Fler julkort

Ja det är mest julkort som skapas i min pysselvrå för tillfället och det känns jätteskönt att ha kommit igång så här tidigt. Visst är det mysigt med julpyssel i december, men då kan jag pyssla julklappsetiketter eller julklappar istället tänkte jag :-)

Annars är fokus på jobbet de här dagarna. Jag hade en hel del att ta tag i efter mina sjukdagar förra veckan och samtidigt rullar ju dagarna på med fullbokad tidbok så det blir en del övertid den här veckan. Väl hemma blir det mest vila och tv. Jag tycker det är ju svårt att ställa om sig till mörkret som redan faller när man går ut från jobbet efter tidsomställningen! Men snart är det en del av vardagen och nästa vecka hoppas jag vara mer i balans med livet :-)

Kommentarer
Postat av: Lena

Härliga kort du gjort! Jag gillar att det är prickigt. Ha en trevlig kväll.

Postat av: AnnaB

Ja visst är det jobbigt med mörkret...! Jag längtar till våren... ;-) Jättefina julkort...! Försöker komma på hur jag ska göra i år... kanske blir det någon digital variant som är lätt att printa ut i många ex. :)

2009-10-28 @ 09:48:06
URL: http://annab.blogg.se/
Postat av: Drullputta

Tror du jag blir supersugen på att få pyssla när jag ser dina fina kort? Hann ju göra några innan Alma kom men jag kommer nog inte hinna några flera tyvärr..

Kram

2009-10-28 @ 19:42:07
URL: http://drullputta.blogspot.com
Postat av: maybemej

så himla fina. älskar prickar.

2009-10-28 @ 22:18:45
URL: http://www.maybemej.blogspot.com
Postat av: elisabethp

Vad flitig du är med julkort redan! Dom är jättefina!

kram

2009-10-30 @ 09:37:49
URL: http://elisabethp.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Ja usch ja för mörkret.. snart är det mörkt både till och från jobb. Men om 5 månader så.. är det vår igen :) Härligt att du kommit igång med julkort redan. Kanonfina. Och tack för den fina kommentaren om min layout "rädd", ja det var riktigt skönt att få ner sina tankar på papper! Kram på dig!!

2009-10-31 @ 17:19:24
URL: http://ellisonscrap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback