{övergivet café}

Veckans skiss bjuder på snygga skisser och Karins skiss för vecka 47 resulterade i denna layouten för mig;
image743
Jag har använt den coola utskurna cardstocken från KiMemories - Lace och ångrar att jag inte köpte fler... :-/

Imorgon är jag ledig från praktiken så nu slappnar jag av och ser fram emot 3 dagars helg. Har haft en kanonbra vecka och börjar faktiskt känna mig allt tryggare i yrkesrollen nu. :-)

Scenic Route & KiMemories

Här kommer ett gäng nya DT-layouter för Scrapperiet:

image739
KiMemories Lace Cardstock

image740
Scenic Route Roxbury
Scenic Route Roxbury Diecuts

image741
(Fel årtal, jag vet...har ändrat på den riktiga versionen men inte orkat scanna om.)
Scenic Route Roxbury
Scenic Route Roxbury Diecuts
MME Overlay frame

image742
Scenic Route Roxbury
Scenic Route Roxbury Diecuts
KiMemories Love Elsie Noel-Trinkets

Ni hittar produkterna hos Scrapperiet!

{vägen är inte rak}

Under Scrappening hade Scrapperiet en tävling utifrån en skiss jag hade gjort;Det är såååå roligt att se hur olika en skiss tolkas och det blev verkligen många superfina layouter! Själv hade jag glömt av skissen men hittade den igår och scrappade min egen tolkning;
image738

Scrappar du utifrån skissen får du gärna lämna en kommentar så jag får titta och inspireras! :-)

Nu ska jag ladda för julpyssel och mys hos en god vän i em! Jag ska göra julkort och då passar den nya kortskissenScrapinspiration superbra! Missa inte den! ;-)

Fredag!

Fredag kväll är här och det är underbart!! Äntligen helg med chans att sova ut, titta i bloggar, pyssla, organisera scraphörnan, mysa med sambon och att bara vara. :-)

I efterhand undrar jag vad jag gjorde under Scrappening egentligen...för det var verkligen många påbörjade layouter jag kom hem med! Här kommer ytterligare en som nu fått en sista touch och känns klar. Den är inspirerad av en skiss
Lina hade gjort till Scrappening.
image736
Jag har använt ljuvliga papper från Making Memories som finns hos Scrapperiet. Layouten får tala för sig själv, vissa foton blir bara så där underbara som man önskar att alla blev... :-)

Ni missar väl inte att kära DT-mamman Annika presenterar vårt team i Scrapperiets blogg!? Idag finns jag där... ;-) Stolt som en tupp över att få vara del av det härliga teamet är jag!!

*frost*

Bredbandet låg nere över helgen, vi hade besök över helgen, vi hade fest i lördags, jag började min praktik i måndags. Ja där har ni anledningarna till min blogg-frånvaro senaste veckan! :-) Livet är intensivt ibland kan man väl säga. Men det vore ju rätt trist annars... :-)
Nu är lägenheten i rätt bra ordning efter vårt ryck inför festen och det var roligt att få visa upp vårt nya hem för vännerna. Några av gästerna tittar in här ibland så jag passar på att tacka så mycket för alla fina presenter & blommor och att ni var med och gjorde festen så lyckad!! Och ett stort tack till syrran & Kattis för en underbar helg med många skratt och goa minnen!! Er hjälp var ovärderlig!
I måndags började jag 4 veckors praktik på audionom-mottagningen på NÄL. 4 timmars pendlande varje dag gör det här till en tuff period...men som tur är trivs jag redan kanonbra på min praktikplats och har fått bra handledare. Jag tror det kommer vara värt resorna i slutändan. Men när jag går hemifrån kl 6 imorgon bitti kommer jag tveka igen... :-)
Vi har 10 timmars reflektionstid per vecka och jag har fått ett bra schema som ger mig en dag per vecka hemma. Så idag har jag tvättat, handlat och sen scrappat!! Underbart! :-) Men layouterna ska scannas och det får vänta till en annan dag. Nu kan jag istället visa upp ännu en layout från Scrappening som fått lite frills och streck på sig och nu får kännas klar. Utgick ifrån en skiss till en tävling men minns inte vem som gjort skissen. Blingramen är mer effektfullt live...
image735
Fortsatt trevlig vecka!


50-årskort

Ett kort till en jubilar. Men kortet kom inte fram i tid till överlämnaren och jag blev så less på posten...En extra dag och porto i överkant räckte uppenbarligen inte till. Hur långt innan ska man behöva skicka??
image734

Över till något betydligt positivare -
Arlas Baristamjölk! Wow så mycket lättare det är att vispa skum och kaffet blir mycket godare också. Mums! :-)

"sommar"

image733
Den här layouten handlar om sommaren som regnade bort...därav titeln "sommar" förstås. :-) Jag har scrappat utifrån en läcker
Morfen-skiss på Scrapinspiration, titta gärna in på de andra fina tolkningarna.  Ännu en gång har jag använt läckra Scenic Route Salem, som finns hos Scrapperiet!

kram!

image732

Med det här kortet vill jag skicka en kram till er alla som tittar in här!! Jag är så glad för alla besök, och förstås lite extra glad för alla kommentarer! :-) Tusen tack för att ni hittar hit trots att jag inte är så aktiv i era bloggar just nu...men jag kommer tillbaka! Just nu är det bara lite mycket annat i livet med 2-veckors kurs i skolan och ett ryck i att få ordning i lägenheten inför besök  & fest kommande helg. :-)
I helgen var vi i Stockholm och hälsade på hos min familj. Intensivt men otroligt värdefullt och roligt! Kvalitetstid med andra ord. :-)

Kram på er!

Kära syster!

På lördag får jag äntligen krama min söta lillasyster!! Längtar!!!
image731

De läckra papprena från Autumn Leaves finns hos
Scrapperiet!

Tack för taggningar av olika slag, de glädjer mig massor i min stressiga tillvaro och jag återkommer mer till dem en annan dag. :-)

Maskrosboll

Ännu ett alster från Scrappening är scannat! Denna gjorde jag efter en skiss till en tävling, det blev en mycket avskalad tolkning... :-)
image729

Autumn Leaves Rhonna Farrer Christmas - Diecut In The Round
Creative Imaginations Scalloped
Scenic Route Salem Flint Street
Hambly Overlay Urban Chic Frame Black
Hambly Overlay Vin Patchwork Black
Autumn Leaves Bag-o-buttons-Clear

Du kan hitta produkterna i
Scrapperiet! ;-)

Mina favoritscrapfärger

Den här layouten är liftad av en supersnygg layout som HelenaH scrappat och jag visste genast att jag ville dokumentera mina favoritscrapfärger i år på det här sättet. Det var en utmaning till Scrapbooking mm. och i senaste numret fanns de läckra layouterna som kom med och då blev jag påmind om att jag kan visa upp min version. :-)

image728

Apropå att scraplifta så missar ni väl inte vår
utmaningScrapinspiration!? ;-)

Det kliar i fingrarna att få scrappa, men helgen ägnas åt att montera inköp från IKEA och fixa med diverse annat i lägenheten. Nu börjar det närma sig så som vi vill ha det och det är jätteroligt!! :-)