{bada}

Här har det varit tyst några dagar nu, det blev en oplanerad bloggpaus orsakad av en otäck magsjuka... Urk! Jag är fortfarande sliten och har tappat all surf- och scraplust... :-(

Mitt bidrag till
scraputmaningens midsommarskiss kan jag iaf blogga i väntan på ny bloggenergi. :-)

Jag är en riktig badkruka som nästan bara badar där det är fina sandstränder och rena vatten, som på bilden alltså... :-) Längtar efter en semester utomlands så jag får bada i sådan miljö igen!! Och njuta av allt annat som en sådan semester medför förstås. :-)

{regnbåge}

Brevbäraren kom med tråkig och krånglig post från a-kassa och försäkringskassa...urk! Jag vill jobba! :-( Tack å lov landade det även rolig post på hallmattan - Scrapbooking m.m. Juli/augusti! Massa fint att titta på och inspireras av och även en av mina layouter... :-) (sida 135 )

Till en utmaning på
Scrapinspiration har jag liftat söta Fialoppan, som är en av mina största inspirationskällor, och min tolkning blev så här:

Tack Fia för all inspiration!!

{sushi}



Denna gjorde jag efter en Morfen-skiss på
Scrapinspiration för ett tag sen!

Idag har jag haft mysigt sällskap vid pysselsakerna av kär vän med bebis. :-) Det är så roligt att lura in fler och fler i den underbara scrapvärlden! Hihi! :-)

Carinas skisstävling

En tjej som alltid inspirerar mig massor är Carina. Hon scrappar så kreativa alster i alla olika former och använder sig av riktigt härliga färgkombinationer och läckra detaljer!! :-) Så att haka på en skisstävling hos Carina kändes givet för mig och så här blev min tolkning av Carinas skiss;



Detaljbild för att visa att det är grön punchinella :-)


I em ska jag iväg för cellprov och eftersom jag minns hur det kändes efteråt sist jag gjorde det så laddar jag för en kväll i soffan...*ehum*...Himlans tur att mitt favoritprogram Morden i Midsomer börjar ikväll!! :-)

Mer midsommarcrop

Det blev några fler bidrag till Midsommarcropen på Svensk Scrapbooking! :-)

Till en skissutmaning gjorde jag en layout om lille Viktor:


Efter en skiss av en favoritskissmakare vid namn Morfen blev det en layout om vackra Söder:


Ännu en skissutmaning hakade jag på och det resulterade i en layout om hur mkt tåg vi åkt/åker mellan gbg och sth...mammas sambo har en modelljärnväg som jag fotade en gång med det här temat i bakhuvudet. :-)


Till färgutmaning gult-grönt-vitt blev det ett galet kort...men jag hade himla roligt när jag gjorde det! :-)


Trevlig måndag!

Daisy Bucket för Scrapperiet

Jag fick möjligheten att pyssla med papper från Daisy Bucket, stämplar från Penny Black och läcker Punchinella. Allt finns hos Scrapperiet!

{Lime}

Daisy Bucket Playlist - Party Mix, Shuffle
Punchinella Metallic Grön
Penny Black Clearstamps Critter Party
Pink Paislee Clearstamp
Bazzill Just The Edge
Carolee's Creations Foam Thickers Black Alpha

Detaljbild på Foam Thickers:



{sommarlek}

Daisy Bucket Playlist Fast Forward, Now Playing
Punchinella Vit
Bazzill Just The Edge
Carolee's Creations Foam Thickers Black Alpha


{Broddhult}

Daisy Bucket Playlist Synchronize, Now Playing
Petaloo Daisy Foam Flowers Hula Monkey
American Craft Thickers


{grattis 29}

Daisy Bucket Playlist -  Shuffle , Now Playing
Punchinella
Petaloo Daisy Foam Flowers Hula Monkey
Carolee's Creations Foam Thickers Black Alpha

Detaljbild:



{hi!}

Daisy Bucket Playlist Download
Bazzill Just The Edge
American Craft Thickers Gift Box


{make a wish - 1}

Daisy Bucket Playlist - Party Mix, Shuffle
Punchinella Metallic Grön
Penny Black Clearstamps Critter Party
Petaloo Daisy Foam Flowers Hula Monkey
Promarkers


{make a wish - 2}

Daisy Bucket Playlist Fast Forward
Punchinella
Penny Black Clearstamps Critter Party
Promarkers


Missa inte skisstävlingen som pågår just nu! Lina har gjort en läcker skiss och den finns i Scrapperiets blogg. ;-)

Trevlig midsommar!


Layouten är gjord efter en skiss på
Scrapinspiration, titta gärna in på de andra tolkningarna och de nya utmaningarna.


Önskar er alla en underbar midsommarafton!!! Regnet hänger i luften samtidigt som man ser blå himmel, precis som vanligt på midsommar alltså! :-) Vi hade planer på sill-lunch vid havet och därefter kubb & grillning utanför vårt hus, men nu ser det snarare ut att bli sill-lunch i vardagsrummet och köttet på spisen...Men vi har förstås inte gett upp hoppet om att kunna vara utomhus en stund iaf! Himlans trevligt ska det bli iaf tillsammans med 4 glada par! :-)


Jag har vunnit!

Tjohooooo! Jag vann en av tävlingarna på Scrapaddicteds webmara!!! :-) :-) :-) Det var layouten om våra IKEA-lampor som lyckades få juryns röster och jag är så himla glad!! Precis en sådan kick som behövdes för att öka kreativiteten! :-)


Midsommarcrop

Jag har hakat på midsommarcropen på svensk scrapbooking och där finns många roliga utmaningar! :-)

Ett hurrakort efter en kortskiss;

Stämpel från Penny Black som finns hos Scrapperiet!

Ett julkort...*ehum*...det var faktiskt det som var utmaningen! :-)


En närbild som bättre visar färgerna.


Till en utmaning där man skulle inspireras av en bild och jag inspirerades av färgerna i bilden;


Ha det gott!

{nödingeträffen}

För ett tag sen scrappade jag den här dubbeln (ser du AnnaS!? *ler*) där vänstra sidan var utgångspunkt och inspirerad av en Morfen-skissScrapinspiration.








Förra veckan hann jag scrappa en layout till utmaningen att lifta Fialoppan och det var så himla roligt så jag hoppas fler vill haka på den utmaningen!! ;-)

Hemma igen

Det har varit en intensiv helg med många förberedelser och en väldigt lyckad fest!! Pappa var jättenöjd med allt och jag & syrran glada över att vi lyckades få ihop allt utan större missöden. :-) Eftersom pappa är inbiten hammarbyare var färgtemat givet...i allt från födelsedagskort till dukning!





24 personer i ett litet vardagsrum i en lägenhet, inte illa! :-) Alla vardagsrumsmöblerna staplades på höjden i sovrummet istället...




En del av buffén


Nu känner jag mig lite tom efter examensfirande och 60-årsfirande...känns skönt att ta det lugnt några dagar och komma ikapp med en del "måsten" innan det är dags att ladda för midsommarfirandet! :-)

Korten till webmaran

Dags att blogga de sista av mina bidrag till webmaran. Det är två kort som återstår och de är bägge gjorda utifrån läckra kortskisser ritade av inspirerande Nina. I Ninas blogg finns massor med inspirerande kort och jag fastnade en lång stund där igår...härligt! :-)





Ikväll åker vi till Sth för att fira pappas 60-årsdag så nu blir det tyst i bloggen över helgen. Önskar er alla en härlig helg med sol och scrap! Om ni är sugna på scrappiga utmaningar hoppas jag att ni tittar in på Scrapinspiration! ;-)

4 layouter till

Jag fortsätter att lägga upp mina alster från helgens webmara :-)

Till utmaningen att lifta en layout av Fia;


Till utmaningen att lifta en layout av Malena;


Efter en skiss av Lily;


Efter en annons;


Tack för besöket! :-)

3 nya layouter

Tack för alla gratulationer!! :-) Idag har jag skrivit in mig på arbetsförmedlingen igen...känns rätt hårt att vara tillbaka där efter 3,5 års studier...men jag hoppas det är kortvarigt! Jag har åtminstone arbete på gång i höst vilket känns superkul!! Det är dock på annan ort och det blir till att veckopendla, men huvudsaken är att jag får jobba med det jag är utbildad till och förstås vill jobba med!

Jag hade uppenbarligen ett uppdämt scrapbehov efter den intensiva perioden som varit då jag inte hunnit med att scrappa, för det blev 7 layouter och 2 kort till Scrapaddicteds webmara med massor av inspirerande utmaningar! Det var såååå kul att kunna koppla av och bara pyssla på! :-) Börjar med att visa upp några av layouterna idag.

Till en färgutmaning;

(vit cs och de svarta ramarna i bloggen är fortfarande mystiskt försvunna efter bloggflytten...)

Till en skissutmaning;


Till en utmaning på tema hem/hemma;

Jag är klar!!!

Tjohoooooo!!!!!! Nu är jag färdigutbildad audionom!! :-) :-) :-) I torsdags var det examen och det var helt klart en av de bästa dagarna i mitt liv! Vilket rus!  :-) Mina föräldrar och min syster kom hit från Sth på onsdagskvällen och det betydde jättemycket för mig att ha dem (er) med! På torsdagsförmiddagen var det högt tempo med förberedelser på förmiddagen, men jag smet iväg lite tidigare för att träffa klasskompisarna i en park utanför universitetsbyggnaden och skåla i skumpa! Supermysigt! :-) Klockan ett var det sedan dags för ceremonin med tal och utdelning av examensbevis följt av mingel och bubbel! Efter att ha kramats med mina klasskamrater och haft fotosession följde jag snällt efter Håkan, mina föräldrar och syrran på promenad genom stan...jag hade inte fått vara delaktig i planeringen så det var en härlig överraskning att vi hamnade på Heaven 23 för att äta räkmacka och dricka riktigt gott bubbel!!! Alldeles perfekt! :-) På kvällen kom goa vänner till oss för att fira och det blev en jättetrevlig kväll! Som ni förstår blev det en dag över förväntan och jag är så otroligt tacksam för att så många ville vara med och fira mig!! Jag har fått så fina presenter och blommor att jag blir rörd bara av tanken på det! STORT TACK TILL ER ALLA! Trots att det gått ett par dagar har jag inte hunnit smälta allt ännu men jag är förstås väldigt lycklig och rätt stolt över mig själv! :-)

Jag har inte hunnit gå igenom alla foton som togs under examensdagen men valde snabbt ut ett par för att visa er något iaf! :-)



Linda du ser väl att knappen är på!? ;-)

Ett speciellt tack till Anna, ÅsaB, Sanna, Linda och Ulrika för presenten!!! Ni är helt underbara! :-)

Härlig helg!

Vilken härlig helg med underbar sommarvärme!! Vi har börjat få ordning på vår balkong och njuter för fullt av att kunna sitta där ute, lyx! :-) Solandet varieras med förberedelser inför examensfirandet som närmar sig med stormsteg. Dessutom är det 1-årig förlovningsdag idag och 8 år sedan vi blev ett par, så ikväll blir det bubbel och god mat! :-)


Layouten är gjord med inspiration i en
rubrikutmaning vi har igång på Scrapinspiration, spana in den och de andra utmaningarna!