Tack tack tack!!

Ni är alldeles underbara! Det kändes superbra att ha så mycket stöd med sig! :-) Både opponering och respondering gick finfint igår!! Det var en enorm lättnad när allt var överstökat kan jag lova...jag somnade gott i soffan igår kväll...*ler* Vår uppsats är godkänd av examinator och efter några kompletteringar ska handledaren godkänna den, och de kompletteringarna gjorde vi klart idag. Så jag är sååååååå glad och nöjd!!!! :-) :-) :-) Det blev sista dagen i skolan för mig idag, för på måndag och tisdag har jag praktik och sen är examenshögtiden i universitetets anrika huvudbyggnad på torsdag. Mindre än en vecka kvar som student alltså!! :-)

Kram på er!

Tänk på mig imorgon...

...för då är det opponering och respondering som gäller! Jag är grymt nervös nu....iiiiii! Det är tufft att ladda för bägge momenten samma dag, med bara 45 minuters paus emellan...men sen är det å andra sidan helt över för vår del och vi kan fokusera på kompletteringarna istället. Fast vi hoppas ju förstås att det inte blir så många kompletteringar... :-)

Det här kortet skickades till en go tjej som fyllt 30! :-)

{Tack}Ni missar väl inte att vi dragit igång med våra vanliga utmaningar på
Scrapinspiration efter bloggfesten!? Det här kortet gjorde jag med inspiration i färgutmaningen. :-)

Idag har det varit en tung dag pga besvärlig allergi...klåda i ögon, näsa och hals gjorde att jag tvingades stanna hemma. Men jag har kämpat på med förberedelserna inför opponering och examination på torsdag hemifrån med stängda fönster. :-)  Jag börjar bli riktigt nervös nu...skriver hellre tentor där ingen annan behöver veta vilka svagheter jag har än tvingas redovisa för 10 veckors arbete under en timme! Huva!

Tack Linda!

Kolla in vilken helt underbar present jag har fått från världens bästa Lindzi!!! Helt klockrent! :-) Det är verkligen extra speciellt att få så här personliga gåvor och jag blev alldeles rörd när jag öppnade paketet...TUSEN TACK LINDA!!!


Uppsatsen inskickad!!!

11.51 idag, 9 minuter innan deadline, skickade vi in vår uppsats! Magical moment! :-) Nu är jag alldeles avtrubbad och känner mig tom. Vi har verkligen lagt massor med tid på uppsatsen den senaste tiden och haft ont om handledning tyvärr. Men nu är det bara att inse att vi inte kan göra något mer åt den på en vecka. :-) Examination på torsdag (samma dag opponerar vi även på en annan uppsats) och sen får vi ta tag i eventuella, men troliga, kompletteringar.

I onsdags var jag även på en intervju för jobb, men det är först aktuellt i oktober och dessutom i Skåne...Så det är ambivalenta känslor och många funderingar just nu. Fast det är ju förstås inte ens säkert att jag blir erbjuden något ändå. Det är bra att gå på intervju och öva hur som helst. :-) Hoppas innerligt på jobb närmare förstås. Veckopendla blir tungt... Men huvudsaken är att jag får komma ut och jobba så fort som möjligt! Så hör ni talas om ett audionomjobb är det bara att hojta till! ;-)


Härlig sommarhimmel som får mig att känna hopp och glädje!

Banana Frog, Pink Paislee och Promarker

Jag fick några nya clearstamps i mitt senaste paket från DT-mammorna och det resulterade i några kort;

Storlek 15x15 cm
image802
Clearstamp från
Banana Frog som jag stämplat försiktigt med Staz On och sedan färglagt med Promarker Orange, Lime Green och Turquoise.

Storlek 7,5x15 cm
image803
Clearstamp från Banana Frog som jag stämplat försiktigt med Staz On och färglagt med Promarker Magenta.

Storlek 15x7,5 cm
image804
Clearstamp från Pink Paislee stämplad med Staz On och färglagd med Promarker Magenta och Turquoise. Bazzill just the edge med Stickles Magenta i hålen.

Storlek 10x10 cm
image805
Clearstamp från Pink Paislee stämplad med Staz On och färglagd med Promarker Orange och Turquoise. Hambly overlay och KiMemories Lace Cardstock.

Storlek 10x10 cm
image806
Clearstamp från Pink Paislee stämplad med Staz On och färglagd med Promarker Magenta och Lime Green. KiMemories Lace Cardstock.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I eftermiddag åker vi på klassresa till Köpenhamn!! Middag i Köpenhamn ikväll, hotell med hotellfrukost och sedan ett intressant studiebesök imorgon innan vi åker tåget hem på kvällen igen. Det ska bli superkul!! Kameran är redo! :-)

{rosa team}


Ni minns väl hur härligt rosa Scrapperiet-gänget var på
mässan i våras!? :-) Vi har scrappat samma foto i teamet och resultatet finns i Scrapperiets blogg! Kul utmaning och resultatet speglar våra stilar riktigt bra tycker jag! :-)


Är det förresten någon som vet hur man lägger till svart rum runt bilderna från den nya plattformen? Något har hänt i och med det för koden är densamma i stilmallen (enligt tips från designadinblogg) men det blir ju ingen ram... :-/ Dessutom har hela menyn halkat ner under mina inlägg...Jag förstår inte!! Någon som vet hur jag rättar till det?

Fredag!


Äntligen fredag! Fast just nu är det inte stor skillnad mellan vardag och helg faktiskt...möjligen att jag kan sova lite längre på helgerna och det är ju inte fy skam. :-) Annars är det uppsatsen som upptar tankarna dygnet runt nästan. På fredag ska den skickas iväg så den eftermiddagen ska jag unna mig att göra något kul! Kanske träffa någon och känna på det där sociala livet igen...? :-)
Min blogg är flyttad till den nya portalen och jag ville prova att blogga ifrån den, hoppas det funkar bra. Verkar faktiskt aningen smidigare hittills. :-)

Önskar er alla en trevlig helg!! Tack för att ni orkar fortsätta titta in här trots att uppdateringarna är få och jag inte hinner med att besöka era bloggar just nu.

Carolee's Creations - tema motor

Gissa om jag fick en rejäl utmaning när Lotta & Misan skickade mig ett paket med tema motor!?! :-) Det låg inga helt passande foton och väntade på att scrappas tyvärr så jag fick tänka till några extra varv, ta till några nödlösningar och så här blev resultatet;

Först ut är en layout utan foto som handlar om att jag fortfarande är utan körkort...
image788
Material:
Carolee's Creations - Fear Factor Bullseye
Carolee's Creations - Off Road Tracks
Carolee's Creations - Rev It Up
Carolee's Creations - Race Car Metal Accents
Bazzill Just the Edge
Banana Frog Clearstamp Circle


Andra layouten är även den utan foto och med rejält fokus på texten. Dekorationerna har viktiga funktioner för att förstärka texten och det är ett annorlunda sätt att scrappa på för mig.
image789
Material:
Carolee's Creations - Fast Ride
Carolee's Creations - Four Wheeler Stripe
Carolee's Creations - Diggin'
Carolee's Creations - Race Car Metal Accents


Den sista layouten fick mer anknytning till motortemat och handlar om en gammal utsliten traktor i ett uthus.
image790
Material:
Carolee's Creations - Fear Factor Bullseye
Carolee's Creations - Off Road Tracks
Carolee's Creations - Chocolate Star Brads
Carolee's Creations; Foam Thickers - Black Alpha
Pink Paislee; Clear Stamps - Doodle Circle
Banan Frog Clearstamps


Från materialet blev det två kort också:
image791
Material:
Carolee's Creations - Diggin'
Carolee's Creations - Four Wheeler Stripe


image792
Material:
Carolee's Creations - Fear Factor Bullseye
Carolee's Creations - Rev It Up
Carolee's Creations - Fast Ride
Carolee's Creations - Race Car Metal Accents


Jag är glad över att faktiskt ha skapat på temat motor och alla utmaningar är utvecklande så det här var nog en viktig process för mig! :-)


Hoppa nu vidare till Scrapperiet och kolla in läckra nyheter och den läckra tävlingsskissen!


{envis}

Om min kära syster är fotovan och oftast ställer upp med ett leende när kameran kommer fram (layouten ett par inlägg nedan!) så är min kära vän Sanna oftast motsatsen...hon är rätt så kameraskygg och vänder envist bort huvudet när kameran kommer fram... :-) Efter dryga 20 foton fick jag ett leende iaf!! Hihi!
image995

Bloggfestens vinnare...

...kan ni se på Scrapinspiration nu!!!! :-)

Det har varit en jätterolig resa med att planera bloggfesten och genomföra den. Vi har fått in så många läckra alster som har inspirerat mig massor! Alla bidrag kommer att bloggas där framöver, så titta gärna in och inspireras i veckan! :-)

Inspirerad av färgutmaningen gjorde jag ett kort (förstås utom tävlan även detta):
image994

Nu väntar uppsatsskrivande i solen på balkongen! :-)

2 dygn kvar av bloggfesten!

Nu är det bara knappt 2 dygn kvar av bloggfesten på Scrapinspiration så det är dags att sätta fart om ni inte redan är igång!! Fina priser att tävla om!

Jag har scrappat efter skissen som ingår i tävlingen (fast förstås utom tävlan) och layouten handlar om min vackra syster!! :-)
image993


{vi 3}

Efter skiss #29Scrapinspiration scrappade jag den här layouten om oss tre som driver den bloggen. :-)
image991

Nu är det bara några dagar kvar på Scrapinspirations bloggfest, deadline är på lördag kväll - så kom igen och scrappa nu!! :-)

Det blev en jättebra dag igår, mycket intressant och givande! Jag fick tom en dryg timme över för att strosa i Vänersborg och hittade till Pysselakuten där jag handlade några dekorationer. :-) Tufft att vara hemifrån i mer än 13 timmar dock, så jag däckade i soffan sen. Idag är det uppsatsskrivande som gäller igen! Tjingeling!

Lottningen är gjord!

Idag har jag lottat bland era kommentarer för inlägget om bloggens jubileum!
image987

Vinnaren blev....
image988

Kommentar nummer 15!! Och den gjordes av rara Ann-Sofie!! :-)
___________________________________________________________________________________________
Postat av: Ann-Sofie

Hjälp vad tiden går fort... två år...

Gillar i alla fall din blogg och det du gör starkt! Keep up the good work tjejen!

KRAM*
A-S

2008-maj-02 @ 23:35
___________________________________________________________________________________________

Jag har ju redan din adress A-S så det kommer något på posten framöver! :-)


Helgen har mest spenderats i solen och med uppsatsen istället för vid scrapbordet...men ett litet kort kan jag visa upp. Det är gjort efter min kortskiss till Scrapinspirations bloggfest, men förstås helt utom tävlan. :-)
image989

image990

Imorgon ska jag åka på utflykt till Vänersborg för en praktikdag som jag ser fram emot! :-)

{väntan}

Tack för alla era härliga kommentarer!!! Jag ska lotta i helgen och återkommer med resultatet! :-)

Till en skiss som jag utmanade med på
Scrapinspiration så gjorde jag den här layouten;
image986
Det är alltid lite extra roligt att scrappa efter sin egen skiss ett tag efter att man gjort den, för ofta har jag en tanke när jag gör skissen men det blir aldrig så när jag väl ska scrappa den själv sen... :-)

Ni kanske tycker jag är tjatig nu...men det finns ju en risk att någon missat det så därför påminner jag igen och igen... Scrapinspiration firar 1-årsjubileum med en bloggfest!! 7 spännande utmaningar och 3 fina vinster!

Trevlig lördag önskar jag er! Hoppas solen skiner på er! :-)