än...men två kort blev iaf klara redan under CC-helgen. (De är naturligtvis inte med i tävlingarna.) Det första är gjort efter utmaningen att inspireras av Scrapperiets logga och använda bling;


Detaljbild 1

- Stickles på blomma!

Detaljbild 2

- Stickles på tyll!

Det andra kortet är efter kortskissen och blev ett julkort;


Detaljbild


De flesta produkter jag har använt kan du köpa hos Scrapperiet! Fråga gärna om du undrar över något specifikt!

Piffad strut


Bild lånad från Panduro.

När jag träffade det goa Scrapperietgänget för ett par veckor sedan utmanade jag alla att scrappa en sådan här strut/kon från Panduro och jag vet att tjejerna har gjort otroligt fina/läckra/vackra/coola strutar/granar av dem!! Superskoj! :-) Min egen strut blev förstås väldigt typisk Åsa! :-) 


ScrapperiMani är igång!!!


Nu är ScrapperiMani igång!! Forumet är öppet och alla helgens tävlingar är upplagda för att inspirera er till kreativitet! :-)

Själv har jag frossat i läckra dekorationer som jag fått i mina senaste DT-paket från Scrapperiet och skapat en layout som får pryda mitt scraprum och påminna mig om något väldigt viktigt i livet! :-)


Hos Scrapperiet hittar du:
* Tyll
*Pom Poms
* Punchinella
* Tickets
* Blommor
* Tabs & Strips
* Rub ons
* Bling
* Thickers

Jag ska absolut pyssla idag men först måste "städskrubben" rensas och omorganiseras så att alla inköp från Gekås igår får plats... :-) Vi ska ha fest för sambon om några veckor så det blev mest inköp inför festen, och det ska ju förvaras någonstans...

ScrapperiMani


På lördag kl 9 drar ScrapperiMani igång med flera roliga utmaningar för både layouter och kort! Redan nu kan du registrera dig som medlem i ScrapperiMani-forumet så att du kommer åt utmaningarna direkt när de släpps på lördag! :-) Så klicka vidare till www.scrapperimani.forum24.se och registrera dig så ses vi där!

{den gamla skolan}

Ännu en av layouterna jag påbörjade på träffen för några veckor sedan har fått sista touchen och får kännas färdig nu. :-)
När jag och mamma besökte Göteborgs stadsmuseum i somras fastnade vi förstås i miljön med skolinredning eftersom mamma är lärare. :-) Det var riktigt fina möbler och detaljer att titta på så ett besök där rekommenderas om ni inte varit där!En detaljbild;


Ni laddar väl för ScrapperiMani i helgen!? Håll utkik i Scrapperiets blogg för mer information! :-)

{red red wine}

Jag önskar att jag kunde få ha min systers söta ansikte framför mig så här ikväll...

...men 50 mil mellan oss hindrar spontana vinkvällar tyvärr. :-( Istället får jag minnas en mysig sån kväll i somras genom att blogga den här layouten! :-)

Igår kväll var jag i Halmstad och träffade det glada Scrapperietgänget!! Tack tjejer för en härlig kväll! :-) Nu är vi laddade inför
ScrapperiMani så håll utkik i Scrapperiets blogg för mer information!


Snart ScrapperiMani!Ni har väl bokat in 15-16 november i almanackan!? Då är det dags för ScrapperiMani hos Scrapperiet! Kika in i
Scrapperiets blogg redan nu för där finns en utlottning! :-)


{morgonrutin}

På scrapträffen förra helgen gjorde jag en tolkning av Veckans skiss vecka 43. Det var en grymt snygg och inspirerande skiss som Anaber gjort! Men eftersom jag inte orkade scanna layouten kunde jag inte skicka in den i tid heller. :-)Och än en gång är punchinellan faktiskt cerise!


Morgonrutinen på layouten var alltså innan jag började jobba...! Nu är det utbytt mot automatkaffe på jobbet - jag behöver inte säga mer va!? :-)

Den här helgen har vi ägnat åt att spana på och provköra bilar...så nu är våra huvuden fulla av tankar och reflektioner som helst ska mynna ut i ett val av modell att satsa på. Svårt svårt svårt! Det är ju ingen bra investering hur man än gör. Men som tur är har vi kunnigt folk i vår omgivning som följer med oss och hjälper till, det är guld värt! :-)

Nu hade jag tänkt scanna fler layouter, men jag är nog mer sugen på att pyssla...kanske ska passa på medans känslan infinner sig!? :-)