Scrapevent

Oj oj oj vilken intensiv, kreativ, inspirerande, stimulerande, givande, social, trevlig och rooooolig helg har jag haft!!! Tack alla helmysiga scraptjejer som gjort helgen så bra!! Jag är inte helt nöjd med eventets kurser tyvärr...för mycket alter-projekt och väldigt varierade upplägg gällande material, frihet och kursledarens roll. Jag gjorde några egna varianter längs med vägen...*ler* Men jag skulle hur som helst inte vilja vara utan alla goa minnen och erfarenheter jag har från helgen!! Skaka flaskan med scrappy glue efter användadet så det inte sitter fast i pipen tex... hihi! :-)
Jag ska försöka mig på en kortare resumé av helgen. Trots över 200 foton har jag missat en del saker jag hade velat ha dokumenterat, men jag hoppas mina utvalda foton ska ge er en bild av helgen iaf! :-)

Ellinor kom som sagt hit i fredags och vi packade och pratade under fredagskvällen - mysigt! 05.15 ringde klockan på lördag morgon och 06.15 blev vi upphämtade av rara Zara och Kattis (stort tack för att vi fick åka med er tjejer!!!). Resan gick väldigt lätt och smidigt så vi var framme på Scandic i Hbg strax efter 8. Då fick vi efterlängtad kaffe och det stora kramkalaset började. :-)

Kl 9 började den första kursen och för vår grupp (som för övrigt va en kanongrupp!!) var det Bazzill-kursen och vi vaknade till liv rejält när Joey & Kelli drog igång med sitt tempo och mycket prat... Hihi!

Kitet från Bazzill * Gruppen på Bazzill-kursen * Gruppfoto

Nästa kurs var sponsrad av Karen Foster och vi skulle med brads skapa en larv och en fjäril som sen skulle sitta på en layout... Jodå, Åsa skapade någon form av larv och fjäril faktiskt...men det var verkligen inte min grej... och mitt tålamod tog slut. Varför skulle jag göra den layouten som kursen gick ut på när den kändes så helfel? Näe, det slutade med ett kort istället (utan larv och fjäril *ler*) för det var väldigt fina papper i kitet! :-)

Kitet från Karen Foster * mitt kort

Lunch och mingel!

JennyS, Sanna, Karin och Ellinor

Dagens tredje kurs var Rusty Pickle med en superbra ledare i Lance. Vi gjorde ett minialbum i heritage-stil och jag fick mycket inspiration och många kreativa tips.

Kitet från Rusty Pickle * Lance * AnnaB * Emma, Sara & Jane

Sista kursen för dagen leddes av Theresa och vi skulle arbeta med Basic Grey. Redan när jag såg att det skulle vara en kurs i att skapa minialbum med BG-papper visste jag att det skulle ta emot för mig...och det gjorde det...Men vi arbetade efter en fin kuvertskiss så jag fick till ett riktigt fint kuvert faktiskt! :-)
'
Kitet från Basic Grey * Theresa instruerar * Gruppen filar och kämpar på * MalinH

När kurserna för lördagen var slut tog vi en promenad bort till Scraproom som hade öppet länge för event-deltagarna. Inte så mycket nyheter dock och det blev en mager shopping, men väldigt roligt att se deras fräscha lokaler!! Och att få luft och njuta av solen en stund...och fota lite fina träd... :-)

På Scraproom * Vårkänslor

På hotellet delade jag rum med Ellinor och Sanna - tack tjejer!! - och vi har haft jättekul ihop! Våra tre verktygsväskor trivdes också bra ihop trots olika storlekar och nyanser. *ler*

Ellinor & Sanna på vårt rum * Våra verktygsväskor

På kvällen var det dags för den stora scrapträffen!! Många jippon och aktiviteter kombinerat med mosiga hjärnor gjorde att vi inte var alltför kreativa några av oss...Men 2 layouter började jag med iaf! :-)

Sara & Sanna * Annika & Revan * Glada Lina * Karin i sin snygga scrappade tröja

Under 45 minuter fick varje bord en utmaning att skapa något av ett kit med BG-produkter. Vi fick bara använda kitet och lim, så det blev en utmaning. Vi skapade iaf en spännande layout vid vårt bord och det var en kul utmaning.

Vårt bord under utmaningen * Bordets resultat

På söndagen njöt vi av god hotellfrukost och vaknade till liv sakta men säkert... Dagens första kurs började kl 08.30 och var sponsrad av DaisyD. Vi skulle dekorera en "målarburk" och skapa ett stjärnalbum att ha i burken. En inspirerande och bra kurs med stor valfrihet.

Kitet från DaisyD '* Gruppen in action * CamillaW

Efter det var det dags för QK och Gary. En rolig kurs med mycket prat och smart reklam för deras produkter. Vi skapade ett minialbum som även det gav nya uppslag.
'
Karin & CamillaW & flera QK-verktyg * Gary instruerar oss för att skrika till Bazzill-tjejerna på andra sidan väggen...

Den allra sista kursen höll JennyS i och det var produkter från KiMemories. Vi fick skapa en snygg layout med tagficka och minialbum på.

Kitet från KiMemories * JennyS * Sanna & Ellinor

Sen var det slut för helgen och alla skingrades fort...för fort tyckte jag... Jag, Ellinor, Kattis och Zara åkte hem till Göteborg igen. Efter lite vila och mat ockuperade jag och Ellinor matbordet och scrappade under kvällen! Vi utmanade varandra och jag tror att vi vågar blogga resultatet när vi samlat mod... :-)

STORT TACK TILL ALLA ER SOM JAG FÅTT TRÄFFA OCH UMGÅS MED I HELGEN!!!!

Avslutar med min namnskylt;
image556

Kommentarer
Postat av: Aase/ängel60

Låter som en givande helg. Blir allt lite sugen på att vara med nästa år, hur kommer man med? Kram Aase

Postat av: Milla

Åh, vad jag också skulle vilja åka iväg på en stor träff!! Synd att kurserna inte motsvarade det du förväntat dig. Härligt verkar du ha haft trots allt!!

2007-04-30 @ 15:10:45
URL: http://millasblog.blogg.se/
Postat av: Linda

Vad härligt att få följa din scraphelg! Hoppas att det kommer en chans nästa år, då kanske jag kan få sambon att ta barnen så jag kan hänga på och träffa alla härliga, galna scrappare!!!

2007-04-30 @ 15:20:52
URL: http://lindatruedsson.blogg.se
Postat av: Ulrika

Å vad kul att läsa om hur ni haft det! Det låter verligen som en toppenhelg, hoppas det blir nåt nästa år, då vill jag vara med! :-)

2007-04-30 @ 15:23:08
URL: http://ulrikaulrika.blogg.se/
Postat av: Zara

Tack för helgen och skönt att magen kom i fas igen när du kommit hem.
Fina foton från helgen!
Kram

2007-04-30 @ 15:35:04
URL: http://zaras.blogsome.com/
Postat av: AnnaB

Å det var såååå roligt att träffa dig och alla andra Åsa! Vad kul det var att läsa din sammanfattning av helgen. Jag tror jag får länka till dig från min blogg, för du har ju berättat så himla bra om allt. :-) Kramar!

2007-04-30 @ 16:07:42
URL: http://annab.blogg.se
Postat av: Malin

wow -vilken rapport! nu känns det nästan som om jag varit med,.. tack Åsa! låter som ni haft det bra, även om inte allt föll dig i smaken.. *ler* kram på dig! (hur gick det med "den där" lägenheten?)

2007-04-30 @ 16:13:25
URL: http://mallafors.blogg.se
Postat av: Anna

Tur att det finns någon som delar med sig så mycket av helgen som har gjort. :O) Blev så till mig av läsningen så jag scannade en sida flera gånger, vilket är ganska så onödigt. :O)

Tack för trevlig läsning och alla foton.

Kramen Anna

2007-04-30 @ 16:38:27
URL: http://annastenman.blogg.se/
Postat av: emelie

så kul ni verka ha haft! himlans bra sammanfattning. du får köra någon av kurserna för oss på en scrapträff vet ja´. kram

2007-04-30 @ 16:55:46
URL: http://emeliesscrap.blogg.se
Postat av: Sanna

Åhh vilken underbar rapport!!!! Tusen tack för allt roligt i helgen! kramkram

2007-04-30 @ 17:01:52
URL: http://sannagregersdotter.blogg.se
Postat av: Emma

Vilken bra sammanfattning Åsa. Det var verkligen superkul att träffa dig och alla andra goa scraptjejer. Jag är så full av inspiration nu, men jag håller med digom att kvaliteten på lurserna varierade ganska mycket. Fast nöjd med helgen är jag i alla fall.
//Emma

2007-04-30 @ 17:28:13
URL: http://emmascrappare.blogspot.com
Postat av: Kattis

Hej! tack för trevligt sällskap i bilen :-)
Vad skönt att du blev piggare på kvällen. Hoppas att vi ses snart igen
kram

2007-04-30 @ 19:23:33
Postat av: Maria

Vad roligt det var att träffa (se dig "live" :)) dig i helgen och vad roligt att höra att du är nöjd (nästan i alla fall ;).

Hoppas vi ses snart igen!

2007-04-30 @ 20:22:40
URL: http://alstorp.blogg.se
Postat av: Lindzi

Vilken jättebra sammanfattning! Kul att läsa att du hade så roligt! Kram!

2007-04-30 @ 21:22:52
URL: http://lindzi.blogg.se
Postat av: Monica

Ja, vad är väl en bal på slottet? :-) Tack för redovisningen här. Det känns nästan som att jag fick vara där. Tack också för din gulliga kommentar i bloggen. Den gjorde mig glad!

2007-05-01 @ 12:52:20
URL: http://monnah.blogsome.com
Postat av: Malin H

Tack för trevligt samskrattande under helgen! Och visst hade vi det bra!! Underbart är kort....men vi ses väl snart igen?!
Kram å tack!

2007-05-01 @ 15:42:36
URL: http://malinsscrap.blogg.se
Postat av: Karin B

Så skoj att träffa dig! Hoppas det blir snart igen!

2007-05-01 @ 17:54:37
URL: http://blogg.brandin.info
Postat av: Anna (ronjabus)

Kul att träffa dig även om det blev ett kort möte :-) Bra sammanfattning av kurserna!

2007-05-01 @ 18:36:52
URL: http://asanden.blogg.se
Postat av: MiaS

Åh, vilken kul helg! Tack för sammanfattningen - blir inte alls avis..... ;-)

2007-05-02 @ 09:29:00
URL: http://miascardsandstuff.blogg.se/
Postat av: Elin

Wow, vilken helg!! Tack för att du delade med dig. Jag inser att jag måste åka om det blir repris nästa år! :)

2007-05-02 @ 09:55:06
URL: http://moebloggen.blogg.se
Postat av: Mikaela

Vilken otroligt bra rapport och roliga foton, måste också åka nästa år.

2007-05-02 @ 10:42:09
URL: http://mikaelarudhner.blogspot.com/
Postat av: Morfen

Vilken skojig helg! Många härliga foton!!
Ses och hörs snart!!

2007-05-02 @ 13:23:22
URL: http://morfen.blogg.se
Postat av: Junitjej

Vilka härliga bilder!
Om man ska köpa sig en scrap-väska, vad rekommenderar du då?

2007-05-02 @ 21:32:21
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Sofie

Hej Åsa!
Jag har inte kollat in din blogg på ett tag. Det verkar ha varit en riktigt kul helg i alla fall! :)
Kram

2007-05-05 @ 11:39:08
URL: http://www.alinya.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback