10 favoriter 2007 - layouter

Mikaela utmanar oss att blogga våra 10 favoritlayouter och favoritfoton även i år. Mina favoritlayouter för 2006 finns här om någon vill jämföra. :-) Jag gillar den här utmaningen skarpt eftersom jag får reflektera över min scraputveckling under året - väldigt värdefullt! Men samtidigt är det ju sååååå svårt!!! Jag har valt ut 10 layouter nu, men jag är inte säker på att jag står för mitt val om en månad... :-) Utan inbördes ordning kommer iaf layouterna här:

image768

image769

image770

image771

image772

image773

image774

image775

image776

image777

Mina 10 favoritfoton behöver jag mer tid för att välja ut...har insett att det varit ett bra fotoår för jag har många favoritfoton! :-)


GOTT NYTT ÅR kära bloggläsare och tack för att ni är så trogna besökare! Kramar till er!!!

{favoritmusik 2007}

Jag lockades att scraplifta ÅsaB's snygga layout "favoritmusik" i en utmaning vi hade på Scrapinspiration. Det var både upplägget och temat som inspirerade mig vilket syns i min tolkning;

image767

Tack för inspirationen kära ÅsaB! :-)

Ni missar väl inte att vi har många pågående utmaningar på Scrapinspiration?! ;-)

Jag har blivit utmanad av Mikaela att blogga mina 10 favoritlayouter och favoritfoton från 2007, så det ska jag fundera på nu och återkommer ikväll eller imorgon med mina val! :-)

{sommarkväll i jämtland}

Julen blev riktigt harmonisk och trevlig med alla klassiska inslag som julmat, julöl, julgodis och julklappar. Underbart! :-) Pappa och syrran har varit här och firat julen med oss. Det kändes lite ovanligt att fira jul hemma hos oss, men bara positivt förstås!
Den elaka förkylningen har tagit hårt på orken och kroppen orkar fortfarande inte mycket. Ute är det storm och spöregn...en alldeles lagom dag för att scrappa alltså! :-)

För ett par veckor sedan hakade jag på
Silwerstars underbara hyllning till webmosterhelene och scrappade efter en av Helenes läckra skisser. Min layout handlar om en rofylld vacker sommarkväll i Jämtland. Om du inte redan tittat in i hyllningsbloggen tycker jag du ska göra det för där finns massor med härlig inspiration! :-)

image766

God Jul!

Dan före dopparedan är redan här! En lång mysig dag har vi framför oss imorgon - underbart! :-) Men veckan har varit annat än underbar tyvärr... Tentan kändes rätt bra - tack för alla tummar!! - men natten därefter insjunknade jag i samma skit som min sambo drabbats av, nämligen hög feber och hosta. Fyyyyyy...jag som hade så mkt kvar att fixa med innan jul...det blev inte alls som jag hade tänkt mig. Sängliggande tills i fredags em då febern äntligen sjönk under 38. Halsen är fortfarande irriterad och jag orkar inte som jag brukar eller som jag vill. Men jag är tacksam att jag blir friskare för varje dag som går. :-)
Tusen tack för alla underbara julkort jag fått i posten!!! Här ligger en hög julkort som inte postats ännu...näe, det blev det verkligen inte som jag hade tänkt mig... :-/ Men det blir ju jul ändå! :-)

Här är några fler av julkorten jag skapat senaste månaden, denna gången med Scenic Route och KIMemories;
image762

image763

image764

image765
 
Jag vill önska alla mina bloggbesökare en riktigt GOD JUL!!! Hoppas ni får härliga dagar fyllda med värme och kärlek! Njut av stunderna och fotografera mycket! ;-) Kram på er!

Julkort del 2

Här kommer ytterligare ett gäng julkort;

image756


image757

image758

image759

image760

Imorgon är det tenta så tänk gärna på mig kl 9... :-)

{ego}

Praktiken är avslutad och jag är jättenöjd med perioden!! Har haft kanonbra handledare som gett mig stort förtroende och bra feedback. Jag har lärt mig otroligt mycket och haft så himla roligt!! En enorm utveckling på 4 veckor för mig själv. :-) Men...det ska bli skönt att inte gå upp 05.15 igen på ett tag...eller pendla 4 timmar per dag... :-) Nu väntar seminarium på måndag och tenta på tisdag i kursen vi hade innan praktiken, så det blir en plugghelg för mig.

Ännu en layout efter en skiss på
Scrapinspiration;
image755
Det ska till lite text, men jag är så osäker på hur jag vill ha det så det får vänta så länge. :-)

Doodlebug Iron Gate
KiMemories Pop Culture Lava Lamp
KiMemories Lace Disco Ball Hot Pink
AC Thickers Daiquiri White

Produkterna finns hos Scrapperiet!

{favorit}

Sanna gjorde en riktigt läcker skiss till Scrapinspiration och min tolkning blev så här;

image754

Det finns många snygga layouter utifrån skissen att inspireras av i Scrapinspirationsbloggen! ;-)

Rea hos Scrapperiet!

Spring till Scrapperiet och fynda i julrean!! Ni får inte missa Annikas otroliga erbjudanden! :-)

image753


{magisk vy}

Tack rara ni för era kommentarer om mina julkort!! :-)

Jag liftade
Millas layout "avtryck" till en utmaning vi hade på Scrapinspiration och min tolkning blev så här:
image752
Fotot är taget från vårt gästrum/scraprum när vi nyss hade flyttat in och det var extra magiskt att inse att vi kunde se en del av solnedgången! :-)

Missa inte de pågående scrapliftutmaningarna på Scrapinspiration! ;-)

Julkort del 1

Bazzill, papper från Forma Hantverk, stämpelmotiv från Kortmakaren, Stickles, Twinklings - det är grunden för de flesta av mina julkort i år! :-) Här kommer ett första axplock av skörden;

image749

image747

image748


image750

image751

Jag varierar mig i alla fall liiiite mellan korten...tycker det är trist att massproducera. Men genomgående är det enkla upplägg och få dekorationer, precis som vanligt när jag skapar. :-)

{juliga dofter}

En layout på tema jul som jag skickade in till Scrapbooking m.m i somras och helt hade glömt av...gillar den fortfarande och blir grymt sugen på att baka och pryda hemmet med julens dofter nu!! :-)

image746
(vit bakgrund som syns dåligt mot bloggens bakgrund precis som vanligt...nån gång ska jag lära mig göra ram runt bilderna...)

Det är ljuvliga fredag igen och jag är ledig från praktiken. Efter 4 dagar med 12-13 timmar hemifrån är det sååååå skönt att få sovmorgon och njuta av frukost i lugn och ro. :-) Praktiken fortsätter vara jättebra och igår hade jag så lyckade patientmöten att jag var helt lyrisk på vägen hem. :-) När patienter hellre vill träffa mig vid nästa besök än den ordinarie audionomen, då kan man ju inte annat än bli stolt!?!
Nu ska jag gå bloggrundan, anar att jag har mycket inspiration att ta igen hos många av er... ;-)

{fantasi?}

Ett motiv taget ur sitt sammanhang kan lätt tolkas som något annat än vad det egentligen är...eller hur? ;-)
image745
Layouten är scrappad efter en Morfen-skiss på
scrapinspiration - titta gärna på de andra tolkningarna också!

Sth-Gbg

Igår kväll var vi på ett företagsjippo på Svenska mässan, inbjudna genom Håkans jobb. Det var lyxig 3-rättersmiddag med vin och därefter show med Jan Bylund, Pontare, Charrlotte Perelli, Andreas Lundstedt, Sanna Nielsen och Tina Leijonberg. Många skratt och njutning av bra musik alltså! :-)
Idag är det därför lite segt...och väldigt grått ute...jag har tvättstugan och däremellan lyssnar jag på julmusik och pysslar med julkorten. Soft och riktigt behagligt!

Under förra helgens scraprace scrappade jag äntligen klart den sista layouten jag påbörjade på Scrappening! :-) Ett helskönt foto med mycket attityd var ju tvunget att bli scrappat och temat var givet eftersom mina Stockholmsrötter kontra Håkans Göteborgsrötter brukar ge upphov till en del småfejder... Den perfekta t-shirten är en gåva från min mamma och syster till Håkan. :-)
image744

Trevlig lördagskväll önskar jag mina bloggbesökare!