4 kort i 10x10

Jag gjorde några enkla kort med nyheter från Scrapperiet, titta gärna i in bloggen om du undrar vilka produkter jag använt! :-)





På nästa kort använde jag motivstämpeln till att stämpla ett matchande bakgrundspapper.




Jag är absolut fast i punchinella- och ticketträsket!! :-)

{volvon}

Åh ja, det blev verkligen en toppendag igår!! :-) Först en trevlig scrapträff med god mat, lite scrapshopping, massa prat, en del kaffe, många skratt och liiiiite scrappat. Jag va verkligen ringrostig...hade mycket lättare för att kommentera hur mina bordsgrannar skulle göra på sina layouter istället! Haha! Stackars tjejer... :-) Men det blev iaf ett färdigt kort och tre påbörjade layouter! Underbara Anna körde mig hem och jag hade 40 minuter hemma för att byta om och piffa till mig lite inför kvällens festligheter. Hos jubilaren fick vi gott rött vin, massa god mat (uppenbarligen med en del vitlök i fick jag höra när jag kom hem...*fniss*) och dessutom drinkar! Oh la la! Åsså massa tjejprat om ditt å datt förstås! :-)

Idag har jag, förutom ett maxi-besök, mest slappat hemma och faktiskt pysslat lite med de påbörjade layouterna! Hade en påbörjad från förra helgen (som jag klantigt nog glömde hemma igår...) som äntligen blivit klar. Det är en tolkning av en Morfen-skiss på
Scrapinspiration. Layouten handlar om bilen vi brukar få låna när vi behöver åka till IKEA tex, eftersom vi inte har någon egen bil. Än iaf. :-)


Min scanner vägrar återge rätta färgerna på punchinellan så jag fotade en detaljbild för att visa att punchinellan faktiskt tar upp färgen i panelen. :-)


Nu väntar lite arbete i köket för att kunna njuta av kyckling med ugnsbakade rotfrukter sen! :-)

Eget rum!



En vanlig fredag men ändå speciell och betydelsefull för mig! Idag fick jag ett eget rum med namnskylt utanför å allt!! Där ska jag husera åtminstone till årsskiftet och det känns bara sååååå bra! :-)

Nu vankas det fredagsmys med sambon och sushin som han är på väg hem med! Mums! :-) Imorgon ska jag faktiskt åka på scrapträff!! Jag fick möjlighet att ta en plats på Utby-träffen pga att SaraF fått förhinder, stackarn...men jag är otroligt tacksam att jag fick chansen!! Jag behöver en inspirationskick så jag kommer igång med scrappandet igen... :-) Dessutom behöver jag min
Anna-dos!! :-) Efter scrapträffen blir det tjejkväll för att fira en kär väns födelsedag! Vilken härlig lördag va!?! :-)

Önskar alla er som tittar in här en underbar helg!!

{fika}

Mitt fokus just nu är jobbet och jag har ingen energi över för annat i veckorna...jag bara slappar på kvällarna, ligger i soffan och ser en massa strunt på TV och ett å annat bra program däremellan. :-) Från att ha haft datorn på varje dag är det numera snarare undantag att jag sitter här...en märklig känsla av tappad kontroll börjar infinna sig...*ehum* Nåja, tids nog får jag väl bättre rutiner så att jag orkar med mer i livet, men nu får jobbet vara fokus för jag är så himla glad att jag har det jobbet jag har! :-)

En tolkning av min egen skiss på
Scrapinspiration blev så här;

Hm, dags att rengöra scannern igen ser jag...

Må så gott!

Dop

Igår var vi på barndop och det var så mysigt och trevligt på alla sätt! Här kommer några foton som får illustrera tillställningen!














Härlig kontrast va? :-)




Daisy Bucket hos Scrapperiet!

Daisy Bucket har kommit med nya kollektioner och inför mässan fick jag scrappa med kollektionen "A Wonderous World". Alla produkter som nämns under respektive bild kommer från Scrapperiet. Missa inte Camillas superfina minialbum med en av de andra kollektionerna!! ;-)


Daisy Bucket Design; A Wonderous World - Rainshower

American Crafts; Vinyl Thickers - Daiquiri
Punchinella - svart

Maya Road; Butterflies Sheer Sheet

Daisy Bucket Design; A Wonderous World - Nature Trail

Daisy Bucket Design; Rub-ons - Wonderous World - Big World

Carolee´s Creations; Tiny Alpha Stickers - chocolate
Punchinella - metallic blå

American Crafts; Vinyl Thickers - Rootbeer Float

Making Mamories; Akrylfärg - Navy



Daisy Bucket Design; A Wonderous World - Nero Leaf
Daisy Bucket Design; Rub-ons - Wonderous World - Big World

Punchinella - metallic grön

Carolee´s Creations; Tiny Alpha Stickers - chocolate


Daisy Bucket Design; A Wonderous World - Nature Trail

Daisy Bucket Design; A Wonderous World - Fresh Air

Daisy Bucket Design; Rub-ons - Wonderous World - Big World

Punchinella

Carolee´s Creations; Tiny Alpha Stickers - chocolate


Daisy Bucket Design; A Wonderous World - Rainshower
Daisy Bucket Design; A Wonderous World - Nature Trail
Punchinella metallic grön


Survival kit för förkyld Åsa



De här sakerna har hållit mig sällskap när jag tittat på diverse såpor och annat blaj på TV de senaste dagarna...boooooring! Men jag har ju heller inte orkat göra något annat så det var bara att gilla läget. Jag va till jobbet i måndags fm men insåg efter 2,5 timme att febern kom krypande och att hostan blev värre. :-/ Sen har jag varit hemma tisdag och onsdag i ungefär samma skick. Idag har tack å lov febern gett sig så huvudet är mer vaket idag och jag har bestämt mig för att jobba imorgon. Men det var ju inte så här veckan skulle bli...*mutter mutter* Alla mässinköpen ligger fortfarande framme och lockar till pyssel, men det får vänta för inspirationen är lika med noll. Hoppas och tror bestämt på att den återvänder när jag blir piggare. :-)

Tack för uppvaktning!



Tack för alla gratulationer här i bloggen, på mail, på sms, i brevlådan och live! Jag har verkligen blivit firad trots att jag inte fyller jämt och ni ska veta att jag uppskattar det massor!! Tack tack tack! :-)
På självaste födelsedagen (i fredags) mötte jag upp Kattis på centralen direkt efter jobbet, sen blev det mysigt babbel i köket över kaffe och bakverk några timmar innan vi gjorde oss i ordning för att möta 5 glada tjejer vid restaurang Svarta Oliver där vi åt en jättegod middag och hade såååå mysigt! Efter middagen drog 4 av oss vidare till Gothia för en drink på Heaven 23 - lyxigt och gott! I går blev det långfrukost följt av flera timmars shopping innan dagen avslutades med vin och filmkväll. En kanonhelg alltså!! :-)
Idag har det bara varit slappt. Jag kunde visst inte klara mig undan en riktig förkylning längre nämligen...har ont i halsen och nyser en massa. :-/ Måste kurera mig för denna veckan är det på allvar, jag har eget ansvar varje dag och går inte längre brevid alls. Oooooo! Spännande och roligt men samtidigt toknervöst!

Idag fyller min rara mormor 80 år och eftersom det firas i Jämtland kunde jag inte vara med. Jag fick däremot äran att göra kortet och eftersom min mormor älskar blått blev kortet så här;


Nu blir det honungsvatten och soffan igen... Ha en skön söndagskväll!!

Grattis Sanna!

Söta Sanna fyller år idag och då passar det väl bra att blogga en tolkning av hennes kortskiss!? :-)

Det är glitterlim i mitten av blommorna så kortet är lite mer speciellt live än vad det ser ut här... :-)

Grattis Sanna!!

Den här veckan har rullat på i högt tempo trots att jag varit mässbakis... :-) Igår va jag på ansiktsbehandling - underbart!! - så nu ska jag ta mig i kragen och sköta om min hy ordentligt. Och jaaaa Camilla & Annika - ni har påverkat mig, så jag kör på med D! :-)
Imorgon är det äntligen fredag och min vän sedan 13 år tillbaka (halleluja va det lät då!) kommer hit och hälsar på!! Det ska bli såååå mysigt! Fredagskvällen ska vi spendera med andra glada tjejer på restaurang för att fira min namnsdag (eller nåt sånt...)! Längtar! :-)

Rapport från mässan

Åh vilken rolig helg det har varit!! Precis som mässhelgerna brukar vara!  Det är så himla kul att få träffa scrapvänner och även få lära känna nya scrapvänner!! :-)

Här kommer några foton från
Scrapperiets monter där jag har hållit till i helgen tillsammans med Lotta, Misan, Lina och Camilla! Vi har haft väldigt trevligt tillsammans och jag är jätteglad att få vara en del i det gänget. :-)








Efter stängning igår gick jag, Camilla och Maria ut och åt tillsammans! Det blev en himla mysig kväll tillsammans med dessa två söta och rara tjejer!
 

Idag var var jag i Scrapperiets monter till 14 och sen gick jag en sväng i de andra montrarna innan jag åkte hem nån timme senare. Det kändes precis lagom med mässintryck då och fötterna ömmar rätt mycket efter att ha stått upp så mycket i helgen. Nu vilar jag och njuter av alla mina scrapsaker som jag kom hem med! :-)

Mässhelg!

Imorgon är det äntligen dags för den stoooora scrapmässan på Svenska Mässan igen!! Det ska bli jätteskoj att få träffa scrapvänner! Jag finns i Scrapperiets monter under hela lördagen och en del av söndagen, hoppas vi ses där! ;-) Scrapperiet har massor med nyheter med sig och där finns möjlighet att betala med kort!


Den här layouten är en av flera som kommer att hänga i Scrapperiets monter för inspiration i helgen!

Min vecka har varit intensiv med besök på passmyndigheten för ny legitimation, besök på grekisk restaurang, besök på IKEA och besök i frisörstolen. :-) Förutom besöken på jobbet då. :-) Tyvärr har bloggen blivit lidande istället, men jag hoppas att jag snart är inne i nya rutiner och har mer ork och tid för att blogga. En mässrapport kommer efter helgen iaf! :-)