Inspirationspärm

Jag inspirerades supermycket av EmmLa's läckra idébok och skyndade mig att beställa en receptpärm från guldfågeln...tyvärr blev den liggandes bra många veckor innan jag påbörjade pimpningen, men nu är den klar! Jag har härmat EmmLa en hel del men jag hoppas den är lite Åsig också... :-) Tack Emma för inspirationen!!

image949Jag ritade av receptflikarna som följde med och klippte ut i vit bazzill. Mina flikar fick heta skiss, lift och tips eftersom det är just de flikarna jag använt mest i min gamla idébok. Efter varje flik sitter några blad i svart bazzill (avritade efter receptbladen). Jag är sådan att jag vill riva bort blad där jag använt tex. alla skisser, men jag är för snål för att göra det med bazzill... När jag sprang på en kub med mindre post-it-lappar i två nyanser av turkost visste jag att det var dem jag skulle använda mig av! Nu ska skisser och annan inspiration antingen skrivas ut och fästas på post-it-lappar eller ritas av direkt på dem. Tror det blir en blandning. Jag är supernöjd med min inspirationspärm och hoppas innerligt att den ska göra att jag låter datorn vara avstängd mer när jag scrappar... :-)

Kommentarer
Postat av: EmmLa

Åh va roligt att du blev inspirerad :) Smart det där med posi-it-lapparna, nu är det jag som får inspireras av dig igen! Är också sån att jag vill riva bort saker som inte är aktuella längre, annars blir det alldeles för mycket... supersnygg blev pärmen!

Postat av: Jenny

Underbar pärm Åsa, nu blir jag sugen att göra något med min... Och ja som inte ens packat upp alla mina pysselsaker ännu...
Hoppas allt är bra med dig...
KramKram Jenny

2008-04-08 @ 13:02:38
URL: http://jennyslenny.blogspot.com
Postat av: Aase/ängel60

Jätte härliog fårnog fixa ngt kinande... Kram Aase

2008-04-08 @ 16:28:32
URL: http://angel60.blogg.se
Postat av: stina ~maräng~

Åhh, så fin!!
Snart kanske jag kommer till skott med min pärm också (den har legat här och skräpat sedan i december)Supersmart med Post-itarna!
Kram! Stina

2008-04-08 @ 18:21:39
URL: http://stinamarang.blogg.se
Postat av: Anna

Kanonsnygg!

Jag har ju en sådan liggandes nere i mitt rum!!!

Vårkrmen Anna

2008-04-08 @ 19:53:45
URL: http://annastenman.blogg.se
Postat av: Emma

Underbar!! Har en liknande som vi skriver ner filmer vi sett på (mååånga) + betyg vi ger dem. Kanske skulle dekorera den lite :o)

2008-04-09 @ 09:37:28
URL: http://pysslare.blogspot.com
Postat av: carina

WoW!! jätte läcker, kanske ska ta och fixa till min oxå som bara ligger och skräpar!!=)

2008-04-09 @ 14:41:32
URL: http://carinalindholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback