{orkidéeutflykt}


Efter scanningen har det kommit till ett accenttecken ovanför e förstås... :)

Tjoho! Till slut en uppdatering i den här bloggen igen :-)
Livet består av jobb, vila och massa sociala aktiviteter just nu. Och mellan varven en salig blandning av barnvagnar, spjälsängar, försäkringar, föräldrapenning, dammsugare, ommöblering mellan rum osv. Det är härligt men lite för mycket i huvudet faktiskt...och kroppen orkar inte riktigt med så som jag vill så allt blir omständigare... :-) 

Vi går in i vecka 30 idag och till veckan börjar föräldrakursen hos mvc. Spännande och gruvsamt på samma gång. Jag hinner inte reflektera och känna efter så mycket just nu, så det känns märkligt att det redan är dags för träffarna med andra föräldrar. Det lilla livet mår iaf bara bra enligt senaste kontrollen på mvc i veckan och nästa uppföljning blir om 4 veckor. 

Hur som helst, nåt pysslat blir det inte...men snart ska pysselsakerna packas ihop och förflyttas till ett annat rum, och jag vet av tidigare erfarenheter att det brukar kunna trigga inspirationen :-)

Men iaf, layouten ovan påbörjades på scrapträffen hos Ulrika för några veckor sedan och handlar om en hemlig resa som vi ordnade för svärmor i födelsedagspresent. Pga svårigheter att hitta en bra dag för utflykten fick hon vänta från mars till augusti...men lika glad var hon för det :-) Resmålet var redan bestämt sedan innan födelsedagen, vi åkte till en orkidéebutik i Varberg -
Stenåsa. Svärmor älskar orkidéer och har god hand med dem, så hon blev lyrisk av att få se så många vacka exemplar förstås. :-)

Kommentarer
Postat av: Mia

Färgglad och läcker layout!! Skönt att du och bebisen mår bra.Kram!

Postat av: Lotta

Du gör så stilrena lo´s i läckra färger. Tänk vad mycket du kommer att få anledning att scrappa om när de resterande 10 veckorna gått och ni sitter med er bebis i famnen? Sedan är det ett helt liv av underbara motiv som du har framför dig. Njut!

2010-02-01 @ 19:22:34
URL: http://scrappaklja.blogspot.com
Postat av: Susanne H

Härligt att höra att allt är bra med bebben och dig. Kul med föräldrakurs, det kan leda till många vänskaper och mycket trevligt umgänge. :o)

Jättefin layout!

kram

2010-02-04 @ 12:44:02
URL: http://snuffehar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback