{pocket}Min tolkning av en inspirerande skiss hos
Pappersbiten! Layouten handlar om hur härligt det är att kunna läsa "utan att lära" nu när det gått en tid efter examen. Det är så befriande att sjunka in i en bra bok och bara vilja läsa vidare... :-) Helst ska det dessutom vara pocket så att det är lätthanterligt!

Det händer massa kul på kvällarna så här års så det blir inte mycket scraptid men jag hoppas på lite pysseltid till helgen igen. För nu är det snart helg och sen är det ju bara 3 veckor kvar att jobba innan semestern! Lovely! :-)

Kommentarer
Postat av: Sara

Den blev jättefin!!

Jag är så himla olika när det gäller böcker jag.. Ibland läser jag böcker och då läser jag som aldrig förr, men ibland (som nu) får jag ingen ro till att läsa och tycker det är super tråkigt.. Konstigt det där..Postat av: Karolina (karehed)

Vilken snygg LO! Ugglan passar ju perfekt till temat. Hoppas du får en skön helg med massa scraptid :)

Kram Karolina

2009-07-09 @ 21:57:04
URL: http://karolinasscrapblogg.blogspot.com
Postat av: Mia

Den är ursnygg!!! Här är en till som älskar att läsa pocket! Tre veckor till semestern?! Nåja, tänk vad skönt att vara ledig när alla andra börjar jobba igen. =)Kram!

2009-07-09 @ 22:12:45
URL: http://joggemia.wordpress.com
Postat av: myamia

helt lövely!!! jag längtar tills jag kan börja läsa för nöjesskull igen. ;) kram

2009-07-10 @ 10:30:23
URL: http://www.myamias.blogspot.com
Postat av: Morfen

Vilken fin layout!! Håller med dig om att det är befriande att komma ifrån pluggandet och välja vad man vill att läsa och glädjen i skönlitteraturen kommer tillbaks också. Hoppas du får en mysig och scrappig helg! Kram!

2009-07-11 @ 00:23:38
URL: http://morfen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback