Möhippa med blomsterkursIgår var jag med på en kanontrevlig möhippa! Bruden + 3 av oss andra är gravida, så det var en rätt lugn och städad möhippa :-)
Förutom diverse klassiska uppdrag som att be om äktenskapsråd, måla sin blivande make mm så bestod dagen av brunch på 1252, blomsterkurs på
Prinsgatans blomsteraffär och hemmakväll med räkfrossa, efterrätter och singstar :-)
Blomsterkursen var verkligen superkul!! Jag trodde inte alls jag skulle gilla det och var mest med för att fotografera eftersom jag hade tagit på mig det uppdraget. Floristen Lina (som vunnit fina priser!) visade oss 3 arrangemang som vi sedan fick välja mellan. Vi fick välja krukor och komponera fritt bland snittblommorna! Åååå så roligt det va! Som att scrappa ju ;-) 
Jag har absolut fått mersmak och hoppas våga prova blomsterarrangemang på egen hand nån gång framöver!

Problem att kommentera

Jag har problem att kommentera hos bloggar på blogg.se-portalen...Jag ser ju att jag skriver rätt verifieringskod men ändå får jag felmeddelande. Igen och igen och igen. :-(
Så himla trist nu när jag haft tid å ork att kolla igenom bloglovin och lämna kommentarar.

Någon annan som har samma problem?

Inte mkt scrap, men mkt inspirationInte mycket scrap här inte... Men vårt gemensamma arbetsrum börjar komma i ordning så möjligheten finns snart iaf :-) Att ordna scrapsakerna har som jag anade medfört inspiration och kreativitet. Dessutom har det exploderat med läckra layouter i scrapbloggarna jag följer så jag har tacksam sugit åt mig inspiration där :-) Min skärmaskin har varit ute på vift hos kompisar ett tag men nu väntas den hem imorgon, så jag troooor på scrap på fredag em...! :-)

Annars blir det närmaste scrap jag kommer mina layouttankar när vi köper coola saker till bebisen, som snuttefilten ovan! Så en gång en scrappare, alltid en scrappare kanske stämmer? ;-)


Helg igen!

Arbetsveckan blev kort för mig då 3 av 5 dagar tillbringades i viloläge pga förkylning...igår var jag äntligen feberfri och idag känner jag mig ännu piggare :)
Helgen är tack å lov lugn. Vi har påbörjat projektet med att flytta ihop till ett gemensamt arbetsrum och det blir mycket rensande å röjande, samt en tur till IKEA förhoppningsvis :)