{vi 3}



Det här är min scraplift av Anzans ljuvliga layout till en scrapliftutmaning i Scrapbooking m.m. Publicerad i januari/februari 2009. Jag gillar verkligen det här spontana fotot på mig, syrran och pappa i samband med hans födelsedag förra året. Visst är det bra att vi är så färgmatchade jag å syrran!? :-)
Jag hade nog inte scrappat layouten så här idag...men det är ju ett halvår sedan jag gjorde den och man utvecklas hela tiden! Nu ska jag nog scrappa eftersom solen är dold av moln och jag inte orkar rycka igång med fortsättningen av städningen riktigt än... :-)

{roadtrip}

Ni vet bloggen Veckans skiss? De har sååå bra skisser där!! För det har ni ju inte märkt att jag tycker, eller...? *fniss*
Min tolkning av skissen för vecka 16 blev så här;


Jag färgade en vit edge med promarker och la 3d-lack på, en kul effekt!




Det är som vanligt ljuvligt med fredag och en skön helg framför sig! Min arbetsdag var inte alltför betungande och jag flexade ut redan vid 13.30 (slutar 15 på fredagar annars). Helgen ska ägnas åt en hel del städning och en del tvättning tyvärr...men lite sol måste jag hinna njuta av också! Egentligen borde jag passa på att städa nu när jag ändå inte har sol på balkongen längre...hm...vi får väl se hur det blir. :-)

{vid sillvik}


Det här är den andra layouten jag vann pris med i lördags! Utmaningen var att använda sig av färgerna på sina kläder den dagen.
Förra året på samma träff tog jag mig an denna utmaningen med vånda eftersom jag bara hade grå-svarta-nyanser på mig då... I år kan man tro att jag var förberedd på uppgiften :-) Om ni är nyfikna på vad jag hade på mig så syns det lite i Danielas blogg där hon visar lite foton från träffen! Annars får ni lita på mig att det fanns turkost, orange och cerise/lila på min tunika. :-)

Idag har jag varit på utbildning då vi ska börja använda nytt tidbokningssystem i maj. Mycket nytt att tänka på men systemet verkar betydligt smidigare än det vi använt innan, så det känns positivt ändå! Huvudet är mosigt efter all information och reflektion under dagen så det var lyxigt att få sluta lite tidigare. Jag har promenerat en halvtimme hem och var ändå hemma 40 minuter innan arbetsdagen egentligen slutade. :-)

Erbjudande hos Scrapperiet!


Scrapperiet har ett bra erbjudande denna veckan så surfa vidare och spana in de läckra nyheterna! ;-)


{mjukt vårtecken}

Igår var det alltså dags för den numera årliga Nödingeträffen! Tack Emelie som ordnat träffen så himla bra igen! Bra lokal, god mat, inspirerande utmaningar och bra sponsring. Jag hade en kanondag med många skratt och massa härlig inspiration. Tusen tack till mitt närmaste sällskap; Ulrika, Anna, Daniela, Emelie, Mia, Karolina, SaraF, Lisa och Sanna! :-)

Jag hade äran att få så pass många röster på två av mina tävlingsbidrag igår att jag vann 2:a pris! Två gånger alltså! Lovely! :-) Den här layouten är till en skisstävling och ja, tolkningen är rätt fri...men elementen finns med - upplägget är bara lite modifierat...fniss!


Nu ska jag pyssla vidare och se över resten av layouterna från igår innan de ska scannas. Jag har varit på mysig fika på stan idag och fått prata ännu mer tjejsnack! En väldigt social helg mao! :-)

{storstad}



Åh vilken ära! Jag blev superglad över att bli utsedd till
veckans valveckans skiss och få så fina ord från gänget där! Tack tjejer! :-) Tack också till rara mamma som är fotograf till fotot på layouten! 

Det är fredag kväll och jag har faktiskt orkat jobba idag. En rätt behaglig dag med möten och ingen patientkontakt gjorde att jag orkade med utan problem. :-) Har hämtat ut lite nya dekorationer jag beställt och en drös foton, så nu är jag redo för Nödingeträffen imorgon!! Det ska bli superkul att få babbla och scrappa med mysiga tjejer! :-)

Förresten så har vinnarna i Scrapperiets skisstävling presenterats idag så klicka dig vidare dit om du är nyfiken! ;-)

{drömresor}


Den här layouten har legat i min 'blogga-mapp' i evigheter nu...jag gjorde den till en utmaning på Scrapinspirations-tiden...numera är det ifyllt mina dröm-resmål på det linjerade pappret till höger, men jag orkar inte leta upp layouten och scanna om dem. Så ni får tänka er det. :-)

Natten till igår sov jag nästan 11 timmar...! Galet. Men febern försvann! :-) Kvar är en eländig förkylning...men idag (efter 9 timmars sömn) orkade jag ta en dusch när jag vaknade så det känns som om det går åt rätt håll. Hoppas orka gå till jobbet imorgon. Sen väntar ju scrapträff på lördag! Bra medicin! :-)

Easers nya stämplar

Superläckra nya stämplar från Jennie - Easer kommer till Scrapaddicted!! Jag gillar verkligen de grafiska motiven och de fina texterna så självklart vill jag ha en chans att vinna dem! :-)



Kika in hos Scrapaddicted och/eller Jennie för mer detaljer!

{70}

Näsan rinner och halsen är irriterad. Jag nyser, snyter mig och hostar. Huvudet är tungt och ögonen värker. Gaaaaaah! Jag va ju hemma för två veckor sedan med feber, men då bröt inget annat ut. Min teori är att det här hänger ihop med kroppens reaktion då. Jag slappnade av i påskhelgen och då bröt det ut. Fast i helgen trodde jag helt säkert på att nysningarna och den kliande känslan i hals och ögon berodde på allergin...men efter nån timme på jobbet i morse kom febern krypande och jag blev helt kallsvettig...det var bara att inse fakta, lämna över till goa kollegor och chef, åka hem och däcka i soffan vid 12. Där har jag legat sen dess. Vilar och dricker mkt vatten. Den här gången ska det gå över!

Svärmor fyllde 70 för ett tag sedan och så här blev kortet till henne;


Färgerna återspeglas dock bäst i den här närbilden;


Sköt om er!

Tolkningar av tävlingsskiss

I Scrapperiets blogg har vi under påskhelgen bloggat alla 44 bidrag till skisstävlingen! Kika in och inspireras av alla superfina tolkningar!! :-) Jag är som vanligt fascinerad över hur varierade layouter det går att göra utifrån samma skiss! :-) Nu ska juryn rösta, därefter presenteras vinnaren i Scrapperiets blogg.

Själv redigerar jag foton för att få iväg en beställning för framkallning och min hy är nog rätt tacksam över det molniga vädret idag... :-) Men det har verkligen varit skönt att få lite färg på kroppen!

{stöd}

Skissen för vecka 14veckans skiss var ritad av Susanne och föll mig verkligen i smaken! Så här blev min tolkning som dessutom fick äran att vara med i veckans urval vilket gjorde mig extra glad! :-)



Idag började årets utesäsong på balkongen! Håkan gjorde fint där medans jag förberedde frukosten i morse, sen blev det långfrukost i solen! Såååå underbart! Därefter blev det lite mathandling och sen har jag suttit på balkongen med musik i lurarna och spanat i scraptidningar. Tur jag hade lite solskydd på mig för solen tar fort på hyn så här års. Jag är iaf så nöjd med sol, värme och behagligt tempo! Dessutom är jag scrapsugen nu och eftersom solen försvunnit från balkongen får jag med gott samvete scrappa! :-)

Glad Påsk!







Jag kan knappt tro på att det faktiskt är torsdag och jag ska få vara ledig i 4 dagar!! Wohoooo! Det är riktigt välbehövligt nu. Slutade tom tidigare idag, gick redan 14.30 från jobbet. :-) Helgen är tom och oplanerad, precis som vi ville ha den. Det kommer hända saker under helgen ändå, det är jag övertygad om. Men att ha 4 oplanerade dagar är så rätt just nu!


Igår fick jag en påfyllning i mitt ständigt sinande
Anna-behov... :-) Tusen tack för en mysig kväll vännen!! Mer sånt nu! :-) Insåg att det närmar sig Nödinge-träffen fort nu (nästa lördag) så jag måste nog redigera och skicka foton på framkallning i helgen. Och kanske webshoppa lite kul grejer...? :-)

Önskar er en riktigt härlig påsk med vårsol, god mat å dryck i glatt umgänge!


{på sightseeing}



Ett härligt minne från i somras när min pappa tog med farmor och plastfarfar till oss! Vi tog dem på runt på en tur med buss, spårvagn och båt för att visa dem Göteborg. :-)

Det blev en skön helg med påfyllning av energi, romantik, sol, inspiration mm i form av IKEA-besök, picknick vid havet, vin å ost, snyftfilm, scrap, mkt sömn osv... Däremot blev det inte något Halmstadbesök för att träffa Scrapperietgänget, det blev ett för stort projekt för min ork just denna helgen. Nu är det skönt med en kortare vecka och ny ledighet att se fram emot! :-)

Påskkort för Scrapperiet

Tusen tack för era goa kommentarer!! Ni gör mig så glad! :-)
Veckan som gått har varit tung med feber & förkylning och två sjukdagar hemma när jag bara sov i stort sett...tillbaka på jobbet i torsdags för en 12-timmars arbetsdag pga kvällsaktivitet och sedan arbetsdag med teamet igår. Pust! Nu är det verkligen skönt med helg och vårsol så att jag kan ladda mina batterier med energi! :-)

Jag har pysslat ett par påskkort för
Scrapperiet där utmaningen var att använda en QK-die till något annat än det var tänkt. Kul utmaning! :-)
Enkeldien som vi utgick ifrån är denna:


Jag gjorde någon typ av moderna blommor av hatten och hattbandet;








Spana in i Scrapperiets blogg för att se de läckra kycklingarna som Lina har gjort och håll utkik efter mer inspiration framöver! ;-)

Önskar er en skön lördag i vårsolen! (För nu när den tunga dimman släppt taget om Göteborg ser det ju ut att bli en riktigt fin dag även här!!)