{80-tal}

I nyaste numret av Scrapbooking m.m har jag med en tolkning på Fialoppans läckra layout "men jag är egentligen"! Min layout finns på sidan 55 för den nyfikne. :-) Tack Fia för inspirationen!!

Jag skickade även in en tolkning på en äldre tidningsskiss till temat snabbscrappat, eftersom just skisser triggar igång min inspiration bra - även om skissen inte är helt färsk eller aktuell för ett call. :-) Layouten handlar om när vi va bjudna på födelsedagsfest med 80-tals tema förra sommaren. Jag hade precis varit magsjuk och va inte riktigt i form...men det var en trevlig tillställning och lite 80-tal fick vi till i vår outfit (våfflat hår bla....haha!) trots dålig fantasi. :-) Nåja, layouten kom inte med och därför kan jag visa den nu;


Bara så ni vet varför jag inte alls kommenterat på ett gäng inlägg hos er så beror det på att jag är klantig...Jag är inte riktigt hemma i den nya versionen av bloglovin så jag råkade markera alla inlägg som lästa...så nu har jag nog missat en hel del intressant hos er andra... :-( Annars gillar jag bloglovin skarpt! :-)

Fotoredigering, scrap och bra musik står på min planering för kvällen! Får se hur det går för jag är rätt solvarm och mosig efter några timmar på stranden idag... :-)

Kommentarer
Postat av: Cilla

Har spanat in s. 55 - snyggt, Åsa!!

Den här layouten är läcker. BOY-kepsen fick mig att småskratta lite :)

Kram

Postat av: Anonym

Supersnygg layout det där! 80-talet är hett igen så nu är ni ju inne igen.. s Jag har inte vant mig vid nya bloglovin'... varför kan inte "markera läst" längre en och en.. bara grupper. Eller har du klurat ut om man kan det? Kramis!

2009-07-04 @ 22:04:41
Postat av: Morfen

Jag är skyldig till inlägget ovan.. Jag sitter på mammas dator. Kastade mig hastigt och lustigt till Karlstad. Härligt är det även om jag mår ganska skräp. Ungarna har jätteroligt. Hursom så hittade jag funktionen "markera läst" nu. :) Kram igen!

2009-07-04 @ 22:07:56
URL: http://morfen.blogg.se/
Postat av: myamia

snygg!!!

måste köpa nya tidningen minsann å kika på den andra. ska vi höras om en date snart?

kram

2009-07-05 @ 01:01:14
URL: http://www.myamias.blogspot.com
Postat av: Sandra

Åh, vilken härlig LO! Gillar också skisser massor, och speciellt så enkla.

2009-07-05 @ 09:51:57
URL: http://smamirakel.blogg.se/
Postat av: Sara

Båda layouterna är super snygga! Tom jag kan tänka mig äta sushi!

2009-07-05 @ 12:50:02
URL: http://drullputta.blogspot.com
Postat av: Mia

Snygg!! Alltid läckert med rosa och svart ihop. Låter härligt att vara solvarm och mosig...själv är jag riktigt mör efter en heldag på Ölands djurpark. =)Kram!

2009-07-05 @ 19:27:46
URL: http://joggemia.wordpress.com
Postat av: Aase/ängel60

Rosa är ju så nsyggt tillsammans med svart :)

Jätte fin LO. Måt gottit. Kramen Aase

2009-07-06 @ 14:14:18
URL: http://angel60.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback