Fler julkort

Ja det är mest julkort som skapas i min pysselvrå för tillfället och det känns jätteskönt att ha kommit igång så här tidigt. Visst är det mysigt med julpyssel i december, men då kan jag pyssla julklappsetiketter eller julklappar istället tänkte jag :-)

Annars är fokus på jobbet de här dagarna. Jag hade en hel del att ta tag i efter mina sjukdagar förra veckan och samtidigt rullar ju dagarna på med fullbokad tidbok så det blir en del övertid den här veckan. Väl hemma blir det mest vila och tv. Jag tycker det är ju svårt att ställa om sig till mörkret som redan faller när man går ut från jobbet efter tidsomställningen! Men snart är det en del av vardagen och nästa vecka hoppas jag vara mer i balans med livet :-)

{2 x brillor}Ett kärt sommarminne är scrappat och jag skrattar bara jag ser layouten nu eftersom jag minns vilken härlig kväll det var! :-)

Jag har ännu inte framkallat några foton tagna med nya kameran...dvs inga foton from augusti...det börjar nog bli dags för det ;-) Saknar fotoskrivare allt oftare!

Trevlig fredag!

Wellpapp + vit CS = julkort

Julkortsverkstaden är igång för mig och jag har jätteroligt! Antagligen för att det är så kravlöst att börja i god tid och för att jag leker och varierar upplägg/färgkombinationer/dekorationer samtidigt som korten blir rätt enkla.
Idag visar jag 3 kort med wellpapp och vit cardstock som gemensamma nämnare;

Och om 2 månader har förhoppningsvis de här korten nått sina mottagare :-)


{äntligen syrra}


En layout om en vän som äntligen tog examen som sjuksköterska i våras. Även den här layouten påbörjades hos Mya i augusti...Tack Mya för bandet! :-)

Idag är jag hemma från jobbet pga sträckning i rump/ryggmuskel... :-( Försökte verkligen ta mig iväg i morse men tvingades vända när trappstegen ner gjorde alltför ont. Värmedyna, insmorning och vila har gjort gott. Nu försöker jag röra mig så mkt som möjligt och inte stelna till. Men jag är frustrerad eftersom jag vet hur min frånvaro ställer till det på jobbet...och det hade varit lättare att hantera om jag legat nerbäddad pga förkylning eller nåt annat tyngre. Nåja, det är bara att försöka acceptera läget och återhämta sig så bra som möjligt! :-)

{shoppa på gekås}


Fotot är från Ullaredbesöket med tjejkompisarna i början av juni och layouten påbörjades hos Mya i augusti... :-)

~~~~~~~~~~~~~~~~

Det blev ett besök på mässan igår eftermiddag och det var som vanligt roligt att se massa glada scrappare shoppa loss :-) Träffade några mer bekanta scrappare också vilket alltid är roligt! Lokalen för mässan kändes bra, mer luft och ljus. Och betydligt närmare till toaletterna... ;-) Men utbudet i montrarna va inte rätt för mig...mycket vintage och shabby...dessutom mkt liknande utbud hos flera...och måååånga stämpelförsäljare... Jag lyckades hitta 3 papper där, 5 papper där osv i glada färger. Så jag handlade lite hos flera butiker och fick med mig lite roligt hem trots allt. Men då kändes det som om jag köpt allt jag ville ha och dessutom spenderat rätt lite pengar, vilket var en märklig känsla efter ett mässbesök...
Hur som helst var det skönt att få vara vanlig mässbesökare och inte jobba denna gången! :-)

Mässa i helgen!?Det närmar sig helg och scrapmässa här i Göteborg! För mig blir det första mässan jag får besöka som gäst utan att medverka i en monter...det ska bli riktigt skönt! :-) Vilka kan det hända att jag träffar på i Eriksbergshallen?

I veckan har jag haft en stor utmaning på jobbet, nämligen en föreläsning på en kurs...jag var grymt nervös precis innan, men det gick nog helt okej och deltagarna verkade nöjda över min timme :-)
Idag har vi varit på forskningsdag i Skövde och lyssnat på intressanta föreläsningar så nu är jag stimulerad men helt tom i huvudet...är ju inte van att sitta stilla och lyssna en hel dag numera :-)

I helgen ska jag förutom mässan hinna scanna både layouter och julkort så jag kan visa lite fler alster här i bloggen framöver :-)

{9 år av kärlek}Lördag kväll. Jag har röjt och tvättat idag. Känner mig nöjd med den insatsen och ska nu ägna kvällen åt att scrappa! :-) Sambon är iväg och ser fotbollsmatchen, men med mitt måttliga intresse följer jag den nog via nån nyhetssida på webben lite nu å då... :-)

Layouten ovan är från Rekordträffen och var mitt bidrag till utmaningen på temat kärlek. Mina favoritfärger och foton med mkt känsla, men jag känner mig inte särskilt nöjd med layouten... Nåja, så blir det ibland! :-)

Nu ska jag se över några layouter som påbörjades i augusti...haha! Bättre sent än aldrig va? :-)

Trevlig lördagskväll!

{ny kamera}

Den här veckan finns en av mina skisser på Veckans skiss! Hela teamet där har gjort så läckra layouter och det är så roligt att få se tolkningarna! :-) Min egen tolkning blev så här;Nu hoppas jag att fler blir inspirerade av skissen så jag får se ännu fler tolkningar! ;-)

{hipp hurra}Tröttheten tog ut sin rätt så igår va det soffan med en filt och film på TV som gällde. Passade bra med regnovädret ute :-)
Jag är betydligt piggare idag och det är tur eftersom jag ska luncha med två mysiga tjejer och sen på middag med 3 andra mysiga tjejer! :-) Bara det slutar regna å blåsa så är jag nöjd...men det är väl inte troligt i den här delen av landet...*hmpf*

Nu ska jag gå en bloggrunda och inspireras av era kreativa skapelser ;-)

{i sth}

Det blev faktiskt lite scraptid förra helgen och det va riktigt roligt! Som ofta annars inspirerades jag av veckans skiss och det här är min tolkning av skissen för vecka 39;Nu närmar det sig helg och det ska förstås bli jätteskönt! Extra mkt längtar jag den här veckan för det har varit bra tempo på jobbet och jag känner mig rätt tom inombords. Vissa veckor ger jag mer av mig själv på jobbet och då känns det så här. Tur att det går upp å ner :-)