Ledigt igen :-)Fredag och dags för ledig tid igen, härligt! :-) Men kroppen börjar bli lite förvirrad och det är svårt med rutinerna när man jobbat 2 dagar i taget uppdelat på 4 perioder på 3 veckor. Så lite skönt ska det trots allt bli med vanliga veckor framöver. Men jag klagar inte på ledigheten för det! Jag njuter i fulla drag av att få vila och mysa inomhus :-)

I veckan passerade vi 100 dagars-sträcket och nedräkningen till BF är påbörjad! Coolt! :-) Nu ska diverse inköp börja göras och det är ju inte en liten djungel att ta sig igenom direkt...men en spännande sådan samtidigt!

Nu ska jag försöka packa ihop scrapsaker för imorgon blir det scrapträff! Jag ser fram emot babbel, skratt och inspiration - en trevlig dag helt enkelt! :-)


Trevlig fredag!

Kommentarer
Postat av: Mia

Tokgillar detta kort!! Och visst är det en djungel bland alla bebisprylar....men det är ett kärt I-landproblem. =) Hoppas du får en trevlig scrapträff!Kram1

Postat av: Morfen

Superfint kort! Hoppas ni fick en mysig scrapträff igår och att du fick något skapat också. Bebisprylar är en djungel.. men en rolig sådan. :) Kram!!

2010-01-10 @ 17:41:57
URL: http://morfen.blogg.se/
Postat av: Malin

Men Åsa! Hur har jag kunnat missa att ni ska ha tillökning?? :-) Så roligt, GRATTIS!!!

Skönt att du mår bättre nu, hoppas resten av tiden fortsätter så!Lycka till,Kram Malin

2010-01-14 @ 20:53:13
URL: http://malinshorna.blogspot.com
Postat av: Anonym

HejsanPassa på att besöka oss, Articsisters, nu under helgen. Vi har stor REA på samtliga stämplar. Vi öppnar upp med 50 % rabatt. Ett perfekt tillfälle att fynda fina textstämplar inför tillverkningen av Alla hjärtansdagkorten. Vi har REA från fredag den 14 januari till söndag den 17 januari.Välkommen in MVH /Ceciliahttp://www.safirsilk.se

2010-01-14 @ 23:16:35
Postat av: Ita

Åh så spännande!! Kan vi inte få se dig och din vackra mage??

Kram Ita

2010-01-15 @ 10:19:47
URL: http://itapitas.blogspot.com
Postat av: Monnah

Älskar komplementfärger!

2010-01-26 @ 17:12:46
URL: http://monnahs.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback