Alla hjärtans dag

Önskar er alla en underbart mysig alla hjärtans dag!! Solen strålar här i Göteborg och jag är fylld av energi! Solen gör verkligen mycket för sinnet (liksom regnet, fast med negativ effekt då...). På dagens schema står uppsatsarbete i form av att läsa litteratur och bla. skriva några mail tillsammans med min uppsatspartner. Egentligen läser vi en teorikurs nu, insprängd i uppsatsskrivandet, men föreläsningsfria dagar försöker vi hålla uppsatsen vid liv. Ikväll blir det nog hemmamys med sambon och bakad potatis. :-)

Ett par hjärtekort har jag att visa er idag:
image828

image829

Jag har stansat ut QK-hjärta (RS-0010) i tunn filt (finns på panduro) och fäst med färgade häftklamrar (making memories). Texterna är QK icing rubons som jag fick i goodiebagen på eventet förra året. Apropå eventet, och att några frågat mig, så ska jag inte åka dit i år. Det var en rolig upplevelse att vara med
förra året, men jag var inte helt nöjd med upplägget att mest skapa minialbum/alterprojekt och göra en exakt kopia av instruktörens alster. Varken insupen kunskap eller inspiration var värt pengarna för min del. Men jag hoppas att det blir bättre i år och att ni som ska dit får det jättetrevligt! :-) Nu blev jag påmind om att jag inte framkallat eller scrappat några foton från tillfället...det måste jag ju ordna! :-)

Kommentarer
Postat av: Emma

Vilka fina hjärtekort du har gjort!! Hoppas att ni får en mysig kväll! Jag ska nog laga lite myspysmat till Magnus när han kommer hem ikväll, har bara inte kommit på vad än :o)

Kram

Postat av: Aase/ängel60

Ha en bra dag, synd att du inte var nöjd med Scrapevent förra året. Bara hoppas att detagit till sig kritiken. kram Aase

2008-02-14 @ 12:13:53
URL: http://angel60.blogg.se
Postat av: Junitjej

Hej! Här får du en stor kram av mig!
Jag önskar dig en trevlig Alla hjärtans dag!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2008-02-14 @ 13:39:09
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Charlotta

Snygga kort ! och.. ha en bra alla hjärtans dag !

2008-02-14 @ 15:06:33
URL: http://happieart.blogg.se/
Postat av: Smulan

Kramar till dig på alla hjärtans dag!! Så Panduros fil är alltså tunnare? Provade stansa i filt som jag hade liggande här hemma mem då orkade inte tången riktigt igenom. Lo´n med dig o halsduken är helt underbar!

2008-02-14 @ 17:20:46
URL: http://smulansscrap.blogg.se
Postat av: carina

Massor av kramar!!!!

super söta kort!

2008-02-14 @ 19:32:48
URL: http://carinalindholm.blogg.se/
Postat av: Fia

Underbara kort! Älskar häftklamrar! Ha en mysig kväll!

2008-02-14 @ 20:58:36
URL: http://fialoppansblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback