god jul i prickar



I söndags kväll va jag på årligt julpyssel hos en kär vän. Vi fick massa gott julfika med glögg till och pysslade å pratade i flera timmar. Supermysigt!! För mig blev det några fler julkort, men de flesta behöver lite mer detaljer så de får jag vänta med att scanna... Men det här pricktokiga kortet fick vara klart så här :-)

Nu är härliga fredagen här och eftersom jag har semester nästa vecka så det känns extra härligt idag!! :-)

{agnes}





Vi va på ett fint och mysigt barndop i söndags. Tjejen döptes till Agnes Viola och var på ett strålande humör! :-) Tyvärr medför ju mysbelysningen i kyrkan att bilderna blir urdåliga och jag saknade återigen den externa blixten som jag inte köpt...måste nog ordna det innan jul :-)

Jag mår betydligt bättre idag och siktar på att jobba imorgon. Bara tre dagar kvar, sen väntar en veckas härlig semester! :-) Mer om det en annan dag... :-)

{konfirmation}



Jag fortsätter med mina enkla layouter för att hålla inspirationen vid liv mellan alla julkort :-)

Idag är jag krasslig och är hemma från jobbet... :-/ Helgen har varit intensiv så jag har inte hunnit med bloglovin på länge nu men tror jag ska orka en bloggrunda under eftermiddagen så jag får se vad ni andra hittat på :-)

{15}



Ett enkelt kort till en tuff 15-åring :-) Jag gillar den rustika känslan med kraft och wellpapp, särskilt i kombination med lite bling :-)

{jaana 30 år}



En layout från två helger sen som nu äntligen blivit scannad... Det går inte fort för mig inte :-) Och layouterna är inte särskilt avancerade, men jag trivs med hur de blir eftersom jag vill ha fokus på mina foton. Det är kul att scrappa när det känns bra ju :-) Men det händer mycket nu på helgerna så pysseltiden är minimal. I fredags när jag skulle pyssla var jag för tom i huvudet efter veckan så jag redigerade mest foton och surfade på julklappsidéer istället. Nu hoppas jag kunna pyssla lite för det känner jag mig förtjänt av efter en helg med städning, rensning i förråd, slängning av återvinning och storhandling! :-)

Hoppas ni alla haft en skön helg!

Bokenäs och tips på blixt sökes

När jag fyllde 30 fick jag härliga presentpengar till kameratillbehör och med tanke på årstiden har jag bestämt mig för att satsa dem på en extern blixt. Jag är alltså på jakt efter en extern blixt till min Canon Eos 450d och undrar om någon har tips på vilken jag ska satsa på? Alla kommentarer tas tacksamt emot! :-)

Förra helgen tillbringade vi med vänner i fina lägenheter på anläggningen Bokenäs. Vi åt och drack gott, spelade spel och pratade, sov gott och njöt av rekreation. En toppenhelg alltså!











Nu har vi njutit av natur och miljombyte två helger i rad, så det känns faktiskt himla skönt att få vara hemma den här helgen och ta tag i en del fix hemma. Ikväll är sambon på killkväll så jag ska pyssla! :-)

Jag ♥ jeans



...fast nu packar jag för en helg utan jeans...:-) Vi ska åka till Bokenäs och umgås med vänner i avslappnat tempo. Resten av gänget ska på spa imorgon men det är inte min grej så jag ska ta med mig kameran på promenad istället ;-)

Nä, nu måste jag skynda mig med packningen.
Önskar er en trevlig helg!

Julkort i brunt



Mönstrat papper från Scenic Route, en stark favorit bland papperstillverkarna under många år hos mig och jag kan inte förstå att de ska lägga ner...så trist... :-( Tur att jag hittade lite härliga papper hos Lektyg på mässan och i Designats webshop så jag kan njuta ett tag framöver :-)


Höstvyer







Vi tillbringade fredag till lördag i stugan i Ljungby-trakten och vaknade till strålande sol och frost, perfekt fotoläge förstås! :-) Det var härligt med miljöombyte och kvalitetstid med familjemedlemmar. Idag var planen mer höstfotografering men det blev inställt och det är faktiskt rätt skönt att plötsligt ha tid hemma till lite fotoredigering och pyssel :-)