Gott Nytt År!


Inspirerat av kortskissen nr33.





Uppkopplingen krånglar därhemma så det blir ett snabbt inlägg innan jag lämnar jobbet för en veckas ledighet. Underbar känsla!! Det var helt lagom att jobba två dagar mellan ledigheterna. :-)

Jag önskar er alla en härlig nyårsafton med god mat & dryck i trevligt sällskap!!!

Mya & Camilla

Den här layouten återspeglar ett kärt minne från en kväll i september! Efter en lång dag på mässan gick jag, Camilla och Maria till Tara's där vi åt mat och pratade om ALLT! En supermysig kväll alltså!! Tack igen för sällskapet tjejer! :-)

Bakgrunden är vit och jag har glömt göra en mörk ram...ber om ursäkt för att det är svårt att se vad som är layout respektive bloggbakgrund.

En detaljbild på journalingcirkeln som jag dekorerade lite:

GOD JUL!!!






För första gången har vi (jag & H) en riktig gran hemma och det är verkligen supermysigt!!! Lukten påminner om barndomsjular och jag fyller gärna på med vatten och sockerbitar. :-) Jag har inte hunnit fota så mkt ännu så det här är bara några snabba foton från igår kväll men jag hoppas den står sig några dagar så jag hinner experimentera mer med kameran! Nu ska vi göra oss julfina och packa ihop julklappar och julgodis för att åka till svärföräldrarna. Där äter vi julmat och tittar på Kalle Anka. Sen förflyttar vi oss till H's bror där alla fyra syskonen med familjer och föräldrarna samlas för julklappsöppning och julgröt. Äntligen julafton!! :-)

Önskar er alla en riktigt GOD JUL!!!

4:e advent

Tack för alla gratulationer!! Precis som ni skriver är det skönt att få fortsätta i verksamheten där jag börjat få kläm på rutiner och annat så jag kan fokusera mer på patientkontakten! :-)

Tre julkort på kraft blir det idag 4:e advent! De är starkt inspirerade av duktiga
Mya!






Mys nu med julklappsinslagning, glögg och det fjärde adventsljuset för det gör jag! :-)

Förlängt vikariat och julkort

Det är en himla skön känsla att vakna utvilad på lördag morgon och äta frukost i soffan med levande ljus på bordet! Dessutom med hemmabryggt kaffe istället för automatkaffe! :-) Helgen är oplanerad förutom att en del julförberedelser önskas hinnas med. Men jag behöver landa lite just nu och ta vara på ledigheten. Jag ska jobba 22, 23, 29 och 30 men det känns helt okej eftersom jag ändå är ledig så många dagar. Sen har jag dessutom semester 2 och 5 januari istället! :-)
En glad nyhet är att jag har fått förlängt vikariat till sista juni (på papper också nu) och det känns superbra!! :-) Jag trivs så bra och är glad att jag får förtroendet att fortsätta!

Apropå julförberedelser så kom faktiskt några julkort  iväg i början på veckan men sen föll det i glömska igen...Ska posta resten i helgen och så får de komma fram när de kommer fram helt enkelt, ingen mening gräma sig över det nu... *kämpar hårt för att övertyga mig själv*...









Trevlig lördag!

Erbjudande hos Scrapperiet!

Scrapperiet erbjuder dig 40% rabatt på nästan allt i butiken!!! 

Rabatten gäller ej dessa kategorier: Nyheter, Limprodukter, Förbeställningar och Cardstock.
Erbjudandet gäller från den 15 december fram till och med Julafton! Gäller så långt lagret räcker. 
(Kan ej kombineras med andra rabatter, fraktfritt eller prissänkta varor)

Så passa på att shoppa nu så du kan pyssla under julledigheten! ;-)

Scrapkryssningen!



Jag ska åka på scrapkryssningen och det ska bli sååååå roligt!!! Längtar massor! Sötaste rumskompisen har jag också! :-) Nu har man dessutom chans att vinna en biljett till kryssningen! Titta här så får du veta mer!


SEI hos Scrapperiet

Scrapperiet har fått en ny blogg - http://scrapperietsblogg.se/ - som ni inte får missa! Där pågår en skisstävling också! ;-)
Jag har precis lagt upp mina senaste DT-layouter där och skrivit vad jag använt för produkter, men jag vill förstås lägga upp layouterna även här;

Årets kräftor


Vackra löven


Gullig Dino?!

Ett kärt minne från en härlig sommarhelg! Eller hur syster yster!?

Prakt


Om ni undrar kring någon produkt jag använt så kika gärna in i Scrapperiets blogg och hittar ni inte svaret där får ni gärna fråga i en kommentar förstås! :-)

Snart jul!


Hjärtat är utklippt ur ett glittrigt tyg och bazzillen är blingig så egentligen glittrar det fint om det här kortet...





Tack å lov för att jag har varit på ett par olika julpysselträffar på sistone för annars hade jag nog inte gjort så många julkort som jag faktiskt har gjort! Dessutom är det ju så mysigt att få pyssla tillsammans med andra. :-)

Vi hade fest för min sambo förra helgen och det var mycket planerande och förberedande inför den så denna veckan har vi gått i ett vakum och mest somnat i soffan på kvällarna. Därför känns det extra skönt med en oplanerad helg! Visst, julkort och julklappar ska fixas...men prio är ändå att vila och göra det jag vill för stunden. :-)

Trevlig fredagskväll!

{om jag vann 1000000}



Nu kan jag nog tryggt visa den här layouten som var med i Scrapbooking m.m. i slutet på sommaren/början på hösten. Jag tolkade temat "om jag vann en miljon" till en BOM-utmaning och en av de största sakerna jag ville göra just då var att resa resa resa! Alltså fick jordgloben illustrera detta. :-) Jag vill iofs fortfarande gärna resa resa resa! Gärna till värme och vackra vyer... Men det var inte fel med en resa till Sth heller!! Jag hade det superbra! En givande kurs med tillfälle att träffa många andra audionomer och sen massa kvalitetstid med nära och kära. :-) Enda nackdelen va att jag missade Annikas julscrapträff...men åh som jag tänkte på er som var där!!
Imorgon kommer kära syster yster hit och i helgen blir det partaj här hemma! Ska bli riktigt skoj!! :-) Bäst jag städar vidare...nästa vecka hoppas jag få mer ro till att scanna layouter och kort, och hälsa på mer i era bloggar! Sköt om er!