Vinnarna!

Fem deltagare och bara fyra vinstpaket...det innebar lottning (jag ville visa bilder, men tyvärr är sladden på vift...) och resultatet är;
Aurora
Maria
Stina
Anna

- Grattis!!!
Paketen med produkterna från Cliniderm postas så fort som möjligt till er! Jag kontaktar er per mail för adress.

Sista dagen att tävla!

Idag är sista dagen för tävlingen där ni kan vinna produkter från Cliniderm! Kolla in det här inlägget för mer information!

Påminnelse om Cliniderm-tävlingen!

Om du är nyfiken på att prova produkter från Cliniderm får du inte missa tävlingen som pågår här i min blogg! Du hittar mer information i det här inlägget! Sista tävlingsdagen är 23 januari.


Rösta på Nova :)

Hjälp oss genom att rösta på Nova! Klicka på länken under bilden, eller här :)

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=39266Igår blev vår solstråle 9 månader! :)
Glad och busig, ständigt på nya äventyr! Biter på allt. Äter massor (gröt, mat och välling). Jollrar och småpratar nästan hela sin vakna tid, nu även på kinesiska ;-)

Cliniderm - ett första omdöme

De här produkterna fick jag testa via Buzzador och efter en vecka är jag faktiskt positivt överraskad! Nog för att hyn blir irriterad som alltid vid nya produkter, men huden känns ändå fräsch och len! Jag provar ett tag till och återkommer med ytterligare omdöme :)
Missa inte tävlingen där du kan vinna produkter från Cliniderm och få prova själv!

Vinn produkter från Cliniderm!

Nu är det dags för en liten tävling där ni kan vinna ett paket med produktprover från Cliniderm via Buzzador

 

Jag har 4 paket som ska hitta ägare! Varje paket är värt ca 200kr och innehåller:
- Active Protecion Day Cream 5 ml
- Age Delay Serum 2 ml
- Ultra Soft Cleansing Milk 5 ml
- Barrier Repair 5ml
- Optimal Strength Night Cream 5 ml
- Ideal Balance Skin Tonic 5 ml
(en av produkterna är inte i flaska utan i platt förpackning ifall bilden förvillar...)

Nedan finns några frågor kring Cliniderm och produkterna. Svaren finns att hitta på Cliniderms hemsida.

När ni har hittat rätt svar så mailar ni mig svaren på asafra @ hotmail.com (fast utan mellanslag), men ni ska även skriva en kommentar till det här inlägget med en motivering till varför ni ska vinna paketet :)

- Cliniderms produkter är anpassade för den moderna kvinnan i Norden. Varför anses nordiska kvinnors hud vara extra utsatt?
- Vilken av Cliniderms återfuktande produkter innehåller Sheasmör och Niacinamid?
- Till vilka hudtyper passar Pure Renewal Cleansing Foam?


Sista dagen för att medverka i tävlingen är 23 januari. Om fler än fyra personer mailar mig rätt svar blir det lottning!

Lycka till! :)

Om du vill veta mer om att vara medlem i Buzzador kan du läsa här.


Livet med Nova just nuJag och Nova på julafton :)

Nova är nu dryga 8 månader och har haft en himlans tempo på sin utveckling. Hon började få tänder vid 4 månaders ålder och krypa vid 6 månader. Vi har inte hunnit med i svängarna riktigt... :)
Idag har hon 6 tänder, kryper i full fart, ställer sig upp mot möbler och leksaker, klappar händerna, jollrar på en massa osv. Det är en nätt tjej som har en avstannande viktkurva pga all sin fysiska aktivitet, och en stigande längdkurva.
Hennes sömn har fortsatt vara knepig. Nätterna är ryckiga och hon sover oftast inte mer än 3 timmar i sträck. På dagarna sover hon sina 30-minuterspass, numera tre sådana.
Det är en aktiv och glad liten tjej som älskar att utforska nya saker och platser! Hon träffar gärna andra människor och är mycket kommunikativ vilket gör allt extra roligt förstås :) Så trots sömnbristen är det otroligt fascinerande att få följa hennes utveckling!
I dagsläget är det inte nån direkt egentid för mig på dygnet, vilket tär en del på mig, men jag hoppas att vi ska få till rutiner här hemma så att jag kan få egentid på helgerna och kunna jobba med fotoredigering och kanske tom gräva fram mina pysselsaker bakom annat bråte...! :)

Paketglädje :)

Här hemma blir jag och Nova lika glada när brevbäraren ringer på med ett paket :) Nova gillar att prata med brevbäraren och denna gången var paketet i lekvänlig storlek dessutom! :)

Jag är ju medlem i
Buzzador och har nu fått en ny produkt att testa själv och buzza för min omgivning. Den här gången är det hudvårdsprodukter från Cliniderm! Jag är ju fast i Decléor sen ett par år tillbaka, men det funkar lite dåligt ihop med föräldraersättningen tyvärr... Så det ska bli spännande att testa en produkt i en (eller flera...) lägre prisklass och se hur det fungerar på min hud :)

Jag har dessutom fått prova-på-kit som jag ska lotta ut här i bloggen, så är du intresserad av att prova på produkter från Cliniderm får du hålla utkik!